Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

pabaigiau ax.gif
bloga puse
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2012 12 21, 12:07)
o as vis nesiryztu isbandyt bent viena "aprengti", matyt nepasitikiu savo jegomis  doh.gif

Viskas gyvenime baisu kol nepabandai. Bet tik bandydami mes tobulėjam. To ir linkiu visoms Naujais Metais.
Atsakyti
pasirodau ir as su traukinuku..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 12 13, 09:12)
visai link pabaigos  cool.gif

bigsmile.gif labai patiko wub.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 12 16, 16:39)
jauciuosi bukaranke  lotuliukas.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 12 16, 19:20)
tai dar gerai- aš tai iš vis berankė   doh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 12 17, 11:56)
Kalėdų elniukas

koks fainuolis bigsmile.gif o apipavidalinimas swoon.gif

Giedružės valdos mane pritrenkė blink.gif Dar niekad nemačiau tiek grožybių vienoj vietoj bigsmile.gif
Atsakyti
O čia mano šiandienos darbelis.

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Nemoku matyt gerai nufotografuot doh.gif arba apšvietimas kaltas, nes realiai gražiau atrodo. Linas turi toki pridėta blizgų siūlą ir šiek tiek šviesą atmušdinėja...
Padariau klaidą rinkdamasi tokį smulkų audinį, akių gadinimas. Bet bendru rezultatu visai patenkinta. Šiokią tokią pažangą padariau blush2.gif turint omeny, jog siuvėja iš manęs tik trys dienos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nesisekė man šiemet su Kalėdinėm atvirutėm. Ale yra kaip yra.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 12 18, 10:21)
Meiluciai  wub.gif
O as pabaigiau dieduka  clap.gif Dabar lekiu remint. Bandysiu remo ieskot priesais hyper maxima. Tikiuosi iki penktadienio padarys  g.gif

o kurioj vietoj konkreciau ten remina ? IKI parduotuveje? Kainos nekanda ten ? Buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Dar ČIA
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aš tokiu klausimu. Gal kam teko siuvinėti šį paveikslą? Esmė ta, kad aš atsisiunčiau papildomai dar programą, kitaip neatidaro schemos, susiruošiau ją atsispauzdinti - ir šnipštas. Pirmus 2 puslapius atspauzdino, o paskui toks įspūdis, kad dažai baigėsi, bet kasetė pilna... sad.gif nežinau kaip man gauti to paveikslo schemutę cray.gif
Atsakyti
Sobieska- kaip visada nekasdieninis pasirinkimas ir tikiuosi pritaikymas wub.gif Kur paslėptas toks fantazijos šaltinis- eičiau ir aš gurkšnelio pasisemt...
Atsakyti
rasiux...AČIUKA mirksiukas.gif , šaltinis srovena iš protėvių laikų wub.gif ...viena gyslelė dasroveno ir iki manęs, o gal aš iki jos rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus tongue.gif schemą jau turiu thumbup.gif
Atsakyti