Ketvertukas...ryt nešiu rėmit
QUOTE(sobieska @ 2012 12 18, 11:18)
Ketvertukas...ryt nešiu rėmit
Meiluciai
O as pabaigiau dieduka Dabar lekiu remint. Bandysiu remo ieskot priesais hyper maxima. Tikiuosi iki penktadienio padarys
QUOTE(rituker @ 2012 12 18, 11:21)
Meiluciai
O as pabaigiau dieduka Dabar lekiu remint. Bandysiu remo ieskot priesais hyper maxima. Tikiuosi iki penktadienio padarys
Ačiū
Ten gerai rėmina, bet...tikrai iki penktadienio nepadarys, nebent jei "paauksinsi rankelę" rusiškai geriau skamba
QUOTE(sobieska @ 2012 12 17, 13:56)
Kalėdų elniukas
jau kaip apipavidalinta
o kiškučių mielumas turiu silpnybę tiem padarėliam bet dar kalėdos neatėjo, o jau velykom kvepia greičiau tas pavasaris...
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 17, 16:37)
išsitraukiau iš stalčiaus senai pradėtą darbą ,sakau šiais metais reiki užbaigt pradėtus darbus o kitais metais siuvinėsiu kitą afrikietę,jos yra dvi
gražu bus, tikrai gerai žiūrisi ant juodos medžiagos, o ir pačios moteriškės gražios
QUOTE(Katu @ 2012 12 17, 22:10)
Miela
QUOTE(sobieska @ 2012 12 18, 10:18)
na ir tempai
pukuotukai
QUOTE(Dantiste @ 2012 12 18, 11:27)
Ačiukas, bet ...baltieji triušiukai labai su sniegu didelę asociaciją kelia ...o kaip žaviai jie atrodo po skarota eglutės šakele
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2012 12 18, 11:30)
...tai, kad čia smulkmenėlės ...pavasarį imsiuosi už stambaus gabarito, spėsit apie mane pamiršt
QUOTE(sobieska @ 2012 12 18, 11:23)
Ten gerai rėmina, bet...tikrai iki penktadienio nepadarys, nebent jei "paauksinsi rankelę" rusiškai geriau skamba
Ajajaj kaip negerai. V bus be dovanos Gal gertrudos gatvej greiciau padaro?
Labai dailus Uodegytes paveikslas bus
Triusiai suzavejo
Mergaites, norejau paprasyti, kuri siuvinejot ta auksini zirga. Gal galit spalvu kodus i AŽ. Ugninio turiu, o auksinio nerandu niekur.
Triusiai suzavejo
Mergaites, norejau paprasyti, kuri siuvinejot ta auksini zirga. Gal galit spalvu kodus i AŽ. Ugninio turiu, o auksinio nerandu niekur.
QUOTE(rituker @ 2012 12 18, 11:44)
Ajajaj kaip negerai. V bus be dovanos Gal gertrudos gatvej greiciau padaro?
Gertrudoj nžn. bet nueik ten , kur planavai...man kai greit reikėjo truputuką paverkiau, greit padarė, bet prieš šventes tai darbo jie turi...pabandymas ne bandymas , vėl geriau rusiškai
Papildyta:
QUOTE(Sela:) @ 2012 12 18, 12:01)
ačiū ...tikrai jie mieli
QUOTE(sobieska @ 2012 12 18, 10:32)
.pavasarį imsiuosi už stambaus gabarito, spėsit apie mane pamiršt
stebesim procesa
QUOTE(sobieska @ 2012 12 18, 12:06)
Gertrudoj nžn. bet nueik ten , kur planavai...man kai greit reikėjo truputuką paverkiau, greit padarė, bet prieš šventes tai darbo jie turi...pabandymas ne bandymas , vėl geriau rusiškai
Pasiskambinau i gertrudos. Sake padarys, tai greitai islyginau ir nulekiau. Teko nemazai palaukti. Pries mane trys zmones buvo Kita darbeli bandysiu pries hypery remint Dekui uz pagalba