Averitos kaspinėlio motyvas man labai dailus
Skirtukai-kulinarinėj knygoj imbierinius sausainių receptukus pasižymėt pats tas
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 12, 12:20)
tik ne balto
Baltas ar raudonas - galima pasiuvineti raudonus krastelius. Bet suristi tikrai galima graziau. Galima risti ne mazgu, o raudona juostele.
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 12, 09:05)
O aš Kalėdinių skirtukų "prikepiau"
Puikus skirtukai
QUOTE(Averita @ 2012 12 11, 21:12)
Pakabinau kaspina
Kaspino spalvyte kitokia galetu buti pvz raudona na čia asmeninė nuomonė, balta kažkaip įdomiai žiūrisi
geriau kaspiną perrišti juostele. Gal ir pakrakmolint truputį nepakenktų tada nebūtų tos kilpelės, ar kaip pavadint, tokios sukritusios dar man norėtųsi ant paties vainiko kažkokių baltų akcentėlių, kad labiau tiktų kaspinas, ar po kokį mažyti burbuliuką, ar kankorėžį sniegeliu nupurkštą, gal pačią eglę papurkšt sniegeliu, trūksta papuošimų pačiam vainikui
QUOTE(DaG @ 2012 12 12, 14:29)
sveikos
Su dideliais siuvinetais paveiksleliais viskas aisku, bet kur paaudoti tuos mazesnius? gal yra koks ideju "lobynas"?
Su dideliais siuvinetais paveiksleliais viskas aisku, bet kur paaudoti tuos mazesnius? gal yra koks ideju "lobynas"?
oi ir nesakyk pati susikrovusi draugų darbus,seilei pavarvint ,arba įkvėpimui kai jo nėra
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 11, 22:50)
Dar viena smulkmenėlė
fainos tos smulkmenos, bet man kryzeliai atrodo "skystoki"
gal viena gija siuvineta?
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 12, 15:10)
na jo viena gija
aisku
manau, butu buve graziau, jei kryziukai butu siuvineti 2 gijom, o BS - 1
QUOTE(Katusik @ 2012 12 12, 15:13)
manau, butu buve graziau, jei kryziukai butu siuvineti 2 gijom, o BS - 1
na aš siuvinėjau ant aida 18ct tai man dviem gijom negražiai atrodo na bet čia tik mano nuomonė
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 12, 15:16)
na aš siuvinėjau ant aida 18ct tai man dviem gijom negražiai atrodo na bet čia tik mano nuomonė
as pati siuvneju dabar ant 18 aidos bet 2gijom man pats tas.nemegstu kai matos medziaga bet juk kiekviena daro kaip jai patinka ir grazu
O skirtukams knygoms yra specialus pagrindas siuvinejimui ar tiesiog prisiunama medziaga prie kazko?
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 12, 17:16)
siuvinėjant su lankeliu ,stipriai įtempinat ,atrodo gerai va jai siuvinėji be lankelio,tada ant smulkios aidos kryžiukai spaudžiasi,o aš ant lino ,ir smulkesnio nei aida ,siuvinėju 2 gijom,vietomis išvis adatos nėr kur kišt,dar sunkiau ,bet užtat siuvinukas nors ir smulkus gavosi ,bet labai gražus.