pabaigiau
bloga puse
QUOTE(Loote @ 2012 12 21, 12:07)
o as vis nesiryztu isbandyt bent viena "aprengti", matyt nepasitikiu savo jegomis
Viskas gyvenime baisu kol nepabandai. Bet tik bandydami mes tobulėjam. To ir linkiu visoms Naujais Metais.
QUOTE(vasarė @ 2012 12 13, 09:12)
visai link pabaigos
labai patiko
QUOTE(vasarė @ 2012 12 16, 16:39)
jauciuosi bukaranke
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 16, 19:20)
tai dar gerai- aš tai iš vis berankė
QUOTE(sobieska @ 2012 12 17, 11:56)
Kalėdų elniukas
koks fainuolis o apipavidalinimas
Giedružės valdos mane pritrenkė Dar niekad nemačiau tiek grožybių vienoj vietoj
O čia mano šiandienos darbelis.
Uploaded with ImageShack.us
Nemoku matyt gerai nufotografuot arba apšvietimas kaltas, nes realiai gražiau atrodo. Linas turi toki pridėta blizgų siūlą ir šiek tiek šviesą atmušdinėja...
Padariau klaidą rinkdamasi tokį smulkų audinį, akių gadinimas. Bet bendru rezultatu visai patenkinta. Šiokią tokią pažangą padariau turint omeny, jog siuvėja iš manęs tik trys dienos
Uploaded with ImageShack.us
Nemoku matyt gerai nufotografuot arba apšvietimas kaltas, nes realiai gražiau atrodo. Linas turi toki pridėta blizgų siūlą ir šiek tiek šviesą atmušdinėja...
Padariau klaidą rinkdamasi tokį smulkų audinį, akių gadinimas. Bet bendru rezultatu visai patenkinta. Šiokią tokią pažangą padariau turint omeny, jog siuvėja iš manęs tik trys dienos
Sveikos, nesisekė man šiemet su Kalėdinėm atvirutėm. Ale yra kaip yra.
QUOTE(rituker @ 2012 12 18, 10:21)
Meiluciai
O as pabaigiau dieduka Dabar lekiu remint. Bandysiu remo ieskot priesais hyper maxima. Tikiuosi iki penktadienio padarys
O as pabaigiau dieduka Dabar lekiu remint. Bandysiu remo ieskot priesais hyper maxima. Tikiuosi iki penktadienio padarys
o kurioj vietoj konkreciau ten remina ? IKI parduotuveje? Kainos nekanda ten ? Buciau dekinga uz info
Labas
Aš tokiu klausimu. Gal kam teko siuvinėti šį paveikslą? Esmė ta, kad aš atsisiunčiau papildomai dar programą, kitaip neatidaro schemos, susiruošiau ją atsispauzdinti - ir šnipštas. Pirmus 2 puslapius atspauzdino, o paskui toks įspūdis, kad dažai baigėsi, bet kasetė pilna... nežinau kaip man gauti to paveikslo schemutę
Aš tokiu klausimu. Gal kam teko siuvinėti šį paveikslą? Esmė ta, kad aš atsisiunčiau papildomai dar programą, kitaip neatidaro schemos, susiruošiau ją atsispauzdinti - ir šnipštas. Pirmus 2 puslapius atspauzdino, o paskui toks įspūdis, kad dažai baigėsi, bet kasetė pilna... nežinau kaip man gauti to paveikslo schemutę
Sobieska- kaip visada nekasdieninis pasirinkimas ir tikiuosi pritaikymas Kur paslėptas toks fantazijos šaltinis- eičiau ir aš gurkšnelio pasisemt...
rasiux...AČIUKA , šaltinis srovena iš protėvių laikų ...viena gyslelė dasroveno ir iki manęs, o gal aš iki jos
Ačiū už atsakymus schemą jau turiu