Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Alatėja- jau geriau apie tą parašą nebūtum užsiminus- vos neapsižliumbiau iš pavydo cray.gif - kiek ten visokio grožio- vilkai, erelis, šunys nerealūs, mergučė tokia linksma wub.gif , nu žodžiu- dažniau mums tokius darbus jei rodytų, tai nei Rivijos foto neberūpėtų biggrin.gif
Atsakyti
taip taip, ten tikrai graziu darbu prideta drinks_cheers.gif man tas "Silent flight" wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 11 30, 13:33)
as pritarsiu daugumos nuomonei, bet ideja lyg ir buvo pirmine tokia, kad tai SM siuvinetoju grupe  rolleyes.gif

o koks tada tikslas kurti SM siuvinetoju grupe FB? ar tai nebus pasikartojimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2012 11 30, 14:22)
o koks tada tikslas kurti SM siuvinetoju grupe FB? ar tai nebus pasikartojimas?  g.gif

tikslas toks, kad ten nuolat bus sudetos visos ikeltos foto, schemos - talpykla be ribu, ikelimas paprastas tiesiai is PC ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 11 30, 14:27)

Nerealu wub.gif Seile iki zemes nutyso thumbup.gif
Atsakyti
o man ypač patiko šunys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 11 30, 12:27)
sveikos, merginos, kažkada buvau dažnas svečias šioje temutėje, tačiau vaikučiai pakoregavo mano laisvalaikį  biggrin.gif tačiau noriu grįžt prie savo mylimo užsiėmimo ir pristatau jums savo naujausią darbą Dimensions "Frederik the literate", dydis 30x28 cm, originalus rinkinys  smile.gif

eina sau,nerealu!!!!labai labai grazus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 11 30, 13:27)
sveikos, merginos, kažkada buvau dažnas svečias šioje temutėje, tačiau vaikučiai pakoregavo mano laisvalaikį  biggrin.gif tačiau noriu grįžt prie savo mylimo užsiėmimo ir pristatau jums savo naujausią darbą Dimensions "Frederik the literate", dydis 30x28 cm, originalus rinkinys  smile.gif

Labai gražus rinkinys mirksiukas.gif ir gražiai išsiuvinėtas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 30, 12:32)
man kazkada buvo uzkliuvus si schema. nuostabu

ačiū wub.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 11 30, 12:33)
Sveika sugrizus o darbas labai grazus

ačiū wub.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 30, 12:57)
Sveika sugrįžusi Puikus darbelis

ačiū wub.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 11 30, 13:03)
man šitas rinkinys visuomet labai gražus buvo

man irgi jis labai labai wub.gif dabar beliko tik namą pasistatyt ir įsirengt ten darbo kambarį ir jį ten pasikabint hihihi.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 11 30, 13:18)
Alatėja- jau geriau apie tą parašą nebūtum užsiminus- vos neapsižliumbiau iš pavydo  cray.gif - kiek ten visokio grožio- vilkai, erelis, šunys nerealūs, mergučė tokia linksma  wub.gif , nu žodžiu- dažniau mums tokius darbus jei rodytų, tai nei Rivijos foto neberūpėtų

ačiū wub.gif biggrin.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 11 30, 13:22)
taip taip, ten tikrai graziu darbu prideta  drinks_cheers.gif man tas "Silent flight" 

ačiū wub.gif

QUOTE(rituker @ 2012 11 30, 13:40)
Nerealu  wub.gif Seile iki zemes nutyso 

ačiū wub.gif

QUOTE(B_March @ 2012 11 30, 13:53)
o man ypač patiko šunys

oj, dėl t šunų didelė diskusija buvo, kai parodžiau biggrin.gif vienoms tai buvo šunys, kitoms avys lotuliukas.gif beje, tas darbas buvo pirmas, nuo kurio vėl užsikabinau siuvinėt, iki jo tik mokykloj buvau mažiukus darbeliukus siuvinėjus ax.gif

QUOTE(Laura81r @ 2012 11 30, 13:56)
eina sau,nerealu!!!!labai labai grazus darbas 

ačiū wub.gif

QUOTE(Naggy @ 2012 11 30, 14:27)
Labai gražus rinkinys ir gražiai išsiuvinėtas

ačiū wub.gif
Atsakyti
Sveiki, visų nuostabūs darbeliai 4u.gif . Mano darbelis - dovana, laukia dar rėmelio, pasirodau ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(pilarasal @ 2012 11 30, 16:48)
Mano darbelis - dovana, laukia dar rėmelio, pasirodau  ax.gif

kokia elegantiška damutė wub.gif ir kryžiukai taip dailiai suguldyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pilarasal @ 2012 11 30, 17:48)
Sveiki, visų nuostabūs darbeliai  4u.gif  . Mano darbelis - dovana, laukia dar rėmelio, pasirodau  ax.gif

Shop'intis traukia greitu zingsniu thumbup.gif
Atsakyti