Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Averita @ 2013 01 07, 12:35)
ant aidos, bet kad kiekviena darbeli as krakmoliju blush2.gif
o siuvinejau ne sau, jei zmogis nori metriko, tai ko neispildyt noro blush2.gif

Bet paprastai isskalbus aida savaime sustandeja biggrin.gif bent jau ta vokiska.
Tai rasei, kad ne sau, o pardavimui, viska supratau. As ir esu siuvinejus draugei. Man labai grazu, kai metrikais "aprengia" albumus. O ant sienos ne, ypac vestuviniai metrikai. Esu macius su pavarde doh.gif isvis kosmaras.
Atsakyti
Sveikos darbstuoleles. Gal kuri kada siuvinejot ka nors grazaus krikstynu tema? Labai noriu sveciams pakvietimus pasiuvineti. Daug ko radau, ale viskas leliuku tema. O mano lelius jau 4 metu smile.gif As galvoju apie angeleli, kryzeli, svakute? Zinau, kad yra atskira tema, bet jus gal is praktikos turit ko nors savo lobynuose. O gal siaip pasiulyt ka... Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2013 01 07, 14:05)
Bet paprastai isskalbus aida savaime sustandeja biggrin.gif bent jau ta vokiska.
Tai rasei, kad ne sau, o pardavimui, viska supratau. As ir esu siuvinejus draugei. Man labai grazu, kai metrikais "aprengia" albumus. O ant sienos ne, ypac vestuviniai metrikai. Esu macius su pavarde doh.gif isvis kosmaras.

jei tureciau tokius sugebejimus blush2.gif aisku nepabandes, nezinosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 01 06, 20:05)
Ka tik baigtas blush2.gif  nesu skalbt, krakmolyt, ryt remint blush2.gif  pirmas darbas ne uz dyka blush2.gif

mаn šis metrikas itin mielas, nes pati jį siuvinėjau wub.gif
per Kalėdas padovanojau du tokius (mergaitiškq ir berniukišką) draugei biggrin.gif

gaila tik, kad nufotkint pabaigtų darbų nespėjau unsure.gif
reiks kada brautis pas draugę į miegamąjį ir fotkinti jau pakabintus ant sienos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2013 01 06, 15:10)
Susigundžiau siuvinėti šitą metriką.
Ir štai kas gavosi.

ar gali būti, kad tavo kryželiai gula ne į vieną pusę, ar taip tik nuotraukoje atrodo? 4u.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 01 06, 18:10)

labai patiko įrėminimas thumb_yello.gif
Atsakyti
valio !!! pradejau nauja darbeli lotuliukas.gif kiek suvargau su metalika siuliukais,niekur parduotuvese nezinojo kaip paversti i DMC numeriukus schmoll.gif tai tik viena parduotuve radau kur man galejo pagelbeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 07, 16:41)
valio !!! pradejau nauja darbeli  lotuliukas.gif

oi, kaip pavydžiu rolleyes.gif
mano pilnas stalčius atspausdintų schemų guli, bet vis neprisiruošiu nuvažiuot kanvos doh.gif
Atsakyti
as tai labai norejau pradet biggrin.gif,nors reikalu neturejau mieste neistverus vaziavau siuleliu nusipirkt,negaliu vakarais sedet be darbo, o virbalai truputi pabodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 07, 16:38)
mаn šis metrikas itin mielas, nes pati jį siuvinėjau  wub.gif
per Kalėdas padovanojau du tokius (mergaitiškq ir berniukišką) draugei  biggrin.gif

man ir mielas, ir siuliukai ir spalvytes, smagiai siuvinejos mirksiukas.gif o kadangi siuliuku liko, siuvinesiu jauciu dar kam dovanyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 01 07, 20:55)
man ir mielas, ir siuliukai ir spalvytes, smagiai siuvinejos mirksiukas.gif o kadangi siuliuku liko, siuvinesiu jauciu dar kam dovanyte ax.gif

aha, man siūlų užteko 2 tokiems siuvinukams ir dar liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2013 01 06, 17:39)
grazus darbeliai  4u.gif  ir procesas  wub.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 01 06, 23:23)
...ir kodėl aš visokiems metrikams esu abejinga g.gif , nors jie ir labai mieli wub.gif ...nei karto nekilo noras juos siuvinėt
Mano pats pirmas siuvinėtas darbas buvo...nebuvo jis tobulas, bet miela prisimint smile.gif

Manęs irgi jie netraukia - nors pasigrožiu kitų darbeliais smile.gif Gal nesinori todėl, kad jau vaikai paaugę g.gif biggrin.gif
Nebūtum parašius, kad pirmasis - net nepagalvočiau bigsmile.gif Puikus wub.gif 4u.gif

QUOTE(Dreis @ 2013 01 07, 11:16)
thumbup.gif ideja
Sakykit kokiais klijai prilipdet.Mano planuose kavos puodelio remo dali apklijuot jomis.Gal is arciau butu galima paziuret?

Klijuota paprastais popieriaus ir kartono skystais klijais (PVA klijai)smile.gif
Prašom smile.gif
user posted image
Atsakyti
kokia idomi ideja,kaip pagyvina paveiksliuka thumbup.gif man tokiu minciu net nekiltu,neturiu fantazijos blush2.gif
Atsakyti