Tosk- fantastika
Rituker- burbulas labai šaunus
Kuttis- meškiukas meilutis
Kaaaaip pasiilgau adatos ir normalaus siuvinio Greičiau jau tos šventės baigtųsi
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 16, 13:38)
Kaaaaip pasiilgau adatos ir normalaus siuvinio Greičiau jau tos šventės baigtųsi
tikrai taip. as adatos normaliai i rankas jau kelias savaites nesu paemusi. is pradziu burbulus dariau (kantybe truko po 15 burbulo ), paskui atvirutems siuvinejau. bet ten nieko rimto.
dabar jau noreciau kibti i ka nors rimtesnio, ale nebeturiu ant ko siuvinet. ne vieno kv. cm o per tuos pasiruosimus sventems ner kada iki parduotuves nuleks
DMC asmeninė paletė tam, kad pamatyčiau, kokius siūlus turiu ir, jeigu reikia, siuvinėjant neturimą spalvą keičiu turima:)
QUOTE(Tosk @ 2012 12 15, 22:08)
Bandysiu paprasyti, kad atsiustu faila is naujo.
as pirkausi HAED, nepaskaiciau, kad imant spalvota, juodai baltos ala negalima judint, nes atsiuncia info i pasta, kad jau padaryta spalvota ir tada jau pasiimi pas save i PC. Bet viskas baigesi gerai man. Bandyk, gal pavyks gauti
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 16, 02:13)
mielas
QUOTE(rituker @ 2012 12 16, 09:13)
eina sau. As pasiziurejus kaip zmones is pirmo karto padaro tokius grazius dalykus, jauciuosi bukaranke
QUOTE(vasarė @ 2012 12 16, 17:39)
eina sau. As pasiziurejus kaip zmones is pirmo karto padaro tokius grazius dalykus, jauciuosi bukaranke
tai dar gerai- aš tai iš vis berankė
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 16, 20:20)
tai dar gerai- aš tai iš vis berankė
nu jau, bent issiuvinet tai sugebam
rasiux tavo postai, kaip visada sypsena kelia
Aciu visoms uz grazius zodzius Labai nesudetinga technika, antrasis sekmingiau judes
Aciu visoms uz grazius zodzius Labai nesudetinga technika, antrasis sekmingiau judes
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 16, 01:13)
be galo mielas meskiukas
QUOTE(rituker @ 2012 12 16, 08:13)
Na stai mano pirmasis burbulas 12cm. Juostele norejau deti pinta, bet tokios neradau
oho,kaip jus,merginos,pavarot!pirmas...
QUOTE(sobieska @ 2012 12 17, 13:56)
Kalėdų elniukas
o geras, na šitas elniukas klasiškas, šiaip nelabai aš mėgstu "multikinį" žanrą bet šitas... nėra žodžių....
Tokį ir aš mielai siuvinėčiau jei tik schemą turėčiau, o jau rėmelių orginalumas mmmmm pasaka ne darbas
sobieska, vau vau vau !! gražuolis elniukas, norėčiau jį savo schemų kolekcijoj turėt, o gal kada ir siuvinėt