Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Mano snaiginis skirtukas dvipusis- viduje piešimo popieriaus juostelė, kiti tiesiog paklijuoti ant spalvoto popieriaus puskartonio.
Visi iškeliavo į knygyną ax.gif
Atsakyti
Dar "karstas" smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 12 12, 18:06)
Dar "karstas" smile.gif

Koks fainuoliukas wub.gif kur panaudosite šį darbelį? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 12 12, 18:53)
Koks fainuoliukas wub.gif  kur panaudosite šį darbelį? ax.gif  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Bandysiu det ant burbulo ir daryt eglutes zaisliuka. Tik dabar mastau ar ant putplascio uzdesiu g.gif O gal rekia det ant plasmasinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 12 12, 19:06)
Dar "karstas" smile.gif

labai ryškus ir gražus smile.gif patinka šis motyvas,pati kažkada jį siuvinėjau ,bet dėl blogai suausto lino ,jis gavosi plokščias ,teko mest.
Atsakyti
Labai noreciau patarimo ax.gif
Noriu padaryti atviruka arba ireminsiu dar nezinau, jubiliejaus proga . zodziu issiuvinejau skaiciu 40 ir nezinau, kaip "apgrazinti" gal koku ornamentu aplink? gal turit ideju? 4u.gif

rituker, tikrai kruopstus darbelis, tik as tai neisivaizduoju kaip ant apvalaus daikto uzdet reiktu man ji doh.gif butu idomu pamatyti rezultata smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaG: 12 gruodžio 2012 - 21:58
visai link pabaigos cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 12 13, 12:12)
visai link pabaigos  cool.gif

wub.gif ,dar su plunksnom toks yra, šios širdeles itin įdomios ,nes tiek akmenukai tiek plunksnos atrodo tikroviškai bigsmile.gif
Atsakyti
Nuostabūs akmenukai, tokie tikroviški 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 12 13, 11:12)
[

Žinau šitą darbelį, žiūriu žiūriu ar nesusigundysiu aš juo pati. Labai tikroviškas. Lauksim pabaigtuvių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 13 gruodžio 2012 - 10:31
QUOTE(vasarė @ 2012 12 13, 11:12)

Pradžioj pagalvojau, kad čia jūros akmenėliai, na tie valgomi, paskui visokie pyragiukai...kažkaip susišvietė...nu tipo...artėja šventės biggrin.gif ...o čia nugludinti akmenukai...labai bus smalsu pamatyt, kur pritaikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 13, 10:26)
wub.gif  ,dar su plunksnom toks yra, šios širdeles itin įdomios ,nes tiek akmenukai tiek plunksnos atrodo tikroviškai  bigsmile.gif

aha, labai labai patiko ta is plunksnu, bet kad tokiu atspalviu savo skrynioj visai neturejau, tai rinkausi sita, be to ir mintis susijus su akmenukais, tai cia man idealus variantas atrastas buvo rolleyes.gif

QUOTE(Kuttis @ 2012 12 13, 10:29)
Nuostabūs akmenukai, tokie tikroviški 4u.gif

4u.gif

QUOTE(Dzenete @ 2012 12 13, 10:29)
Žinau šitą darbelį, žiūriu žiūriu ar nesusigundysiu aš juo pati. Labai tikroviškas. Lauksim pabaigtuvių

4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 12 13, 10:31)
Pradžioj pagalvojau, kad čia jūros akmenėliai, na tie valgomi, paskui visokie pyragiukai...kažkaip susišvietė...nu tipo...artėja šventės biggrin.gif ...o čia nugludinti akmenukai...labai bus smalsu pamatyt, kur pritaikysi mirksiukas.gif

biggrin.gif darysiu jauniesiems dezute - jausmu akmenukams. Bus virselis

Aciu visoms, labai smagu aplodismentu sulaukti aciuks.gif
Atsakyti