Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos smile.gif

sveikinu visas su šventėmis 4u.gif apleidus aš siuvinėjimą, dabar mezgimas valdo biggrin.gif tai kol kas neturiu, kuom pasirodyti blush2.gif
aš žinau, kad buvo diskutuota kažkada, bet kai nereikėjo, tai nesigilinau. ar dimensions rinkinius konvertuojant į dmc labai nukenčia kokybė? noriu siuvinėt Building memories, siūlus visus reiktų susipirkt. tik vat galvoju, kad liktų kitiems darbams dar jie, o iš rinkinio kaip ir nepanaudojami g.gif
patarkit, prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2012 12 22, 14:12)
o kurioj vietoj konkreciau ten remina ? IKI parduotuveje? Kainos nekanda ten ? Buciau dekinga uz info  4u.gif

nuo IKI reikia eiti link pozemines perejos,buvusiam(o gal esamam)akluju kombinato pastate.O kaina priklauso nuo remo,nes uzreminima tai 10lt.
Iremino lygiai,bet paliko sapu tai turejau plesti ir pati isimti,o Sv.Gertrudos iremino truputeli kreivokai,bet be sapu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreis: 27 gruodžio 2012 - 10:23
Dedu tik nuorodą, nes bijau moderatorių. Su Photobucketu vis dar nesusitariu iki galo. Daug kas jau gal matėte FB, bet įmesiu ir čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 12 27, 11:43)
Sveikos smile.gif

sveikinu visas su šventėmis  4u.gif  apleidus aš siuvinėjimą, dabar mezgimas valdo biggrin.gif tai kol kas neturiu, kuom pasirodyti  blush2.gif
aš žinau, kad buvo diskutuota kažkada, bet kai nereikėjo, tai nesigilinau. ar dimensions rinkinius konvertuojant į dmc labai nukenčia kokybė? noriu siuvinėt Building memories, siūlus visus reiktų susipirkt. tik vat galvoju, kad liktų kitiems darbams dar jie, o iš rinkinio kaip ir nepanaudojami  g.gif
patarkit, prašau  4u.gif

labai nenukenčia,bet skirtumas yra,kaip kam rolleyes.gif man bent jau buvo,todėl pusę darbo mečiau ,ir įsigijau originalų rinkinį.

skirsis tik atspalviai,bet pats darbas nebus su išplaukusiom spalvom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 gruodžio 2012 - 22:01
Sobieskos briedziukai thumbup.gif Ir motyvas nuostabus, ir pritaikymas fantastiskas wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Uodegyte. jaučiu konvertuosiuos, vistiek ant įdėtos aidos nesiuvinėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 12 27, 22:46)
Dedu tik nuorodą, nes bijau moderatorių. Su Photobucketu vis dar nesusitariu iki galo.  Daug kas jau gal matėte FB, bet įmesiu ir čia smile.gif

Puikiai įrėmintas darbelis 4u.gif Gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2012 12 27, 10:21)
nuo IKI reikia eiti link pozemines perejos,buvusiam(o gal esamam)akluju kombinato pastate.O kaina priklauso nuo remo,nes uzreminima tai 10lt.
Iremino lygiai,bet paliko sapu tai turejau plesti ir pati isimti,o Sv.Gertrudos iremino truputeli kreivokai,bet be sapu.

aciu , tikrai rasiu...bandysiu akluju kombinate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2012 12 28, 12:07)
aciu , tikrai rasiu...bandysiu akluju kombinate  thumbup.gif

Savanoriu pr.206
Parasykit ar gerai iremins.
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 12 28, 12:13)
Ačiū, Uodegyte. jaučiu konvertuosiuos, vistiek ant įdėtos aidos nesiuvinėčiau  schmoll.gif

dažniausiai visos keičiasi audinį pagal save,tokį patį rinkinį kaip mano ,viena moteris siuvinėjo ant baltos aidos,o pas mane rinkinyje kreminė aida,spalvos nekeisiu ,bet va gabaliuką tik įdėjo ,tai dar nenusprendžiau keisiu į didesnnį gabaliuką ar ne ax.gif

o kur dovanų gavau, rinkinyje buvo įdėta 14,pasikeičiau į 18.

rinkinyje siūlai yra įdėti tip top ,jie visi susinaudos,yra paskaičiuota pagal darbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 28 gruodžio 2012 - 13:39
QUOTE(libaja @ 2012 12 27, 22:46)
Dedu tik nuorodą, nes bijau moderatorių. Su Photobucketu vis dar nesusitariu iki galo.  Daug kas jau gal matėte FB, bet įmesiu ir čia smile.gif

Sveikinimai pabaigus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 12 28, 10:46)
Puikiai įrėmintas darbelis 4u.gif Gražu 4u.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 12 28, 15:55)
Sveikinimai pabaigus  wub.gif

hi.gif
Atsakyti