Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Liama @ 2013 01 07, 22:13)

Aciu 4u.gif atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2013 01 07, 21:13)
Klijuota paprastais popieriaus ir kartono skystais klijais (PVA klijai)smile.gif

Nu tikrai nuostabiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū notworthy.gif 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2013 01 07, 22:13)

Klijuota paprastais popieriaus ir kartono skystais klijais (PVA klijai)smile.gif
Prašom smile.gif

Kaip šauniai sugalvota thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi ta metrika issiuvinejusi kur Averita siuvinejo,ir zadejau reminti,bet dabar galvoju kad sauniai atrodytu aprengus ant nuotrauku albumo,bet va kaip tai padaryti neisivaizduoju...Nuo ko reikia pradeti? blush2.gif Ir albumas kaip suprantu turetu buti kuo kietesniu virseliu? g.gif

Tiesa,kavos mergaite galvojau irgi kazkaip pupelem apklijuot,bet galvoju kad tada paciai reiktu remintis nes kol nugabensiu i salona nubyres man tos pupeles turbut lotuliukas.gif ,o reminti pati irgi nesugebu doh.gif nezinau kaip cia ir daryt reik
Liama,ar pati reminaisi kavos mergaite? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 08 sausio 2013 - 13:10
Ačiū pupsikelis 4u.gif
QUOTE(Aushrita @ 2013 01 08, 13:07)
Tiesa,kavos mergaite galvojau irgi kazkaip pupelem apklijuot,bet galvoju kad tada paciai reiktu remintis nes kol nugabensiu i salona nubyres man tos pupeles turbut  lotuliukas.gif ,o reminti pati irgi nesugebu  doh.gif nezinau kaip cia ir daryt reik
Liama,ar pati reminaisi kavos mergaite?  mirksiukas.gif

Taip, pati. Truputį turėjau vargo, nes niekaip rėmelio spalvos neatitaikiau, čia jau buvo 3-iasis rėmelis doh.gif Bet pupelės nekrito nors ir kelis kartus perdėjinėjau, aišku, atsargiai ax.gif
Šios temos pirmame lape yra nuoroda, kaip rėminti ant kartono, ja ir pasinaudojau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 01 08, 12:07)
o reminti pati irgi nesugebu  doh.gif nezinau kaip cia ir daryt reik

tai kad nėra kas veikt tas rėminimas mirksiukas.gif mano visi paskutinieji, ir beje, didžiausi mano darbai, pačios rėminti smile.gif
Atsakyti
Aš bandžiau. Parašiau laiškutį į až. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamarte @ 2013 01 08, 18:45)

patrasykit ir man blush2.gif
Atsakyti
Jei cia man raset, nieko negavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamarte @ 2013 01 08, 18:45)

jeigu butu galima ir as noreciau suzinoti kaip reikia reminti,nes nieko apie tai neismanau blush2.gif visus darbus nesu i reminimo centra.
Atsakyti
mergaitės,kam rašote temoje ,su prašymu ,kad galite rašyti tiesiai į ax.gif
Atsakyti