Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Tosk- fantastika wub.gif
Rituker- burbulas labai šaunus thumbup.gif
Kuttis- meškiukas meilutis wub.gif
Kaaaaip pasiilgau adatos ir normalaus siuvinio smile.gif Greičiau jau tos šventės baigtųsi
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 16, 13:38)
Kaaaaip pasiilgau adatos ir normalaus siuvinio  smile.gif Greičiau jau tos šventės baigtųsi

drinks_cheers.gif
tikrai taip. as adatos normaliai i rankas jau kelias savaites nesu paemusi. is pradziu burbulus dariau (kantybe truko po 15 burbulo doh.gif ), paskui atvirutems siuvinejau. bet ten nieko rimto.

dabar jau noreciau kibti i ka nors rimtesnio, ale nebeturiu ant ko siuvinet. ne vieno kv. cm biggrin.gif o per tuos pasiruosimus sventems ner kada iki parduotuves nuleks unsure.gif
Atsakyti
DMC asmeninė paletė tam, kad pamatyčiau, kokius siūlus turiu ir, jeigu reikia, siuvinėjant neturimą spalvą keičiu turima:)
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 12 15, 22:08)
Bandysiu paprasyti, kad atsiustu faila is naujo.

as pirkausi HAED, nepaskaiciau, kad imant spalvota, juodai baltos ala negalima judint, nes atsiuncia info i pasta, kad jau padaryta spalvota ir tada jau pasiimi pas save i PC. Bet viskas baigesi gerai man. Bandyk, gal pavyks gauti 4u.gif
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 16, 02:13)
Pasirodau su savo naujausiu darbeliu smile.gif

mielas wub.gif

QUOTE(rituker @ 2012 12 16, 09:13)
Na stai mano pirmasis burbulas

blink.gif eina sau. As pasiziurejus kaip zmones is pirmo karto padaro tokius grazius dalykus, jauciuosi bukaranke lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas nors turite triptiku schemu? Niekur nerandu... :/
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 12 16, 17:39)
blink.gif eina sau. As pasiziurejus kaip zmones is pirmo karto padaro tokius grazius dalykus, jauciuosi bukaranke  lotuliukas.gif

tai dar gerai- aš tai iš vis berankė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 16, 20:20)
tai dar gerai- aš tai iš vis berankė   doh.gif

nu jau, bent issiuvinet tai sugebam lotuliukas.gif
Atsakyti
rasiux tavo postai, kaip visada sypsena kelia lotuliukas.gif
Aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif Labai nesudetinga technika, antrasis sekmingiau judes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 16 gruodžio 2012 - 22:33
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 16, 01:13)

be galo mielas meskiukas thumbup.gif

QUOTE(rituker @ 2012 12 16, 08:13)
Na stai mano pirmasis burbulas 12cm. Juostele norejau deti pinta, bet tokios neradau 

oho,kaip jus,merginos,pavarot!pirmas... blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kalėdų elniukas

user posted image

ČIA
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 17, 13:56)
Kalėdų elniukas

o geras, na šitas elniukas klasiškas, šiaip nelabai aš mėgstu "multikinį" žanrą bet šitas... nėra žodžių....
Tokį ir aš mielai siuvinėčiau jei tik schemą turėčiau, o jau rėmelių orginalumas wub.gif mmmmm pasaka ne darbas thumbup.gif
Atsakyti
sobieska, vau vau vau !! bigsmile.gif gražuolis elniukas, norėčiau jį savo schemų kolekcijoj turėt, o gal kada ir siuvinėt rolleyes.gif
Atsakyti