Sveikos
sveikinu visas su šventėmis apleidus aš siuvinėjimą, dabar mezgimas valdo tai kol kas neturiu, kuom pasirodyti
aš žinau, kad buvo diskutuota kažkada, bet kai nereikėjo, tai nesigilinau. ar dimensions rinkinius konvertuojant į dmc labai nukenčia kokybė? noriu siuvinėt Building memories, siūlus visus reiktų susipirkt. tik vat galvoju, kad liktų kitiems darbams dar jie, o iš rinkinio kaip ir nepanaudojami
patarkit, prašau
QUOTE(pusk @ 2012 12 22, 14:12)
o kurioj vietoj konkreciau ten remina ? IKI parduotuveje? Kainos nekanda ten ? Buciau dekinga uz info
nuo IKI reikia eiti link pozemines perejos,buvusiam(o gal esamam)akluju kombinato pastate.O kaina priklauso nuo remo,nes uzreminima tai 10lt.
Iremino lygiai,bet paliko sapu tai turejau plesti ir pati isimti,o Sv.Gertrudos iremino truputeli kreivokai,bet be sapu.
QUOTE(InDovi @ 2012 12 27, 11:43)
Sveikos
sveikinu visas su šventėmis apleidus aš siuvinėjimą, dabar mezgimas valdo tai kol kas neturiu, kuom pasirodyti
aš žinau, kad buvo diskutuota kažkada, bet kai nereikėjo, tai nesigilinau. ar dimensions rinkinius konvertuojant į dmc labai nukenčia kokybė? noriu siuvinėt Building memories, siūlus visus reiktų susipirkt. tik vat galvoju, kad liktų kitiems darbams dar jie, o iš rinkinio kaip ir nepanaudojami
patarkit, prašau
patarkit, prašau
labai nenukenčia,bet skirtumas yra,kaip kam man bent jau buvo,todėl pusę darbo mečiau ,ir įsigijau originalų rinkinį.
skirsis tik atspalviai,bet pats darbas nebus su išplaukusiom spalvom.
Sobieskos briedziukai Ir motyvas nuostabus, ir pritaikymas fantastiskas
Ačiū, Uodegyte. jaučiu konvertuosiuos, vistiek ant įdėtos aidos nesiuvinėčiau
QUOTE(Dreis @ 2012 12 27, 10:21)
nuo IKI reikia eiti link pozemines perejos,buvusiam(o gal esamam)akluju kombinato pastate.O kaina priklauso nuo remo,nes uzreminima tai 10lt.
Iremino lygiai,bet paliko sapu tai turejau plesti ir pati isimti,o Sv.Gertrudos iremino truputeli kreivokai,bet be sapu.
aciu , tikrai rasiu...bandysiu akluju kombinate
QUOTE(pusk @ 2012 12 28, 12:07)
aciu , tikrai rasiu...bandysiu akluju kombinate
Savanoriu pr.206
Parasykit ar gerai iremins.
QUOTE(InDovi @ 2012 12 28, 12:13)
Ačiū, Uodegyte. jaučiu konvertuosiuos, vistiek ant įdėtos aidos nesiuvinėčiau
dažniausiai visos keičiasi audinį pagal save,tokį patį rinkinį kaip mano ,viena moteris siuvinėjo ant baltos aidos,o pas mane rinkinyje kreminė aida,spalvos nekeisiu ,bet va gabaliuką tik įdėjo ,tai dar nenusprendžiau keisiu į didesnnį gabaliuką ar ne
o kur dovanų gavau, rinkinyje buvo įdėta 14,pasikeičiau į 18.
rinkinyje siūlai yra įdėti tip top ,jie visi susinaudos,yra paskaičiuota pagal darbą.
QUOTE(libaja @ 2012 12 27, 22:46)
Dedu tik nuorodą, nes bijau moderatorių. Su Photobucketu vis dar nesusitariu iki galo. Daug kas jau gal matėte FB, bet įmesiu ir čia
Sveikinimai pabaigus
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 12 28, 10:46)
Puikiai įrėmintas darbelis Gražu
QUOTE(Višniukė @ 2012 12 28, 15:55)
Sveikinimai pabaigus