Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(B_March @ 2012 11 30, 12:12)
o kaip tu sužinosi, kas į grupę beldžiasi - ar iš SM, ar šiaip kokia Rivijos draugė?  biggrin.gif

geras klausimas g.gif istikro gi prasosi pavardem ne nikais g.gif

aj nugi nepatiks komentarai ismesim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2012 11 30, 12:24)
putos burbulu yra senamiestyje, vilniaus gatveje( pereini pozemine pereja i senamiesty, ir po desine puse ale tokia dailes prekiu parduotuve kai kas dekupazui tai pilna putos burbulu,
dauksos gatvej( deko studija ) vilniaus gatve dar tiesiai paeini iki parduotuves aladinas , uz jos suki i desine dauksos gatve , kinu restoranas ir deko studija ten ir yra .
4u.gif

šita info ir man pravers, jau kitą svaitę planuoju būti senamiestyje tai nusipirksiu bent pabandyti smile.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 30, 12:46)
aj  nugi nepatiks komentarai ismesim lotuliukas.gif

tokiu atveju galim prisistatyti toj grupej kokie nickai slepiasi po pavardėm, ir taip aiskiai atpazinsime savus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 30, 12:46)

visada galima paklausti (kaip adminei gavus prasyma prideti) koks nickas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui Uodegyte ir vasare 4u.gif
QUOTE(vasarė @ 2012 11 30, 13:17)
va kur sakiau dauksos g yra  mirksiukas.gif

Si karta isbandysim Savanoriu g bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 30, 11:46)

tada nebūsim niekuo geresnės už tą kitą grupę mirksiukas.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 11 30, 11:51)
visada galima paklausti (kaip adminei gavus prasyma prideti) koks nickas  mirksiukas.gif

puikus pasiūlymas, jeigu Ddziuljetai, aišku, ne per daug vargo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2012 11 30, 13:24)

4u.gif
Dauksos esu buvus, visai pamirsau doh.gif
Atsakyti
galiu paklaust aisku ax.gif bet tada neleist i grupe ne sm nariu? ax.gif

del to geresne ne geresne uz ana grupe tai pasakysiu taip:nepakesiu rivijos aukstinimo ir jos gyrimo tai faktas.
Atsakyti
sveikos, merginos, kažkada buvau dažnas svečias šioje temutėje, tačiau vaikučiai pakoregavo mano laisvalaikį biggrin.gif tačiau noriu grįžt prie savo mylimo užsiėmimo ir pristatau jums savo naujausią darbą Dimensions "Frederik the literate", dydis 30x28 cm, originalus rinkinys smile.gif

user posted image

daugiau mano darbų galite apžiūrėti mano paraše mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 11 30, 13:27)
sveikos, merginos, kažkada buvau dažnas svečias šioje temutėje, tačiau vaikučiai pakoregavo mano laisvalaikį  biggrin.gif tačiau noriu grįžt prie savo mylimo užsiėmimo ir pristatau jums savo naujausią darbą Dimensions "Frederik the literate", dydis 30x28 cm, originalus rinkinys  smile.gif

daugiau mano darbų galite apžiūrėti mano paraše  mirksiukas.gif

bigsmile.gif man kazkada buvo uzkliuvus si schema.nuostabu:)
Atsakyti
sveikos, merginos, kažkada buvau dažnas svečias šioje temutėje, tačiau vaikučiai pakoregavo mano laisvalaikį  biggrin.gif tačiau noriu grįžt prie savo mylimo užsiėmimo ir pristatau jums savo naujausią darbą Dimensions "Frederik the literate", dydis 30x28 cm, originalus rinkinys  smile.gif

Sveika sugrizus mirksiukas.gif o darbas labai grazus bigsmile.gif

as pritarsiu daugumos nuomonei, bet ideja lyg ir buvo pirmine tokia, kad tai SM siuvinetoju grupe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 11 30, 14:27)

Sveika sugrįžusi 4u.gif Puikus darbelis wub.gif wub.gif
Atsakyti

man šitas rinkinys visuomet labai gražus buvo wub.gif
Atsakyti