Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ketvertukas...ryt nešiu rėmit

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 18, 11:18)

Meiluciai wub.gif
O as pabaigiau dieduka clap.gif Dabar lekiu remint. Bandysiu remo ieskot priesais hyper maxima. Tikiuosi iki penktadienio padarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 12 18, 11:21)
Meiluciai  wub.gif
O as pabaigiau dieduka  clap.gif Dabar lekiu remint. Bandysiu remo ieskot priesais hyper maxima. Tikiuosi iki penktadienio padarys  g.gif

Ačiū 4u.gif
Ten gerai rėmina, bet...tikrai iki penktadienio nepadarys, nebent jei "paauksinsi rankelę" rusiškai geriau skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 17, 13:56)
Kalėdų elniukas

jau kaip apipavidalinta bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
o kiškučių mielumas wub.gif turiu silpnybę tiem padarėliam biggrin.gif bet dar kalėdos neatėjo, o jau velykom kvepia biggrin.gif greičiau tas pavasaris...

QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 17, 16:37)
išsitraukiau iš stalčiaus senai pradėtą darbą ,sakau šiais metais reiki užbaigt pradėtus darbus  biggrin.gif o kitais metais siuvinėsiu kitą afrikietę,jos yra dvi

gražu bus, tikrai gerai žiūrisi ant juodos medžiagos, o ir pačios moteriškės gražios nail.gif

QUOTE(Katu @ 2012 12 17, 22:10)
Mano mini ranksluostukas

Dovana penkiametei, labai megstanciai gyvunus.

Miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 18, 10:18)

na ir tempai blink.gif
pukuotukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 12 18, 11:27)
bet dar kalėdos neatėjo, o jau velykom kvepia biggrin.gif greičiau tas pavasaris...

Ačiukas, bet ...baltieji triušiukai labai su sniegu didelę asociaciją kelia smile.gif ...o kaip žaviai jie atrodo po skarota eglutės šakele wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2012 12 18, 11:30)
na ir tempai  blink.gif

...tai, kad čia smulkmenėlės irnesakyk.gif ...pavasarį imsiuosi už stambaus gabarito, spėsit apie mane pamiršt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 18, 11:23)
Ten gerai rėmina, bet...tikrai iki penktadienio nepadarys, nebent jei "paauksinsi rankelę" rusiškai geriau skamba biggrin.gif

Ajajaj kaip negerai. V bus be dovanos verysad.gif Gal gertrudos gatvej greiciau padaro?
Atsakyti
Labai dailus Uodegytes paveikslas bus thumbup.gif
Triusiai suzavejo wub.gif
Mergaites, norejau paprasyti, kuri siuvinejot ta auksini zirga. Gal galit spalvu kodus i AŽ. Ugninio turiu, o auksinio nerandu niekur.
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 12 18, 11:44)
Ajajaj kaip negerai. V bus be dovanos  verysad.gif Gal gertrudos gatvej greiciau padaro?

Gertrudoj nžn. bet nueik ten , kur planavai...man kai greit reikėjo truputuką paverkiau, greit padarė, bet prieš šventes tai darbo jie turi...pabandymas ne bandymas , vėl geriau rusiškai
Papildyta:
QUOTE(Sela:) @ 2012 12 18, 12:01)

Triusiai suzavejo wub.gif

ačiū 4u.gif ...tikrai jie mieli
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 18, 10:32)
.pavasarį imsiuosi už stambaus gabarito, spėsit apie mane pamiršt biggrin.gif

stebesim procesa mirksiukas.gif
Atsakyti
procesas biski jau pajudejo i prieki
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 18, 12:06)
Gertrudoj nžn. bet nueik ten , kur planavai...man kai greit reikėjo truputuką paverkiau, greit padarė, bet prieš šventes tai darbo jie turi...pabandymas ne bandymas , vėl geriau rusiškai

Pasiskambinau i gertrudos. Sake padarys, tai greitai islyginau ir nulekiau. Teko nemazai palaukti. Pries mane trys zmones buvo blink.gif Kita darbeli bandysiu pries hypery remint rolleyes.gif Dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti