Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Merginos, gal nesupyksit jei užklausiu čia blush2.gif Man labai reikia sūnui išsiuvinėt žodį ant marškinių apykaklės. Siuvinėsiu rankomis, bet kaip persikelt raides ant audinio blush2.gif siuvinėjus tik mokykloj unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2012 12 09, 01:35)
Merginos, gal nesupyksit jei užklausiu čia blush2.gif Man labai reikia sūnui išsiuvinėt žodį ant marškinių apykaklės. Siuvinėsiu rankomis, bet kaip persikelt raides ant audinio blush2.gif siuvinėjus tik mokykloj unsure.gif  blush2.gif

jums reikalinga tirpstanti kanva,ji iš karto su skylutem ,kryžiukams.ji lengvai prisisiuva,vėliau po darbelio,siūlus išimsite,o įmerkus į vandenį ,kanva ištirps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 gruodžio 2012 - 00:07
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 09, 01:05)
jums reikalinga tirpstanti kanva,ji iš karto su skylutem ,kryžiukams.ji lengvai prisisiuva,vėliau po darbelio,siūlus išimsite,o įmerkus į vandenį ,kanva ištirps.

oho blink.gif bandysiu ieškoti bigsmile.gif ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau su dar viena kalėdine smulkmenėle smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kuttis tikras meilutis biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 gruodžio 2012 - 14:19
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 09, 13:03)

wub.gif Si mano saraso pradzioje smile.gif
Atsakyti
Kaledine dovana maldos namams - The Lord Is My Shepard smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akinomra @ 2012 12 08, 19:32)
Sveikutės,
nore nesu didžiausia siuvinėjimo mėgėja, bet taip jau šiemet išėjo, kad būtent prisireikė siuvinėto paveiksliuko kalėdom dovanų, tai rodausi su savo darbuku  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Gražus ir tvarkingas darbelis 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Kuttis @ 2012 12 09, 13:03)

Miela smulkmenėlė 4u.gif ax.gif

QUOTE(Bianca @ 2012 12 09, 17:12)

Nematytas darbelis ax.gif bet mielas darbelis turetu patikti maldos namams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 09 gruodžio 2012 - 16:32
QUOTE(Bianca @ 2012 12 09, 16:12)

Daug darbelio... Simpatiškas.
Atsakyti
Mergaites tos, kurios norit nusipirkti putos burbulu[SIZE=7] savo eglutes pasipuosimui tai vakar maciau urme 13 sandely (jei klystu tai tada bus 14 arba 12), toje pacioje rampoje kur buves Sanitex'as. Iejus nuo masinu turgaus puses tai kareje yra toks skyrius kur prekiaujama visokiom metalinem atsarginem detalem naminiu prietaisu tai ten yra ir moteris pardavinejanti dovanu popieriu, maiselius, visokias smulkmenas ir t.t. Tai pas ja maciau burbulu net 3 dydziu, vidutiniai man atrodo po 1lt. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loote: 10 gruodžio 2012 - 10:34
Dar vienas ką tik baigtas darbelis smile.gif Kadangi ne už kalnų kalėdos tenka darbuotis be atokvėpio smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2012 12 10, 12:15)
Dar vienas ką tik baigtas darbelis smile.gif Kadangi ne už kalnų kalėdos tenka darbuotis be atokvėpio smile.gif

O geras aš šitas siuvineju, jau 2 yra ir dar 2 iš kitos serijos. Ir kaip aptingau. visa savaite neprisedu padaryti atviruku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 10 gruodžio 2012 - 11:48