dėl rėminimo ...kažkada rėminau savo kavos triptiką, buvo kokybiškai atlikta ,iki dabar...darbeliai susiraukšlėjo teks pačiai perrėmint
QUOTE(libaja @ 2012 12 11, 16:17)
Įdomiai. O kokio jis dydžio?
Man su rėminimu nepavyko.... Nuvažiavau pasiimt - akvariumas trūkęs ir būtent mano paveikslo kampas supiltas... Iki šeštadienio žadėjo pataisyti....
Man su rėminimu nepavyko.... Nuvažiavau pasiimt - akvariumas trūkęs ir būtent mano paveikslo kampas supiltas... Iki šeštadienio žadėjo pataisyti....
Na, kad nemazas 29x23 cm. Reminti teko paciai, nes kainos osle reminimo centre kandziojasi
Sveikos, prieš tai buvau rodžius savo darbelį o dabar noriu jį apipavidalint į atvirutę. iš schemos kur siuvinėjau buvo su geltona spalva atvirute ir man patiko tai pati nusipirkau irgi tik kai dabar uždėjau ant darbelio man nesižiūri. kaip manot ar daryt su geltona ar geriau įsigyt tokios spalvos kaip siuvinėtas darbelis?
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 11, 16:48)
Geltona rėžia akį, jau tada lai būna baltas pagrindas. jei tamsaus mėlyno nerasit
Sveikos mergaitės, norėjau paklausti, ar kuri siuvinėjote šitą paveiksliuką? Ar nurodytos spalvos pagal kodus gerai dera? Man aktualu kad veidukas nebūtų plietmuotas.
Dar viena smulkmenėlė
O aš Kalėdinių skirtukų "prikepiau"
labas rytas
labas rytas
va, kiek kalediniu akcentu
P.S. kaspino ant vainiko asmeniskai noreciau raudono
P.S. kaspino ant vainiko asmeniskai noreciau raudono
Visu labai grazios smulkmeneles Neistveriau ir as Padejau i sona dieduka ir imuosi kalediniu motyvu
QUOTE(vasarė @ 2012 12 12, 10:59)
tik ne balto
rasiux- smagūs skirtukai
sveikos
Su dideliais siuvinetais paveiksleliais viskas aisku, bet kur paaudoti tuos mazesnius? gal yra koks ideju "lobynas"?
Su dideliais siuvinetais paveiksleliais viskas aisku, bet kur paaudoti tuos mazesnius? gal yra koks ideju "lobynas"?