Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Kašaras labai labai ♥
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 31, 14:04)
merginos,gal kuri netyčia turi Anchor 1302 melanžinį siūlą,nes nei mano mieste ,nei kasiuluose,ir darbštuolėje.eu nėra

www.eRankdarbiai.lt turim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2012 12 31, 17:46)

dėkoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas82 @ 2012 12 31, 13:41)
Su šventėm visas merginas smile.gif Pasirodau aš savo kalėdine dovana smile.gif

Vau koks gražumo katukas wub.gif wub.gif Pasakiškas darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2012 12 31, 09:58)
Man tai keistas toks požiūris ,siuvinėt iš principo savo spalvomis ir ne pagal schemą ax.gif O tai kam tada ts schemos kuriamos,parduodamos?Taigi visa tai daroma  tam ,kad būtų lengviau ,greičiau ,su mažesnėmm pastangom ir sunaudojus mažiau laiko turėti gražų darbą ....Na bet jei labai norisi prie darbo knebinėtis dvigubai ar trigubai ilgiau ir paskui žavėtis abejotinos kokybės darbu ,tai aišku niekas nedraudžia lotuliukas.gif Aš tai branginu savo laiką ,jau ir taip eilė norimų išsiuvinėt paveiksliukų ilga,viso gyvenimo neužteks turbūt,kad viską ,kas gražu išsiuvinėt,o jei dar prie kiekvieno darbo knebinėtis renkant siūlus ir kryžiukus pagal save doh.gif ,kad nebūt tokiai kaip visos,nu tai nežinau ar čia labai jau didelis originalumo įrodymas ax.gif

Na ne visai sutikciau. Man asmeniskai yra aukstas pilotazas, kai merginos pasidaro savo kokybiskas schemas ir siuvineja pagal jas, nekalbu apie nuotraukas, kalbu apie tikraja kuryba. Esu macius labai nedaug tokiu darbu rusaiciu puslapiuose. As asmeniskai labai noreciau sugebeti tai daryti. Bet tikrai nesugebu, gal kada nors... Todel pritarciau - geriau jau pagal kokybiskas kazkieno sukurtas schemas negu pagal savo, bet atrodancia tragiskai. Man rodos facebooke vienam is anglisku siuvinejimo kryzeliu grupiu yra lenkaite, siuvineja jinai nemazos apimties paveikslius, na bet schemos tragiskos, jokio spalvu perejimo, labai panasus i paveikslus siuvinetus tarybiniais laikais - kai siulu pasirinkimas ribotas buvo.
Atsakyti
Su praejusiomis sventemis! 4u.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 30, 19:03)
čia viename psl. išsakiau kritiką šiems darbams,nes už juos labai daug nori,manau nėra gerai ,kai kruopštus darbas kainuoja 50 lt,o šis 200 lt  blink.gif kritika mano išsakyta aišku nepatiko ,noriu ir kitų merginų nuomonių,o jos ats. buvo toks ,manau daugelis merginų su tuo nesutiktų  ax.gif
gėlės 200 lt ,zodiakas 100 lt

taip išeina kurios siuvinėja iš schemų,ir pagal duotą raktą,tai mes pirmakleckes  biggrin.gif

Zodiako schema tikrai yra ir atrodo ne taip tragiskai kaip siame paveiksle smile.gif Man keisciausia tai kaina, zinoma, ji gali prasyt ir kokiu 500 bet ar ras toki kvaila kuris moketu tuos pinigus uz toki paveiksla? smile.gif
Ko gero visos tos kurios daro pagal schemas ar pacios kuriasi is nuotrauku yra pirmakleckes lotuliukas.gif

nezinau ar dejau sia foto, bet as dariausi schema is fotografijos ir siuvinejau, teko siuvineti is 92 ar 97 spalvu kad gautusi normali masina smile.gif
user posted image

Tai dabar reikejo kaip tai moteriskei bandyt be jokiu spalvu raktu issiuvinet doh.gif Kazi kas butu gavesi lotuliukas.gif

QUOTE(Padangele @ 2012 12 31, 11:55)
pabaigtukas jau bus kitais metais  biggrin.gif  ir tikrai negreitai, griztu nuo treciadienio i darbus...... baigesi mamystes atostogos

labai grazus tas pabaigtukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*K&K @ 2013 01 02, 22:36)
Su praejusiomis sventemis! 4u.gif

Tai dabar reikejo kaip tai moteriskei bandyt be jokiu spalvu raktu issiuvinet  doh.gif    Kazi kas butu gavesi lotuliukas.gif

tai jau tikrai bigsmile.gif tikrovišką vaizdą ,ir nerealiai gerą kokybę,ir sudaro daug atspalvių,ir kokybiški siūlai .liuks darbas thumbup.gif

kaip mano vyras sako: neturi pinigų tiesiog ,nes tokie dalykai kainuoja,kur aš per metus viskam išleidžiu 200 lt ,vien audiniams ir siūlams,kur ji vos keliasdešimt išleidžia,ir kainą darbo kelia iki 100 lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 sausio 2013 - 21:44
oho ohmy.gif kaip nuotrauka atrodo, super darbas thumbup.gif
Atsakyti
*K&K, super, mano brolis pamatytų, tai irgi užsiprašytų biggrin.gif bet schema tai nerealiai atidirbta... respect, keliu kepurę hi.gif
Atsakyti
Aciu merginoms. Padariau kuo labiau kontrastinga foto, o jau paskui spalvu skaiciaus nepagailejau hihihi.gif
Ir kas sake kad negalima pasidaryt normalios schemos? smile.gif Na tik veidu dar nesu darius, kas cia zino kaip gautusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*K&K @ 2013 01 02, 21:36)
nezinau ar dejau sia foto, bet as dariausi schema is fotografijos ir siuvinejau, teko siuvineti is 92 ar 97 spalvu kad gautusi normali masina smile.gif

Vau koks mašiniukas bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif Puikiai pasidarbavote liuks schemute pasidarete...Net vyrui patiko mano kai parodžiau ax.gif
Atsakyti
Jau po stiklu smile.gif

user posted image
Atsakyti