Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vasarė @ 2013 01 06, 18:24)
Toooooks aukso vidurys tarp darbo ir remo -

Ačiū už įvertinimą 4u.gif

Geiša gražuolė
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 06, 11:53)
Akytės plačios ,ausytės stačios...viskas viskas, tai penktoji iš penketuko, tik nesinervuokit biggrin.gif  Dabar teliks jas apjungti ir sumąstyt kaip jas reprezentuot jums, o tai manau nebus taip greitai, viziją turiu, bet va kaip ją igyvendint, tai reiks pasukt galvą.

QUOTE(Liama @ 2013 01 06, 11:07)
Aš irgi įdėsiu savo darbelius blush2.gif Mano patirtis dar maža  ax.gif

Puikus darbeliai wub.gif merginos su kava įdomus įrėminimas nematytas toks... ax.gif 4u.gif

QUOTE(minty @ 2013 01 06, 18:45)
Sveikos, darbštuolės. smile.gif Nusprendžiau ir aš pasirodyti. Dar vasarą baigta siuvinėti geiša

Vau kokio gražumo geiša bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Džiugu jog pasirodėte mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 06 sausio 2013 - 18:11
QUOTE(sobieska @ 2013 01 06, 16:07)
Liama, man tai patiko tuos bijūnus siuvinėt...žinau tą jausmą, bus gražu, nors jau ir dabar gražu smile.gif

Man irgi labai patinka wub.gif Dėkui 4u.gif
zerutis
vasarė
pupsiukelis
Dreis
Labai AČIŪ 4u.gif Ten ant pasporto kavos pupelių prilipdžiau lotuliukas.gif
QUOTE(minty @ 2013 01 06, 17:45)

Labai gražus ir kruopštus wub.gif Jaučiu daug kryžiukų... bigsmile.gif
Atsakyti
Minty, spalvingas darbas good.gif
Atsakyti
tai bent grozis bigsmile.gif as toki turbut 2metus siuvineciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 01 06, 17:22)
Aš visada perku internetu ir nurodyta 2 lt be jokių nuolaidų g.gif Su nuolaida dar mažiau sumoku rolleyes.gif
Dzenete, deja šio nesu siuvinėjus.. Bet mergaitei galiu pasiūlyt gražų su meškiuku smile.gif

Dėkui, bet turiu aš nemažai metrikų schemų, tiesiog norėjau šį kart kitokio nei visada,
o gavosi kaip gavosi.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

sita 3 siuvinejau du metus tai mano pats pirmas darbas po kurio 10 metu negalejau pagalvoti apie siuvinius schmoll.gif kiti dabartiniai po tiek metu pertraukos biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jetus kiek groziu prideta bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2013 01 06, 17:10)
Labas mergaitės, Daug gražių darbelių. matosi, kad nesnaudžiate po švenčių.
Aš su tokių klausimu - patarimo ieškojimu.
Susigundžiau siuvinėti šitą metriką.
Dar klausiau čia ar niekas nebandėte, nes man iš pat pradžių kilo įtarimų. Ir štai kas gavosi.
Per didelis perėjimas tarp tų dviejų spalvų.  g.gif Naudojau DMC tiksliai kaip nurodyta buvo.
verysad.gif  Manau tęsti nebeverta.

Dzenete, as sitokius du esu issiuvinejusi. Kai pradejau, tai rezultatas buvo toks kaip taviskis, itariau kad kazkas ne taip. Tada osinkoje radau schema kuri su schemu programa atidaroma, atsispausdinau ir gavos visai kitas rezultatas, teko kelias spalvas nusipirkti kitas, kelios atliko. Jei idomu koks man gavos - galiu atsiusti (turiu foto tik neskalbto ir nereminto), parasyk i az 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 06, 19:10)
sita 3 siuvinejau du metus tai mano pats pirmas darbas po kurio 10 metu negalejau pagalvoti apie siuvinius  schmoll.gif kiti dabartiniai po tiek metu pertraukos biggrin.gif 

bigsmile.gif Kai kurie man nematyti. LABAI gražu, nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif Aš kaip visada žaviuosi, nes jau žinau kiek kruopštumo ir darbo reikia įdėti. bigsmile.gif
Atsakyti
Klausimas: siuvineta vaizda, zodi su visa medziaga ( kanva) norime prisiuti prie mezginio, konkreciai kojiniu vaikui. Ar esat kazkas bande? Ypac aktualu praktiskumas ir bendras vaizdas. Aciu.
Atsakyti
Ka tik baigtas blush2.gif nesu skalbt, krakmolyt, ryt remint blush2.gif pirmas darbas ne uz dyka blush2.gif

user posted image
Atsakyti