Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sela:) ačiū, kad pastebėjai, nes...dauguma pastebi tik schemos per AŽ paprašyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 gruodžio 2012 - 21:51
štai ,beveik jau į pabaigą ,liko tik balta ,žalia,...ir siaubingasis metalikas doh.gif juo siuvinėtas auskaras,ir apyrankės.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 28 gruodžio 2012 - 22:31
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 28, 23:30)
štai ,beveik jau į pabaigą ,

Kaip greitai judi i prieki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 28, 23:30)
štai ,beveik jau į pabaigą ,liko tik balta ,žalia,...ir siaubingasis metalikas  doh.gif juo siuvinėtas auskaras,ir apyrankės.

Puikiai judi į priekį. Nebeperdaugiausiai ir liko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ką tik pasiėmiau įrėmintą dovaną įkurtuvėms. Fotikas dar komoj, tai su telefonu nekokia nuotrauka. Tikiuosi bus fotoreportažas iš įvykio vietos smile.gif Dabar tik toks avarinis variantas. user posted image

user posted image

Visas galima pažiūrėti čia.

Kaip adresatė kabins jai spręsti. Galimi abu variantai.
Atsakyti
Libaja šaunus darbelis 4u.gif
Uodegyte- nėr baisus tas metalikas mirksiukas.gif , svarbu gerą nusipirkt (vieną auksinį turiu tai visai smagiai siuvinėjasi, o štai sidabrinį jau kitokį nusipirkau, tai tragedija kažkokia...)
Sobieska- dėl tų schemų- žinai, kad dauguma serga kaupimo liga mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės dėkui 4u.gif

QUOTE(libaja @ 2012 12 29, 16:16)
Ką tik pasiėmiau įrėmintą dovaną įkurtuvėms. Fotikas dar komoj, tai su telefonu nekokia nuotrauka. Tikiuosi bus fotoreportažas iš įvykio vietos smile.gif Dabar tik toks avarinis variantas. [img]Kaip adresatė kabins jai spręsti. Galimi abu variantai.

iš pradžių nesupratau kodėl dvi nuotraukos biggrin.gif vėliau,bandžiau mąstyt koks tas antras variantas,tik kai įsižiūrėjau ,supratau lotuliukas.gif įdomiai čia good.gif ir pats triptikas įdomus 4u.gif

rasiux- būtų gerai turėt ,kur lengvai siuvinėtusi,o ir nemažiai detalių siuvinėjime galima pagražint,bet va tas ir atbaido unsure.gif
Atsakyti
Labai graži afrikietė wub.gif ant juodo fono geriau gal net būtų negu ant mėlyno g.gif
Triptikas irgi thumbup.gif puiki dovana.

čia mano 'pažaidimai' kai daug laiko nėra ir norisi kažkiek 'pasikrapštyt', kad rezultatas greit matytųsi biggrin.gif kogero panaudosiu atvirukams, daugiau nesugalvoju kur.. doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaG: 30 gruodžio 2012 - 14:50
QUOTE(DaG @ 2012 12 30, 16:49)
Labai graži afrikietė  wub.gif  ant juodo fono geriau gal net būtų negu ant mėlyno g.gif

čia juoda ir yra biggrin.gif tiesiog saulės spinduliai apšviečia ax.gif
Atsakyti
čia viename psl. išsakiau kritiką šiems darbams,nes už juos labai daug nori,manau nėra gerai ,kai kruopštus darbas kainuoja 50 lt,o šis 200 lt blink.gif kritika mano išsakyta aišku nepatiko ,noriu ir kitų merginų nuomonių,o jos ats. buvo toks ,manau daugelis merginų su tuo nesutiktų ax.gif

Niekada nesiuvnėju, kai viskas paruošta kaip pirmokui. Į mano kvadratinį cm telpa 30 kryžiukų, paskaičiuok kiek sugebi ant spec. kanvos sutalpinti. Taip pat niekada nesinaudoju siuvinėjimo schemomis, man tai banalu. Visas spalvas parenku pati, o siuvinėju tik iš pamatyto paveikslėlio be jokių schemų.

gėlės 200 lt ,zodiakas 100 lt

user posted image

taip išeina kurios siuvinėja iš schemų,ir pagal duotą raktą,tai mes pirmakleckes biggrin.gif

man asmeniškai prilimpa tik rėminimas ,nieko nesakiau apie kryželius,pasakiau ,kad svarbiausia meninė išvaizda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 gruodžio 2012 - 18:08
Dėl kainos nelabai turiu ką pasakyti, gal ir brangokai, bet nežinau kiek toks darbas apskritai įkainojamas. Bet kas liečia rėminimą, tai matosi, kad nelabai kokybiškas. nepirkčiau smile.gif
Atsakyti
man kažkaip neatrodo, kad siuvinėta be schemos blink.gif , o dėl kryželių skaičiaus 1 cm2- juk kokio stambumo audinį pasiimsi- tiek ir tilps...
Atsakyti