Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Kuttis @ 2012 12 10, 12:15)
Dar vienas ką tik baigtas darbelis smile.gif Kadangi ne už kalnų kalėdos tenka darbuotis be atokvėpio smile.gif

Fainutis 4u.gif
Atsakyti
Mano pilkasis procesas, neužilgo baigsiu smile.gif Pirmą kartą siuvinėjau su metalizuotais siūlais...eina sau doh.gif . jei reiktų daug atkryžiavot, tai turbūt nepasirašyčiau, bet kaip gražiai blizga wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sobieska kaip visada... nepakartojama blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 10, 17:23)
Pirmą kartą siuvinėjau su metalizuotais siūlais...eina sau doh.gif . jei reiktų daug atkryžiavot, tai turbūt nepasirašyčiau, bet kaip gražiai blizga wub.gif

o su kokiais siuvinejai?
As nusipirkau Kreiniko, pasiskaicius ne kokiu atsiliepimu apie DMC g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 12 10, 18:48)
o su kokiais siuvinejai?
As nusipirkau Kreiniko, pasiskaicius ne kokiu atsiliepimu apie DMC  g.gif

rašau, kas parašyta biggrin.gif DMC Mouline Made in France...labai sluoksniuojasi, kimba tarpusavy, plonėja...nu nejaučiau malonumo

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 10, 18:23)
Mano pilkasis procesas, neužilgo baigsiu smile.gif Pirmą kartą siuvinėjau su metalizuotais siūlais...eina sau doh.gif . jei reiktų daug atkryžiavot, tai turbūt nepasirašyčiau, bet kaip gražiai blizga wub.gif

thumbup.gif Rudolfas biggrin.gif DMC metalizuoti tai man tikras siaubas doh.gif kreinikai irgi ne visiem patinka, bet man tai smagu su jais siuvinėt, nepleišėja, neišsivinioja gijos, nes siūlas supintas tokio storio kaip reik ir kryžiukai gan gražiai gula smile.gif
Atsakyti
oi,Sobieska,ir kas gi ten taip graziai zibes smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 10, 18:23)

Na gi puikus darbelis bus kai pabaiksi su metalizuotu siulu wub.gif pati dar neesu siuvinėjusi metalizuotu siuvinėti tai net nzn kaip sektusi g.gif ... bet kažkada ateis tas metas kai ir man papuls su juo pasidarbuoti ax.gif
Atsakyti
Sobieska, laukiu galutinio rezultato - visi Tavo darbeliai nuostabus thumbup.gif
As DMC metaliko irgi jau atsikandus, dabar renkuos tik Kreinik.

As iki Kalediniu darbeliu taip ir nedasikasu, mat musu gruodis ypoatingas vaikiskom pramogom, tai ties jom ir uzstigus esu smile.gif Pora atviruciu, tik foto su telefonu darytos. Gal kada MB padarys graziau, tai i FB idesiu.

Rytojaus sventei wub.gif

user posted image

O cia dicke esi i drauges gimtadieni, dar ir ranksluostuka jai issiuvinejau, tik nenufotografavau:

user posted image
Atsakyti
Dar viena baigta kalėdinė smulkmenėlė smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 12 10, 20:52)
oi,Sobieska,ir kas gi ten taip graziai zibes smile.gif  ax.gif

Tai, kad jau žiba biggrin.gif ...toks didelis,didelis po kaklu...

user posted image

Katu...vienetinės smulkmenėlės wub.gif
Atsakyti
user posted image
akcija pristatymui ax.gif kasiulai.lt ax.gif
Atsakyti