Sobieska gretis pavydetinas dar nespejom atsidziaugti zuikiais puikiais, o cia jau peledos virs galvos ratus suka
QUOTE(maijkute @ 2013 01 04, 18:26)
gretis pavydetinas
Labai buvo gaila išeinančių pelėdų, todėl užsimaniau jas kiek ilgėliau pasilaikyti sau gera buvo reklama, o su ja ir laikas
Ačiū
sobieska dukrytes reikia, kad galetu visko ismokyti, nebent marteles ismoks
QUOTE(sobieska @ 2013 01 04, 15:15)
...išėjo pelėėėėėėdos ...procesuoju
Puikiai procesuojate Puikus ir nerealus jūsų darbeliai ir jų pritaikymas Gėriuosi jūsų puikiais darbeliais ir jų gražiu pateikimu Tiesiog esu sužavėta darbų gražumu , gausa ir pateikimu bei panaudojimu
Neužteksiu pinigų hialuronui: kaip tik "jūs" taip viena raikšlė veide
Nuoširdus ačiū ...dar pakeliui dvi pelėdos
Sobieska, nuostabus darbai, tempai pavydetini Sita paskutine serija su misko gyvuneliais is vis nepakartojama
ZInai yra daug stebinciu ir besizavinciu tavais darbeliais, tik ne visada pasisakanciu
Kad mano darbeliai greiciau eitu, gal pasidalintum tais kinietukais, vargo pelytem?
ZInai yra daug stebinciu ir besizavinciu tavais darbeliais, tik ne visada pasisakanciu
Kad mano darbeliai greiciau eitu, gal pasidalintum tais kinietukais, vargo pelytem?
QUOTE(sobieska @ 2013 01 05, 10:48)
Neužteksiu pinigų hialuronui: kaip tik "jūs" taip viena raikšlė veide
Atsiprašau dėl žodelio jus pasistenksiu kreiptis tu
QUOTE(Višniukė @ 2013 01 05, 10:23)
Merginos puikus darbai darbeliai
Dėkliukas su rožytėmis.
Schema iš galvos. 32 cream linas, Anchor Perle ir Madeira metalikas.
Dėkliukas su rožytėmis.
Schema iš galvos. 32 cream linas, Anchor Perle ir Madeira metalikas.
Va ir dar viena kiniečių vergvaldė - vos spėjom vienais grožiais pasidžiaugt, tai kitų užmetė , čia kažkokios Džeinės klonės - kaip su 10 rankų siuvinėja
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 05, 11:11)
Va ir dar viena kiniečių vergvaldė - vos spėjom vienais grožiais pasidžiaugt, tai kitų užmetė , čia kažkokios Džeinės klonės - kaip su 10 rankų siuvinėja
tai jau tikrai pavydžiu baltu pavydu laiko, idėjų, sugebėjimų
Sobieska- nu žinok sakau sąžiningai- jau nervini