tai sakot neverta konvertuot ankoro i dmc susnervinau
QUOTE(Tosk @ 2012 12 15, 12:22)
Mjoooo....Mane vien tas 200 spalvu atbaidytu Na ir kantrus jus zmogus
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 12 15, 17:32)
tai sakot neverta konvertuot ankoro i dmc susnervinau
Iš Anchor į DMC gali konvertuoti ir siuvinėti ramiai. Tu patikėk, niekas nesupras, kad tu konvertavai siūlus, ypač, jei naudosi gerą konverterį Visus paveiksliukus , jei tai ne rinkiniai siuvinėju DMC siūlais ir niekas nepasakė, kad nesuderintos splavos. Siuvinėji sau, savo malonumui ir spalvas renkiesi savo nuožiūra. Nori Anchor, nori DMC, nori CCT, nori Rainbow ar bet kokius kitus iš begaliniai didelio siūlų pasirinkimo
QUOTE(Tosk @ 2012 12 15, 14:01)
NUOSTABU! man patinka toki dideli darbai.padirbi kiek metu,ir paskui buna wau!
QUOTE(Tosk @ 2012 12 15, 10:26)
. Dabar siuvinejamam paveiksle 120 blendingo spalvu
bet jos duoda savo
QUOTE(Tosk @ 2012 12 15, 12:22)
nevienas GK dizainas nerealus . Schema pirkotes?
QUOTE(Katusik @ 2012 12 15, 13:04)
as toki jei pradeciau, tai iveikciau (jei iveikciau ) tik sunaus vestuvems. o jam dabar tik 4 metai
QUOTE(Laura81r @ 2012 12 15, 20:38)
QUOTE(Tosk @ 2012 12 15, 14:01)
NUOSTABU! man patinka toki dideli darbai.padirbi kiek metu,ir paskui buna wau!
uz tai pas mane smulkiu darbu mazai, neturiu gausios darbu galerijos
Aciu merginos uz palaikyma Kantrybes as turiu, mane veza tokie dideli darbai. Kazkada siuvinedavau tuos mazesnius darbelius, bet jauciau kad man reikia issukio kokio nors.
Schemute pirkausi Zinant kad teks darbuotis daug metu, tai kaina nemanau kad baisi. Bet as buvau tikra ziople ir neissisaugojau to failo (arba nebesugebu jo rasti). Suspejau atsispausdinti, bet dabar drebu, kad nepraganyciau kokio lapo. Bandysiu paprasyti, kad atsiustu faila is naujo.
Schemute pirkausi Zinant kad teks darbuotis daug metu, tai kaina nemanau kad baisi. Bet as buvau tikra ziople ir neissisaugojau to failo (arba nebesugebu jo rasti). Suspejau atsispausdinti, bet dabar drebu, kad nepraganyciau kokio lapo. Bandysiu paprasyti, kad atsiustu faila is naujo.
Pasirodau su savo naujausiu darbeliu
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 16, 03:13)
Pasirodau su savo naujausiu darbeliu
Oi koks simpatukas, Ar schema aiški?
Aš vakar norėjau atvirukus daryti, matavau matavau, kirpau kirpau. na jie man kaip kreivi taip kreivi. Nu turbut reiks savo 5 metei dukrai duoti kirpti. Ir dar lipne dvipuse juostele per niek išnaudojau, kita savaite vien dėl jos teks siekti miestą
Na stai mano pirmasis burbulas 12cm. Juostele norejau deti pinta, bet tokios neradau
rituker, kaip gražiai atrodo
ir meškutis Kuttis mielas, mielas
O mano dabartiniam siuvinuky ketvertukas dominuos
ir meškutis Kuttis mielas, mielas
O mano dabartiniam siuvinuky ketvertukas dominuos
QUOTE(Dzenete @ 2012 12 16, 08:20)
Oi koks simpatukas, Ar schema aiški?
schema aiški
Ačiū už gražius žodelius