Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

pupsiukėli123 dėkoju 4u.gif

Kažkaip mažoka darbelių, turbūt kepam pyragus biggrin.gif .
Aš tai pilkuoju, jau tiek pilkų atspalvių vienoj vietoj manoj trumpoj praktikoj dar nebuvo...net ir proceso neišeina parodyt, nes pakolkas mažas balaganas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 07, 17:13)
Aš tai pilkuoju, jau tiek pilkų atspalvių vienoj vietoj manoj trumpoj praktikoj dar nebuvo...net ir proceso neišeina parodyt, nes pakolkas mažas balaganas biggrin.gif

as siuo metu "zaidziu" su tais burbulais, tad kol kas neturiu kuo pasigirti smile.gif

ai, tiesa, baigiau siuvineti atvirukus, bet dar liko supjaustyti ir sulankstyti kartona, iklijuoti siuvinukus. darbo laukia doh.gif vis atideliojau doh.gif

Beje, labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
O aš knygų skirtukus gaminu. Bet nesigauna tokie, kokių norėčiau doh.gif ...
Atsakyti
Na aš siuvinėju moterį mėlynu siulų atspalviais panašiai galima sakyti ypusėjau .. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi netinginiauju... Letai, bet judu pirmyn ax.gif Pradejau ''baltaji natiurmorta'' siuvineti... siaaaaaubas, kaip jis letai juda doh.gif

Ir staigiai apsiziurejau, kad neturiu dovanos vyro krikstasuniui... taigi, jei pavyks skubiai susivairuoti schemute - mesiu visus darbus ir pulsiu prie kito siuvinio...
Gal, mergaites turit kokiu schmeuciu ar nuorodeliu, kur butu sokanti porele - cia cia cia, ar tango, ar kas panasaus... berniukas jau keli metai lanko sportiniu sokiu bureli, dalyvauja varzybose - taip noretusi koki paveiksliuka su ta tematika rasti ax.gif Radau viena labai nuostabu (idejau i kita schemuciu tema), bet man ten tos moters koja per sulenkima, kazkaip ne taip ziurisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 12 07, 21:02)
man ten tos moters koja per sulenkima, kazkaip ne taip ziurisi  lotuliukas.gif

man rodos, ta moteris aplamai neturi desines kojos g.gif
Atsakyti
Šiuo metu pagaliau pabaiginėju senuką pirty, liko pusė BS. Rėminsiu vėl pati ax.gif deja, kitos dovanos visai nesisiuvinėja, kažkoks nedarbymetis man visai schmoll.gif Ir prijuostės guli, ir papuošimai, niekas neužbaigta.. Vėl viską paskutinę minutę ant didelių apsukų reiks užbaigti doh.gif
Atsakyti
Nors ir nedaug x, bet jų yra smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 07, 16:13)
pupsiukėli123 dėkoju 4u.gif

as jau savo Adomeli pradejau tongue.gif
o,Sobieska,na tu cia pazeri mums groziu,net akyse zalia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 08, 15:15)

Mielos prijuostės wub.gif ir primenančios artėjančias šventes wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
nore nesu didžiausia siuvinėjimo mėgėja, bet taip jau šiemet išėjo, kad būtent prisireikė siuvinėto paveiksliuko kalėdom dovanų, tai rodausi su savo darbuku ax.gif ax.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 08, 14:15)

oho, nu grozis bigsmile.gif

QUOTE(Laura81r @ 2012 12 08, 14:44)
net akyse zalia  thumbup.gif  thumbup.gif

man tai raudona lotuliukas.gif

QUOTE(Akinomra @ 2012 12 08, 18:32)
tai rodausi su savo darbuku  ax.gif  ax.gif  ax.gif

grazus, tvarkingas darbelis thumbup.gif
Atsakyti