pupsiukėli123 dėkoju
Kažkaip mažoka darbelių, turbūt kepam pyragus .
Aš tai pilkuoju, jau tiek pilkų atspalvių vienoj vietoj manoj trumpoj praktikoj dar nebuvo...net ir proceso neišeina parodyt, nes pakolkas mažas balaganas
QUOTE(sobieska @ 2012 12 07, 17:13)
Aš tai pilkuoju, jau tiek pilkų atspalvių vienoj vietoj manoj trumpoj praktikoj dar nebuvo...net ir proceso neišeina parodyt, nes pakolkas mažas balaganas
as siuo metu "zaidziu" su tais burbulais, tad kol kas neturiu kuo pasigirti
ai, tiesa, baigiau siuvineti atvirukus, bet dar liko supjaustyti ir sulankstyti kartona, iklijuoti siuvinukus. darbo laukia vis atideliojau
Beje, labas vakaras
O aš knygų skirtukus gaminu. Bet nesigauna tokie, kokių norėčiau ...
Na aš siuvinėju moterį mėlynu siulų atspalviais panašiai galima sakyti ypusėjau ..
As irgi netinginiauju... Letai, bet judu pirmyn Pradejau ''baltaji natiurmorta'' siuvineti... siaaaaaubas, kaip jis letai juda
Ir staigiai apsiziurejau, kad neturiu dovanos vyro krikstasuniui... taigi, jei pavyks skubiai susivairuoti schemute - mesiu visus darbus ir pulsiu prie kito siuvinio...
Gal, mergaites turit kokiu schmeuciu ar nuorodeliu, kur butu sokanti porele - cia cia cia, ar tango, ar kas panasaus... berniukas jau keli metai lanko sportiniu sokiu bureli, dalyvauja varzybose - taip noretusi koki paveiksliuka su ta tematika rasti Radau viena labai nuostabu (idejau i kita schemuciu tema), bet man ten tos moters koja per sulenkima, kazkaip ne taip ziurisi
Ir staigiai apsiziurejau, kad neturiu dovanos vyro krikstasuniui... taigi, jei pavyks skubiai susivairuoti schemute - mesiu visus darbus ir pulsiu prie kito siuvinio...
Gal, mergaites turit kokiu schmeuciu ar nuorodeliu, kur butu sokanti porele - cia cia cia, ar tango, ar kas panasaus... berniukas jau keli metai lanko sportiniu sokiu bureli, dalyvauja varzybose - taip noretusi koki paveiksliuka su ta tematika rasti Radau viena labai nuostabu (idejau i kita schemuciu tema), bet man ten tos moters koja per sulenkima, kazkaip ne taip ziurisi
QUOTE(asta30a @ 2012 12 07, 21:02)
man ten tos moters koja per sulenkima, kazkaip ne taip ziurisi
man rodos, ta moteris aplamai neturi desines kojos
Šiuo metu pagaliau pabaiginėju senuką pirty, liko pusė BS. Rėminsiu vėl pati deja, kitos dovanos visai nesisiuvinėja, kažkoks nedarbymetis man visai Ir prijuostės guli, ir papuošimai, niekas neužbaigta.. Vėl viską paskutinę minutę ant didelių apsukų reiks užbaigti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 07, 16:13)
pupsiukėli123 dėkoju
as jau savo Adomeli pradejau
o,Sobieska,na tu cia pazeri mums groziu,net akyse zalia
QUOTE(sobieska @ 2012 12 08, 15:15)
Nors ir nedaug x, bet jų yra
Mielos prijuostės ir primenančios artėjančias šventes
Sveikutės,
nore nesu didžiausia siuvinėjimo mėgėja, bet taip jau šiemet išėjo, kad būtent prisireikė siuvinėto paveiksliuko kalėdom dovanų, tai rodausi su savo darbuku
nore nesu didžiausia siuvinėjimo mėgėja, bet taip jau šiemet išėjo, kad būtent prisireikė siuvinėto paveiksliuko kalėdom dovanų, tai rodausi su savo darbuku
QUOTE(sobieska @ 2012 12 08, 14:15)
oho, nu grozis
QUOTE(Laura81r @ 2012 12 08, 14:44)
net akyse zalia
man tai raudona
QUOTE(Akinomra @ 2012 12 08, 18:32)
tai rodausi su savo darbuku
grazus, tvarkingas darbelis