sveikutes
netycia pameciau viena bloga, tad kreipiuosi pas Jus, gal kas pades. Nepamenu pavadinimo, bet ten buvo angliskas blogas, pilna visokiu grozybiu (siutos linines, medvilnines sirdeles, siuvinetos sirdeles visokiom progom, kudikiams, gelytes, labai spalvingai viskas pateikta, taipogi dar ir floristikos elemntu budavo) labai sunku apibudinti. bet gal nors kas turi minciu kas tai galetu buti
Siltu ir jaukiu svenciu
QUOTE(Dzenete @ 2012 12 22, 13:36)
kas cia nesiseke? man labai grazios
sobieska, puikus briedziai! nematyti tokie. cia ant serveteliu bus ar kur kitur pritaikysi?
DaG, dėkoju...dar pati nežinau, bet turiu per šiandien sumąstyt...turėtų rištis su kalėdiniais sausainiais
DaG nuotraukų necituojame
Išankstinė Kalėdinė ir pavėluota gimtadieninė ovanėlė
Labai patiko Sobieskos triusiukai!
QUOTE(P.Sh. @ 2012 12 23, 23:50)
Labai patiko Sobieskos triusiukai!
Ačiū, tikiuosi įrėminimu nenusivilsiu
rasiux...man taip gražu lietuviški pasiuvinėjimai ...gal pati būčiau paklijavusi baltą popierių, kad per medžiagą nepersišviestų užrašinės pagrindas...o gal čia taip specialiai buvo daryta...bet vistiek liux
rasiux, miela dovanėlė
sobieska, puikų sugalvojai briedžiuko pritaikymą
čia mano naujausiausias darbelis - atiduota duoklė sūneliui
o čia abiejų vaikų kartu
sobieska, puikų sugalvojai briedžiuko pritaikymą
čia mano naujausiausias darbelis - atiduota duoklė sūneliui
o čia abiejų vaikų kartu
kokios meilybes, laaaaabai grazus visi darbeliai
QUOTE(sobieska @ 2012 12 23, 23:47)
gal pati būčiau paklijavusi baltą popierių, kad per medžiagą nepersišviestų užrašinės pagrindas...o gal čia taip specialiai buvo daryta...bet vistiek liux
Žinai- man visai patiko tas persišvietimas- ornamentas blizgantis- visai gražiai atrodo.
Ačiū už gerus žodžius , draugė liko patenkinta