Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Hm... tai kad man rodos šitų drugelių schemą kažkur netgi turiu. O vėžys irgi iš gerai pažįstamos serijos.
Atsakyti
merginos jūs visiškai teisios biggrin.gif netgi šį siuvinėjusi ,pasakyčiau, kad siuvinėjo iš schemos rolleyes.gif nepatikėčiau, kad iš paveiksliuko .

1 originalios dmc spalvos(darbas ne mano ),2 jos ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 gruodžio 2012 - 20:40
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 30, 21:39)
merginos jūs visiškai teisios  biggrin.gif netgi šį siuvinėjusi ,pasakyčiau, kad siuvinėjo iš schemos  rolleyes.gif nepatikėčiau, kad iš paveiksliuko .

1 originalios dmc spalvos(darbas ne mano ),2 jos  ax.gif

kažkiek skiriasi kryžiukų išdėstymas, gal jinai siuvinėja ne iš tikslios schemos, bet iš išsiuvinėto darbo nuotraukos biggrin.gif ta prasme ne žiūrėdama į pieštą paveikslą, bet į išsiuvinėtą, kur matosi visi kryžiukai ir maždaug dėlioja pagal save ax.gif bet tai koks tikslas taip siuvinėt, gi sunku ir rezultatas prastesnis gaunasi ax.gif o dar spalvas atrinkt doh.gif aš taip nesugebėčiau biggrin.gif
gėlių ir zodiako rėminimas tai... rolleyes.gif kainos manau normalios, paskaičiavus, kiek ten kryžiukų yra, tik galima tvarkingiau darbus daryt 4u.gif
dar įdomus tas skaičiavimas, vienam kv.cm yra 30 kryžiukų, tai vienam cm (eilutėj) išeina 5,5 kryžiuko, tada vienam coly apie 14, gaunas 14ct audinys, nelabai supratau prie ko čia, ar norėta pabrėžti, kad čia labai smulkiai? Koks skirtumas ar ant 14ct siuvinėji, ar 18 ct, svarbu gražiai ir galutinis rezultatas geras blush2.gif

paskaičiavau, kiek aš sugebu ant spec.kanvos sutalpinti į vieną kv.cm. - 64 cool.gif čia jei ant 20ct siuvinėju lotuliukas.gif tai dvigubai daugiau bigsmile.gif hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 30 gruodžio 2012 - 21:24
Dantiste drinks_cheers.gif ,nesvarbu ant kokio smulkumo siuvinėji,ir kad pati savarankiškai dėlioji tuos kryžiukus,pagal savo atrinktus siūlus.žmogus perka ne tavo sugėbėjimą tai daryti,o darbą ,siuvinėtą paveikslą pagaliau rolleyes.gif juo grožėtis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 gruodžio 2012 - 21:38
Dėl tų paveikslų - kaina gal ir reali. nes siuvinėjimo nėra mažai.
Bet vien dėl tokio neatsakingo ireminimo blink.gif Kaip taip galima? plius tas savo spalvų rinkimas - na kam save taip apsunkinti, jei yra normali schemute g.gif ir tikrai žinosi, kad rezultatas bus kokybiškas - man asmeniškai būtų lb gaila savo laiko
Atsakyti
Man sie darbeliai grazesni nei feisbukines, nepamenu vardo doh.gif Siu darbu tikrai nepirkciau. Pirmiausiai reiketu darbus perremint ar nunest mokantiems tai daryti. Vaizdas tikrai butu daug geresnis. O jei zmogus nori apsunkint sau kryziavima, prasom. Bet rezultatas nebus toks geras kaip siuvinejant pagal schemas. Visos matom biggrin.gif Nematau prasmes girtis 60 X/cm2 ir spalvu derinimu-parinkimu. Mokintis ir mokintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai keistas toks požiūris ,siuvinėt iš principo savo spalvomis ir ne pagal schemą ax.gif O tai kam tada ts schemos kuriamos,parduodamos?Taigi visa tai daroma tam ,kad būtų lengviau ,greičiau ,su mažesnėmm pastangom ir sunaudojus mažiau laiko turėti gražų darbą ....Na bet jei labai norisi prie darbo knebinėtis dvigubai ar trigubai ilgiau ir paskui žavėtis abejotinos kokybės darbu ,tai aišku niekas nedraudžia lotuliukas.gif Aš tai branginu savo laiką ,jau ir taip eilė norimų išsiuvinėt paveiksliukų ilga,viso gyvenimo neužteks turbūt,kad viską ,kas gražu išsiuvinėt,o jei dar prie kiekvieno darbo knebinėtis renkant siūlus ir kryžiukus pagal save doh.gif ,kad nebūt tokiai kaip visos,nu tai nežinau ar čia labai jau didelis originalumo įrodymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 12 31, 09:05)
Man sie darbeliai grazesni nei feisbukines, nepamenu vardo  doh.gif Siu darbu tikrai nepirkciau. Pirmiausiai reiketu darbus perremint ar nunest mokantiems tai daryti. Vaizdas tikrai butu daug geresnis. O jei zmogus nori apsunkint sau kryziavima, prasom. Bet rezultatas nebus toks geras kaip siuvinejant pagal schemas. Visos matom  biggrin.gif  Nematau prasmes girtis 60 X/cm2 ir spalvu derinimu-parinkimu. Mokintis ir mokintis  lotuliukas.gif

Dėl spalvų parinkimo.
Man asmeniškai yra patogiau ir pigiau nusipirkti siūlų savo miestelyje (nepamenu pavadinimo) ir jais siuvinėti. Tai irgi pačiai reikia derinti spalvas. Bet tai savęs apgaudinėjims. Aišku raudona yra raudona ir galima bet kurį siūlą paimti, bet kuomet darbas rimtesnis iš daug vienos spalvos atspalvių jau siunčiuosi pagal kodus. Tiesiog gaila darbo. Turiu tokių kai pati derinau iš akies ir esu nepatenkinta jais. Ir viskas tik todėl kad nesiryždavau sumokėti daugiau ir internetu parsisiųsti DMC
Atsakyti
va mano procesas... si karta labai susipykau su linu, labai nesiseka, nezinau kame problema, labai nelygus kryziukai gaunasi, vietomis net ardziau po 3 kartus doh.gif ir spalvas kai kurias pagal save pakoregavau... kas siuvinejot toki pamatys... ax.gif
user posted image

pabaigtukas jau bus kitais metais biggrin.gif ir tikrai negreitai, griztu nuo treciadienio i darbus...... baigesi mamystes atostogos
Atsakyti
Su šventėm visas merginas smile.gif Pasirodau aš savo kalėdine dovana smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kristuk82 tikras gražuolis bigsmile.gif ir tikras namų šeimininkas biggrin.gif

merginos,gal kuri netyčia turi Anchor 1302 melanžinį siūlą,nes nei mano mieste ,nei kasiuluose,ir darbštuolėje.eu nėra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 gruodžio 2012 - 13:39
kristukas wow nuostabiai atrodo kaip gyvas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti