Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2012 12 13, 22:02)
Aš vis Uodegytei gražaus lino pavydžiu  biggrin.gif

baigėsi mano lino atsargos ,teks aidą prisimint biggrin.gif griebsiu naują rinkinuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 12 13, 15:11)
4u.gif
Oj labai bijau, kad gali nepavykti, bet bandyti reikia. Nezinau ar isdrysiu pasirodyti blush2.gif

O cia dar vienas "greitukas"

miela smile.gif ir prašom pasirodyt kaip seksis ant burbulo uždėt 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 13, 15:14)
mano pusantros savaitės vargelis ir dabar jau džiaugsmas  biggrin.gif

toks smagus kalėdinis vaizdelis wub.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 12 13, 22:01)
Kokį nerealų blog'ą užtikau- baigiu akis išvarvint nuo grožio. Ypač patiks V. Enginger gerbėjoms  smile.gif
Giedružės valdos

aš iš ten jau nusicekavinus vieną darbą blush2.gif tik jau senokai prisėdau, reiks susiimt kažkaip pabaigt, bet visai įkvėpimo nėr g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 12 14, 00:55)

toks smagus kalėdinis vaizdelis wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif , man čia toks klausimėlis iškilo, sakykit kodėl beveik nesirenkate siuvinėjimui Anchor siūliukų g.gif ? Ar jie ženkliai prastesnės kokybės, ar spalvos konvertuojant neatitinka, ar dėl kokių kitų priežasčių? g.gif Klausiu nes pati šiais siūliukais gan nemenką paveikslą pradėjus siuvinėti, nesinorėtų rezultatu nusivilti nemažai darbelio įdėjus. blush2.gif Būsiu labai dėkinga už jūsų nuomones. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dream85 @ 2012 12 14, 12:58)
Sveikos merginos 4u.gif , man čia toks klausimėlis iškilo, sakykit kodėl beveik nesirenkate siuvinėjimui Anchor siūliukų g.gif ? Ar jie ženkliai prastesnės kokybės, ar spalvos konvertuojant neatitinka, ar dėl kokių kitų priežasčių? g.gif  Klausiu nes pati šiais siūliukais gan nemenką paveikslą pradėjus siuvinėti, nesinorėtų rezultatu nusivilti nemažai darbelio įdėjus. blush2.gif Būsiu labai dėkinga už jūsų nuomones. mirksiukas.gif

Jų šiek tiek prastesnė kokybė nei DMC ir žeeeeenkliai mažesnė spalvų paletė (o tai svarbiausia).
Atsakyti
QUOTE(dream85 @ 2012 12 14, 13:58)
Sveikos merginos 4u.gif , man čia toks klausimėlis iškilo, sakykit kodėl beveik nesirenkate siuvinėjimui Anchor siūliukų g.gif ? Ar jie ženkliai prastesnės kokybės, ar spalvos konvertuojant neatitinka, ar dėl kokių kitų priežasčių? g.gif  Klausiu nes pati šiais siūliukais gan nemenką paveikslą pradėjus siuvinėti, nesinorėtų rezultatu nusivilti nemažai darbelio įdėjus. blush2.gif Būsiu labai dėkinga už jūsų nuomones. mirksiukas.gif

todėl kad dažniausiai schemose DMC būna nuorodyta,o konvertavus į anchor ,skirtumas jau yra ,ir būna kad konvertuojant anchor nuorodytos 2 spalvos ,arba kad išvis nėra.nors yra Anchor rinkiniai ,pagal anchorb siūlus ir siuvinėčiau ,vieną darbą esu siuvinėjus anchor siūlais,ten buvo nuorodyta tokiais ir siuvinėti.

p.s. kartą konvertavusi iš anchor į dmc,iš melsvos jūros,pagal dmc konvertuotus gavosi žalsvoka jūra.aš konvertuoju tik iš bėdos jai tos ar anos spalvos neturiu.

štai ir įrėmintas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 gruodžio 2012 - 12:16
Labai ačiū už nuomonę, na pradėtą darbą pabaigsiu ir būtinai pasirodysiu, kad galėtume padiskutuoti ir pamatyti skirtumus, o kitiems darbams rinksiuosi DMC. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dream85 @ 2012 12 14, 11:58)
Sveikos merginos 4u.gif , man čia toks klausimėlis iškilo, sakykit kodėl beveik nesirenkate siuvinėjimui Anchor siūliukų g.gif ?

Man daznai buna kad neturi parduotuvej dmc kokios vienos spalvytes,tai imu anchor atitikmeni,viskas buvo puiku iki kol teko siuvineti juodu anchor siulu,nemeluosiu man jis trukinejo labai ir plonejo blink.gif Tai teko ardyt nes siuliukai mates atsiskyre doh.gif Gal cia man toks nekokybiskas siulas pasitaike bet su dmc tikrai taip niekad nera buve 4u.gif
Atsakyti

O as mielai renkuosi Madeira, man ji neisskysta kaip DMC. Del spalvu pritariu uodegytei smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aushrita @ 2012 12 14, 13:31)
dmc tikrai taip niekad nera buve  4u.gif

Man buvo. Siuvinejau ant lino viena gija 1x1 baigiantis siului daznai isplonedavo ir nutrukdavo. Gal per ilga siula imdavau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 14, 13:14)
štai ir įrėmintas  ax.gif

Dailu 4u.gif
Atsakyti
laba diena,
esu tylioji stebetoja-siuvinetoja biggrin.gif bet vat iskilo toks klausimas....vyko kazkada diskusijos apie mazgelius blogojoj pusej ir tt,neneigsiu taip ir siuvinejau,bet paziurejus filmuka youtubej iskart perejau prie "kilpeles" metodo :)bet vat susiduriau su tokiu dalyku-turiu schema,ten prie zenkliuko nurodyti 2 siuliuku atspalviai,tai reik imt viena gija vienos spalvos ir viena kitos.ir kaip be mazgelio pradet????? blink.gif kaip jus pradedat tokioj situacijoj?uzkisat siuliuko pradziai uz kitu kryziuku kaip kad baigiant?
Atsakyti

QUOTE(Dvi @ 2012 12 14, 13:10)
Jų šiek tiek prastesnė kokybė nei DMC ir žeeeeenkliai mažesnė spalvų paletė (o tai svarbiausia).

Anchor siūlai tikrai nėra prastesnės kokybės nei DMC. Jie panašios kokybės, esu siuvinėjusi ir su tais, ir su tais (Na, čia gali prasidėt religiniai karai šioje vietoje , o tiesą rast sunku smile.gif )

Anchor gal kiek mažiau išreklamuoti, ir spalvų paletė pas juos kitokia.
Spalvų kiekis DMC ir Anchor labai panašus, abeji siūlai turi apie 450 atspalvių. Bėda tame, kad tie atspalviai skiriasi g.gif It rodėl kartais nepavyksta Anchor konvertuoti į DMC ir atvirkščiai.

Aš dažniausiai siuvinėju DMC siūlais (tik todėl, kad šiems siūlams yra daugiau schemų), tačiau jei paveikslas didesnis ir duoti Anchor siūlų kodai - nerizikuoju, ir siuvinėju kaip parodyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciukas: 14 gruodžio 2012 - 15:55
sveikos 4u.gif sugalvojau ir as pasikrapstyti su tais kryziukais biggrin.gif tikiuosi siais metais pabaigti..
tiesa, su kokio storumo siuliukais jus siuvinejate? as dabar bandau su 3 (skiriu per puse). realiai tokiu tarpu kaip kad sviecia nuotraukoj nesimato..
user posted image
user posted image
Atsakyti