QUOTE(saulele262 @ 2012 12 11, 08:20)
Laba kur butu galima pasidaryti is nuotrauko schema? aciu
as asmeniskai nerekomenduoju,nes reikia moket dirbt su programa kad nebutu plemuota..taip pat maciau FB ta pati paraset tai tik ne rivilijos (ar kaip ji ten) pagalba priimkite
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 12 11, 08:46)
Dėkui už info.
Visų darbeliai labai gražūs , o man net gėda, Tiek aptingau ir niekaip negaliu pabaigti tai ką pradėjau, o laiko iki Kaledu tikrai nedaug liko
Sobieska,mielas briedziukas!ir is kur tu gauni tokiu idomiu schemuciu?nematytas bent jau man grozis
Aš irgi norėjau klausti iš kur tokios nematyos, mielos schemutės
QUOTE(Laura81r @ 2012 12 11, 10:20)
is kur tu gauni tokiu idomiu schemuciu?
Su blogo draugais dalijamės ...ačiū
atvirukai, smulkmeneles, na ir tas gyvis su blizganciu daiktu po kaklu - labai mieli
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 11, 11:31)
ačiū ,ot būčiau pražioplinus
as i emeila pasidarius kad ateitu pasiulymai tai vat ir suzinau apie akcijas
QUOTE(Katu @ 2012 12 11, 00:26)
Sobieska, laukiu galutinio rezultato - visi Tavo darbeliai nuostabus
As DMC metaliko irgi jau atsikandus, dabar renkuos tik Kreinik.
As iki Kalediniu darbeliu taip ir nedasikasu, mat musu gruodis ypoatingas vaikiskom pramogom, tai ties jom ir uzstigus esu Pora atviruciu, tik foto su telefonu darytos. Gal kada MB padarys graziau, tai i FB idesiu.
Rytojaus sventei
As DMC metaliko irgi jau atsikandus, dabar renkuos tik Kreinik.
As iki Kalediniu darbeliu taip ir nedasikasu, mat musu gruodis ypoatingas vaikiskom pramogom, tai ties jom ir uzstigus esu Pora atviruciu, tik foto su telefonu darytos. Gal kada MB padarys graziau, tai i FB idesiu.
Rytojaus sventei
Mielos ir simpatiškos atvirutės
QUOTE(sobieska @ 2012 12 11, 08:04)
Tai, kad jau žiba ...toks didelis,didelis po kaklu...
Vau kokio fainumo ir meilumo
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 12 11, 08:46)
akcija pristatymui kasiulai.lt
Ačiū už informacija
QUOTE(Bianca @ 2012 12 11, 14:31)
Įdomiai. O kokio jis dydžio?
Man su rėminimu nepavyko.... Nuvažiavau pasiimt - akvariumas trūkęs ir būtent mano paveikslo kampas supiltas... Iki šeštadienio žadėjo pataisyti....