Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

dėl rėminimo ...kažkada rėminau savo kavos triptiką, buvo kokybiškai atlikta ,iki dabar...darbeliai susiraukšlėjo sad.gif teks pačiai perrėmint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 12 11, 16:17)
Įdomiai. O kokio jis dydžio?

Man su rėminimu nepavyko.... Nuvažiavau pasiimt - akvariumas trūkęs ir  būtent mano paveikslo kampas supiltas... Iki šeštadienio  žadėjo pataisyti....

Na, kad nemazas 29x23 cm. Reminti teko paciai, nes kainos osle reminimo centre kandziojasi sad.gif
Atsakyti
Sveikos, prieš tai buvau rodžius savo darbelį o dabar noriu jį apipavidalint į atvirutę. iš schemos kur siuvinėjau buvo su geltona spalva atvirute ir man patiko tai pati nusipirkau irgi tik kai dabar uždėjau ant darbelio man nesižiūri. kaip manot ar daryt su geltona ar geriau įsigyt tokios spalvos kaip siuvinėtas darbelis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 11, 16:48)
geriau įsigyt tokios spalvos kaip siuvinėtas darbelis?

Geltona rėžia akį, jau tada lai būna baltas pagrindas. jei tamsaus mėlyno nerasit smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, norėjau paklausti, ar kuri siuvinėjote šitą paveiksliuką? Ar nurodytos spalvos pagal kodus gerai dera? Man aktualu kad veidukas nebūtų plietmuotas.
user posted image
Atsakyti
Pakabinau kaspina ax.gif

user posted image
Atsakyti
Dar viena smulkmenėlė smile.gif
user posted image
Atsakyti
O aš Kalėdinių skirtukų "prikepiau" ax.gif
user posted image
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
va, kiek kalediniu akcentu thumbup.gif

P.S. kaspino ant vainiko asmeniskai noreciau raudono ax.gif
Atsakyti
Visu labai grazios smulkmeneles wub.gif Neistveriau ir as doh.gif Padejau i sona dieduka ir imuosi kalediniu motyvu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 12 12, 10:59)

P.S. kaspino ant vainiko asmeniskai noreciau raudono  ax.gif

drinks_cheers.gif tik ne balto ax.gif

rasiux- smagūs skirtukai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Su dideliais siuvinetais paveiksleliais viskas aisku, bet kur paaudoti tuos mazesnius? gal yra koks ideju "lobynas"? smile.gif
Atsakyti