Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Liama @ 2013 01 06, 10:07)
Aš irgi įdėsiu savo darbelius blush2.gif Mano patirtis dar maža  ax.gif

mano stiliaus paveiksliukai wub.gif grazu 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 01 06, 10:53)
Akytės plačios ,ausytės stačios...viskas viskas, tai penktoji iš penketuko, tik nesinervuokit biggrin.gif  Dabar teliks jas apjungti ir sumąstyt kaip jas reprezentuot jums, o tai manau nebus taip greitai, viziją turiu, bet va kaip ją igyvendint, tai reiks pasukt galvą.

Šiaip džiugu, kad mano miško žvėrys privertė palikti žinutes kompiuterio klavišų pagalba žmones, su retai aptinkamais šioj temoj nicais. Ačiū už gražius žodžius 4u.gif

000189.gif notworthy.gif swoon.gif
Atsakyti
Sobieska!sobieska!sobieska!o as jau ir tokiu zodziu neatrandu pakomentuoti Sobieskos darbus,fantazija ir visa kita.tai nuo siol turbut,tik skanduosiu thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(sobieska @ 2013 01 06, 10:53)

Liama, mieli paveiksliukai...ir jau kaip tapo dendencija-motyvai-tai vizitinės pradedančiųjų 4u.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 06, 11:49)
mano stiliaus paveiksliukai wub.gif grazu 4u.gif

Ačiū už mielus žodelius 4u.gif

Dabar siuvinėju irgi jums matytą bijūną smile.gif Ir labai laukiu jo pabaigos tik nežinau, kada ji bus doh.gif

user posted image

Sorriukas už kokybę ax.gif Nemoku blush2.gif
Atsakyti
sobieska,aciu kad nuraminai tongue.gif as galvojau kad brangokai moku.Nu tu peledu grazumas thumbup.gif
Atsakyti
laimute tavo darbeliai nuostabus ir as nesu patyrusi siuvinetoja sudetingu nesiryztu uzsiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 06, 11:53)
Zerutis, nereikia sau per galvą daužyt-2 lt.už DMC tai yra visai normali kaina, pvz.kasiulai už 2 lt.atiduoda tik kaip perki 10 vnt.iš kart, šiaip tai 2,10 lt.kaštuoja.

Kiek daug gražių darbelių bigsmile.gif
Tik gal sumaišėt kasiulai su kita parduotuve,nes pas juos visada moku po 2 lt nepriklausomai nuo siūlų kiekio rolleyes.gif O ebay tikrai pigiai galima įsigyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 01 06, 16:59)
Kiek daug gražių darbelių bigsmile.gif
Tik gal sumaišėt kasiulai su kita parduotuve,nes pas juos visada moku po 2 lt nepriklausomai nuo siūlų kiekio rolleyes.gif O ebay tikrai pigiai galima įsigyt bigsmile.gif

Ne nesumaišiau...mokat po 2 lt., jei turit 10 proc.nuolaidą, o visi kiti moka po 2,10 rolleyes.gif Galit atkreipt dėmesį ant stendo bus parašyta, o berods ir jų psl.yra.

Liama, man tai patiko tuos bijūnus siuvinėt...žinau tą jausmą, bus gražu, nors jau ir dabar gražu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 sausio 2013 - 16:09
Labas mergaitės, Daug gražių darbelių. matosi, kad nesnaudžiate po švenčių.
Aš su tokių klausimu - patarimo ieškojimu.
Susigundžiau siuvinėti šitą metriką.
user posted image
Dar klausiau čia ar niekas nebandėte, nes man iš pat pradžių kilo įtarimų. Ir štai kas gavosi.
user posted image
Per didelis perėjimas tarp tų dviejų spalvų. g.gif Naudojau DMC tiksliai kaip nurodyta buvo.
verysad.gif Manau tęsti nebeverta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 06 sausio 2013 - 16:11
QUOTE(sobieska @ 2013 01 06, 17:07)
Ne nesumaišiau...mokat po 2 lt., jei turit 10 proc.nuolaidą, o visi kiti moka po 2,10 rolleyes.gif Galit atkreipt dėmesį ant stendo bus parašyta, o berods ir jų psl.yra.

Aš visada perku internetu ir nurodyta 2 lt be jokių nuolaidų g.gif Su nuolaida dar mažiau sumoku rolleyes.gif
Dzenete, deja šio nesu siuvinėjus.. Bet mergaitei galiu pasiūlyt gražų su meškiuku smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Su Naujais ir Trim Karaliais biggrin.gif

QUOTE(Padangele @ 2012 12 31, 10:55)
va mano procesas...

sitas darbas - nuostabus wub.gif

QUOTE(Kristukas82 @ 2012 12 31, 12:41)
Pasirodau aš savo kalėdine dovana smile.gif

thumbup.gif bet tikrai labai artimas tikram drinks_cheers.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 01 03, 12:08)
Jau po stiklu smile.gif

tobulai fantastiskas wub.gif . Toooooks aukso vidurys tarp darbo ir remo - zodziu - super 100 kartu

ir peledos - thumbup.gif

QUOTE(Višniukė @ 2013 01 05, 10:23)

Dėkliukas su rožytėmis.

labai dailus ir svarbiausia - praktiskas thumbup.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 05, 14:33)
Sobieska- nu žinok sakau sąžiningai- jau nervini  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Liama @ 2013 01 06, 10:07)
Mano patirtis dar maža  ax.gif

visos nuo to pradedam mirksiukas.gif
idomus kavos mergaites reminimas, gaila, kad nesimato is arciau ax.gif

QUOTE(Liama @ 2013 01 06, 15:16)

Ir labai laukiu jo pabaigos tik nežinau, kada ji bus  doh.gif

jau daug padaryta thumbup.gif

QUOTE(Dzenete @ 2013 01 06, 16:10)
  Manau tęsti nebeverta.

tikrai grubus unsure.gif as nesiuvineciau schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2013 01 06, 16:16)

grazus darbeliai 4u.gif ir procesas wub.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės. smile.gif Nusprendžiau ir aš pasirodyti. Dar vasarą baigta siuvinėti geiša
user posted image

Atsakyti