Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2013 01 03, 13:08)
Jau po stiklu smile.gif

nerealiai wub.gif pakvipo Velykomis wub.gif
Atsakyti
[quote= wub.gif sobieska,2013 01 03, 14:08]
Jau po stiklu
TOBULA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 03, 13:08)
Jau po stiklu smile.gif

Mačiau jau šį darbelį fb ax.gif Puikiai parinktas rėmelis 4u.gif Kagi čia bepridursi puikus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 01 03, 06:08)
Jau po stiklu smile.gif

Grozis, svelnumas, tyrumas - kai ziuriu i si darbeli, toks jausmas, kad savo mazyte glaudziu prie saves wub.gif

Beje, siuvineta ant blizgaus lino ar man pasivaideno?
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 01 03, 17:55)
Beje, siuvineta ant blizgaus lino ar man pasivaideno?

Jokiu būdu, čia Belfast 32 linas smile.gif

Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2013 01 01, 22:23)
Na ne visai sutikciau. Man asmeniskai yra aukstas pilotazas, kai merginos pasidaro savo kokybiskas schemas ir siuvineja pagal jas, nekalbu apie nuotraukas, kalbu apie tikraja kuryba. Esu macius labai nedaug tokiu darbu rusaiciu puslapiuose. As asmeniskai labai noreciau sugebeti tai daryti. Bet tikrai nesugebu, gal kada nors... Todel pritarciau - geriau jau pagal kokybiskas kazkieno sukurtas schemas negu pagal savo, bet atrodancia tragiskai. Man rodos facebooke vienam is anglisku siuvinejimo kryzeliu grupiu yra lenkaite, siuvineja jinai nemazos apimties paveikslius, na bet schemos tragiskos, jokio spalvu perejimo, labai panasus i paveikslus siuvinetus tarybiniais laikais - kai siulu pasirinkimas ribotas buvo.

Ametista,visiškai su jumis sutinku ,bet aš kalbėjau ne apie tai mirksiukas.gif ,o apie iš principo siuvinėjimą pagal save,savo spalvomis ir ne pagal schemą,kad kažkam įrodyt ,jog esi ne tokia kaip visos ,juk tokių žmonių nuomone ,jei siuvinėji pagal schemą -tai žemas lygis,nesvarbu ,kad darbas puikus,o savom spalvom ir iš akies siuvinėjant, tai va tai įrodo ,kad siuvinėtoja aukšto lygio . Kliedesiai kažkokie doh.gif ...čia Uodegytės pavyzdžiu seku,ji tokią nuomonę parašė ,nes ta moteris ,kuri taip siuvinėja ,taip sako...O siuvinėti pagal savo sukurtą kokybišką schemą tai ir aš norėčiau,bet kadangi nesugebu jos pasidaryt ,tai ir siuvinėju pagal kitų kurtas schemas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sobieska, ploja.gif ploja.gif ploja.gif

P.S. Is kur tokie rėmai?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 01 03, 20:23)

P.S. Is kur tokie rėmai?

Ačiū 4u.gif ...rėminimo studijoj pačiam kamputy užtikau smile.gif
Atsakyti
Sobieska,

labai labai patinka bigsmile.gif
aš jau vėl grįžau prie siuvinėjimo, tai tikiuos artimiausiu metu užbaigti savo DFEA rožes cool.gif
Atsakyti
...išėjo pelėėėėėėdos biggrin.gif ...procesuoju

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sobieska - jusu darbeliai visi labai nuostabus. Jus sauniu ideju masina. Ir greitis atliekamu darbeliu yra pavydetinas. Jusu darbais galima grozetis ne tik siuvinejimo kryzeliu temoje, bet ir dekupazo bei nertu serveteliu.
Gal jus esat darbu mokytoja?
Taip pat visu kitu darbeliai irgi labai saunus, kalediniai. Ir feraris nuostabus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreis: 04 sausio 2013 - 15:54
Dreis.. blush2.gif ...ačiū už atvirumą4u.gif ...kaip miela...jei mane atradot ir šen, ir ten vadinasi ir jums rankdarbiavimas nėra svetimas mirksiukas.gif ...darbų mokytoja aš esu tik savo penkiamečiui sūnui, na gal dar savo artimai aplinkai smile.gif
Atsakyti