Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Averitos kaspinėlio motyvas man labai dailus

Skirtukai-kulinarinėj knygoj imbierinius sausainių receptukus pasižymėt pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 12, 12:20)
drinks_cheers.gif tik ne balto  ax.gif

Baltas ar raudonas - galima pasiuvineti raudonus krastelius. Bet suristi tikrai galima graziau. Galima risti ne mazgu, o raudona juostele.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 12, 09:05)
O aš Kalėdinių skirtukų "prikepiau"  ax.gif

Puikus skirtukai mirksiukas.gif

QUOTE(Averita @ 2012 12 11, 21:12)
Pakabinau kaspina ax.gif

Kaspino spalvyte kitokia galetu buti pvz raudona 4u.gif na čia asmeninė nuomonė, balta kažkaip įdomiai žiūrisi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 12 gruodžio 2012 - 13:16
drinks_cheers.gif geriau kaspiną perrišti juostele. Gal ir pakrakmolint truputį nepakenktų g.gif tada nebūtų tos kilpelės, ar kaip pavadint, tokios sukritusios g.gif dar man norėtųsi ant paties vainiko kažkokių baltų akcentėlių, kad labiau tiktų kaspinas, ar po kokį mažyti burbuliuką, ar kankorėžį sniegeliu nupurkštą, gal pačią eglę papurkšt sniegeliu, trūksta papuošimų pačiam vainikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2012 12 12, 14:29)
sveikos 4u.gif
Su dideliais siuvinetais paveiksleliais viskas aisku, bet kur paaudoti tuos mazesnius? gal yra koks ideju "lobynas"? smile.gif

oi ir nesakyk irnesakyk.gif pati susikrovusi draugų darbus,seilei pavarvint ,arba įkvėpimui kai jo nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 gruodžio 2012 - 13:28
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 11, 22:50)
Dar viena smulkmenėlė smile.gif

fainos tos smulkmenos, bet man kryzeliai atrodo "skystoki" g.gif
gal viena gija siuvineta?
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2012 12 12, 14:45)

gal viena gija siuvineta?

na jo viena gija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 12, 15:10)
na jo viena gija smile.gif

aisku
manau, butu buve graziau, jei kryziukai butu siuvineti 2 gijom, o BS - 1
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2012 12 12, 15:13)
manau, butu buve graziau, jei kryziukai butu siuvineti 2 gijom, o BS - 1

na aš siuvinėjau ant aida 18ct tai man dviem gijom negražiai atrodo smile.gif na bet čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 12, 15:16)
na aš siuvinėjau ant aida 18ct tai man dviem gijom negražiai atrodo smile.gif na bet čia tik mano nuomonė smile.gif

as pati siuvneju dabar ant 18 aidos bet 2gijom ax.gif man pats tas.nemegstu kai matos medziaga schmoll.gif bet juk kiekviena daro kaip jai patinka ir grazu 4u.gif
Atsakyti
O skirtukams knygoms yra specialus pagrindas siuvinejimui ar tiesiog prisiunama medziaga prie kazko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 12, 17:16)

siuvinėjant su lankeliu ,stipriai įtempinat ,atrodo gerai mirksiukas.gif va jai siuvinėji be lankelio,tada ant smulkios aidos kryžiukai spaudžiasi,o aš ant lino ,ir smulkesnio nei aida ,siuvinėju 2 gijom,vietomis išvis adatos nėr kur kišt,dar sunkiau ,bet užtat siuvinukas nors ir smulkus gavosi ,bet labai gražus.
Atsakyti