Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 01 06, 20:10)
sita 3 siuvinejau du metus tai mano pats pirmas darbas po kurio 10 metu negalejau pagalvoti apie siuvinius  schmoll.gif kiti dabartiniai po tiek metu pertraukos biggrin.gif 

Puikus darbeliai wub.gif

QUOTE(Averita @ 2013 01 06, 21:05)
Ka tik baigtas blush2.gif  nesu skalbt, krakmolyt, ryt remint blush2.gif  pirmas darbas ne uz dyka blush2.gif

Matytas bet vistiek mielas ir gražus darbelis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 06 sausio 2013 - 20:11
aciu merginos 4u.gif norejau paklausti kur rasti zenkliuku paaiskinimus su nauja schemute uzstrigau,ten prie siulu numeriu dar zenkliuku pripaisyta ,ten lyg melanzas darosi ar pusinis kryziukas ,su tokiais neteko susidurt g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš naujokė skaitinėju Jūsų forumą, grožiuosi... ir susidomėjau, norėčiau ir aš siuvinėti, tačiau kelis sykius bandžiau tas schemutes atsidaryti neišeina... sad.gif bandžiau programą įsirašyti vis tiek neatidaro... nebesuprantu... gal galėtumėt paaiškinti, kaip ten su tom schemom?
Atsakyti
su zenkliukais issiaiskinau,pasirodo dedasi liureksinis siulas.Ar kas bandet siuvineti su blizkiu man idomu kaip atrodo toks baiktas darbelis g.gif
Atsakyti
zerutis, man pirma ikebana labai graži, nu labai wub.gif

...ir kodėl aš visokiems metrikams esu abejinga g.gif , nors jie ir labai mieli wub.gif ...nei karto nekilo noras juos siuvinėt

Mano pats pirmas siuvinėtas darbas buvo...nebuvo jis tobulas, bet miela prisimint smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 sausio 2013 - 23:26
Mano pirmas darbas staltiese buvo, pries koki 12 metu, istraukiau kazkada , geltona deme atsiradus neaisku is kur, turbut nuo stovejimo, ploviau, bet neisiplove, taip ir gaila paliko, nebent kokios belyznos ant demes uzpilt, bet jei kur pateks ir nubals viskas doh.gif nes nei muilas su tulzim eme, niekas
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 01 07, 00:35)
Mano pirmas darbas staltiese buvo, pries koki 12 metu, istraukiau kazkada , geltona deme atsiradus neaisku is kur, turbut nuo stovejimo

pagelsta dažniausiai nuo laiko, nuo laikymo sąlygų...o gal įmanoma tą dėmę paslėpt ikomponavus atitinkamos medžiagos rutuliukų užsiuvant juos ant viršaus, atitinkamais tarpais juos atkartojant kitose vietose, jei nėra platu, galima ir kažką panašaus DAR pasiuvinėt rolleyes.gif
Atsakyti
averita nuostabus darbelis thumbup.gif sobieska tavo tas pirmas darbelis ir saunus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 07 sausio 2013 - 00:42
QUOTE(Liama @ 2013 01 06, 19:18)
Ten ant pasporto kavos pupelių prilipdžiau  lotuliukas.gif

thumbup.gif ideja
Sakykit kokiais klijai prilipdet.Mano planuose kavos puodelio remo dali apklijuot jomis.Gal is arciau butu galima paziuret? blush2.gif
Geisa wub.gif
Zerutis-darleliai grazus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreis: 07 sausio 2013 - 11:21
QUOTE(Averita @ 2013 01 06, 20:05)
Ka tik baigtas blush2.gif  nesu skalbt, krakmolyt, ryt remint blush2.gif  pirmas darbas ne uz dyka blush2.gif

Ant kokios medziagos siuvinejai, kad krakmolyt reiks?

QUOTE(sobieska @ 2013 01 06, 23:23)
...ir kodėl aš visokiems metrikams esu abejinga g.gif , nors jie ir labai mieli wub.gif ...nei karto nekilo noras juos siuvinėt

drinks_cheers.gif Ir as jiems abejinga. Niekad nesautu galvon pasikabint ant sienos metrika schmoll.gif
O sirduke tavo grazi, nors ir pirmoji. Ir peledos, kuriu nepagyriau... labai labai wub.gif

Visu darbeliai grazus ir dailiai ireminti. Kavos mergaite labai isradingai ireminta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 01 06, 20:05)

Jei dar neįrėminta- siūlyčiau pataisyti- gramai žymimi tik g, o ne gr, tad tą raidelę ardyčiau ...
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2013 01 07, 12:46)
Ant kokios medziagos siuvinejai, kad krakmolyt reiks?
drinks_cheers.gif Ir as jiems abejinga. Niekad nesautu galvon pasikabint ant sienos metrika

ant aidos, bet kad kiekviena darbeli as krakmoliju blush2.gif

o siuvinejau ne sau, jei zmogis nori metriko, tai ko neispildyt noro blush2.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 07, 13:02)
Jei dar neįrėminta- siūlyčiau pataisyti- gramai žymimi tik g, o ne gr, tad tą raidelę ardyčiau ...

aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Averita: 07 sausio 2013 - 12:36