Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2013 01 05, 10:48)
Neužteksiu pinigų hialuronui: kaip tik "jūs" taip viena raikšlė veide biggrin.gif

Sobieska, tu nepakartojama biggrin.gif . Noreciau su tavim susipazinti realiai, ne tik virtualiai biggrin.gif Tu kada nors Vilniuj buni? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 05 sausio 2013 - 14:47
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 05, 15:33)
Sobieska- nu žinok sakau sąžiningai- jau nervini  biggrin.gif

Nu nereikia tik manęs neapkęsti, kam sau kartinti gyvenimėlį biggrin.gif ...tuoj aprimsiu, dažai manęs šaukiasi

Dvi
... dabar stabiliai apsistojusi tik degalinėj tarp Vilniaus ir Klaipėdos , bet kadangi mano draugai pagrinde iš Vilniaus, tai gan dažnai ir ten pabuvoju biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Išlaikysi žmogus čia be neapykantos- jau visus nagus iš pavydo baigiu nusigraužt biggrin.gif - pavydžiu fantazijos, idėjų, netgi rankdarbiams skiriamo laiko biggrin.gif Matau ir aš tuos gražius dizainus, bet kur gražiai panaudoti - jau tiek toli mano fantazija nenuneša doh.gif
Vat ir sakau, kad nervini- vos atsiverčiu puslapį- vis naujų pritaikymų primąstyta, o aš taip nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 04, 17:37)
Dreis.. blush2.gif ...ačiū už atvirumą4u.gif ...kaip miela...jei mane atradot ir šen, ir ten  vadinasi ir jums rankdarbiavimas nėra svetimas mirksiukas.gif ...darbų mokytoja aš esu tik savo penkiamečiui sūnui, na gal dar savo artimai aplinkai smile.gif

Tai gal kur nors vyskta tavo darbu paroda? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 05, 15:20)
Parskrido jau ir ketvirtoji smile.gif

Puikiai judate su pelėdomis wub.gif thumbup.gif Lauksiu su nekantrumu foto kur pritaikysite šias gražuoles pelėdas 4u.gif
Atsakyti
Nu va pasirodo Sobieska jau daugeli ima nervint hihihi.gif
Man tik vienas klausimas: ir kada spejama tiek padaryt doh.gif Oho kur apsistojus dar - degalineje bigsmile.gif Na jei tarp Vilniaus ir Klaipedos tai butu kaazkur ties Kalnujais, o gal ir pati apie Kryzkalni sukinejiesi? biggrin.gif
Grazus darbai, daug darbu thumbup.gif O as to pacio uninio arkliuko nesugebu pabaigt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2013 01 05, 10:19)
Sobieska, nuostabus darbai, tempai pavydetini  4u.gif  4u.gif  4u.gif Sita paskutine serija su misko gyvuneliais is vis nepakartojama  thumbup.gif
ZInai yra daug stebinciu ir besizavinciu tavais darbeliais, tik ne visada pasisakanciu wink.gif

Kad mano darbeliai greiciau eitu, gal pasidalintum tais kinietukais, vargo pelytem?  blush2.gif

Kaip pirštu į akį. biggrin.gif Aš viena iš tokių ax.gif Stebiu, žaviuosi ir gėriuosi ne tik Sobieskos bet ir jūsų visų sugebėjimais ir ypač tempais bigsmile.gif 4u.gif

Atsakyti
sveikos merginos,as cia naujoke ir nelabai moku elgtis su visom nuorodom,nesu didele drauge ir su kompiuteriu ax.gif kiek maciau jusu darbeliu jie tuokie nuostabus,kad nesusilaikiau neparasius,jus saunuoles. thumbup.gif kai galesiu ikelsiu savo keleta darbeliu.Dar norejau paklausti siaulieciu kur galima nusipirkti DMC siuliuku.nes kur perku moku po 2lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 04, 14:15)
...išėjo pelėėėėėėdos biggrin.gif ...procesuoju

QUOTE(sobieska @ 2013 01 05, 14:20)
Parskrido jau ir ketvirtoji smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nu zinokit istikro nuostabu.prisidedu prie pavydiciu jum ir laiko ir ideju 4u.gif ziuriu paleeeeeeeeeedu mada atejo lotuliukas.gif va ka tik ziurinejau kelias idejas su peledom ieinu cia ir cia paleeeeedos lotuliukas.gif (kaip mazoji pasakytu : O KA? lotuliukas.gif )
Nusizejus esu viena peleda is rovaris .oj niesti nagai nusipirkt(9eur bet ten suprantu ji parduotu tik schema g.gif )
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 05, 16:03)
Dvi[/b]... dabar stabiliai apsistojusi tik degalinėj tarp Vilniaus ir Klaipėdos , bet kadangi mano draugai pagrinde iš Vilniaus, tai gan dažnai ir ten pabuvoju biggrin.gif  mirksiukas.gif

Buk gera, parasyk az kai planuosi buti Vilniuj ir turesi laiko bent kavai ir plepesiui mirksiukas.gif As iki balandzio pradzios gyvenu cemodane arba su cemodanu, bet tikiuosi kaip nors rasim laika, kad tiktu abiem
Atsakyti
Aš irgi įdėsiu savo darbelius blush2.gif Mano patirtis dar maža ax.gif

Pats pirmas darbas, rėmintas rėminimo centre:
user posted image

Antrasis, rėminau pati:
user posted image

Kiti:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Akytės plačios ,ausytės stačios...viskas viskas, tai penktoji iš penketuko, tik nesinervuokit biggrin.gif Dabar teliks jas apjungti ir sumąstyt kaip jas reprezentuot jums, o tai manau nebus taip greitai, viziją turiu, bet va kaip ją igyvendint, tai reiks pasukt galvą.

Šiaip džiugu, kad mano miško žvėrys privertė palikti žinutes kompiuterio klavišų pagalba žmones, su retai aptinkamais šioj temoj nicais. Ačiū už gražius žodžius 4u.gif

user posted image

Dvi mirksiukas.gif gal kartais Kaunas tau bus pakeliui į kur nors darbo dienomis, o šiaip savaitgaliais mano sodybos vartai visada atviri. Paraše šiek tiek jos nuotraukų galima aptikt smile.gif

Liama, mieli paveiksliukai...ir jau kaip tapo dendencija-motyvai-tai vizitinės pradedančiųjų 4u.gif

Zerutis, nereikia sau per galvą daužyt-2 lt.už DMC tai yra visai normali kaina, pvz.kasiulai už 2 lt.atiduoda tik kaip perki 10 vnt.iš kart, šiaip tai 2,10 lt.kaštuoja.Pigiausiai man pavyko EBAY laimėt aukcione, tada man vienas matkelis kaštavo berods 1,40 lt.bet čia man pasisekė ,kaip aklai vištai grūdas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 sausio 2013 - 11:06