Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2012 12 06, 17:48)

grazu, ant savo eglutes kabinsi?
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 12 06, 19:04)
grazu, ant savo eglutes kabinsi?

Jie ne ant eglutės kabės...vainikas su jais kabės prie židinio

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 06, 18:48)
Arkliukai

jeeeetau kaip gražu wub.gif taip paprasta viskas, bet taip gražiai wub.gif aš irgi vyniojau kalėdinį vainiką iš šieno, kurį mano triušis atsisakė valgyt lotuliukas.gif tik nesugalvojau, kad galima taip gražiai siuvinukais papuošt bigsmile.gif gal reiks pasiskolint idėją ir dar vieną pasidaryt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 12 06, 19:54)
gal reiks pasiskolint idėją ir dar vieną pasidaryt ax.gif biggrin.gif

Mielai prašom...tam ir rodomės mirksiukas.gif ...tikrai paprastas toks Vintage arkliukas, tačiau jo pritaikymas gali būt įvairus, todėl nelabai supratau klausiančių, kur panašaus tipo siuvinukus, kad ir tuos pačius semplerius galima pritaikyt...aplinkui tiek idėjų, tik spėk graibstyt, pasitelk fantaziją ir pirmyn...o ką ir bekalbėt apie teigiamą būseną darbuojantis su adačiuke biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 12 06, 20:54)
jeeeetau kaip gražu wub.gif taip paprasta viskas, bet taip gražiai wub.gif aš irgi vyniojau kalėdinį vainiką iš šieno, kurį mano triušis atsisakė valgyt lotuliukas.gif tik nesugalvojau, kad galima taip gražiai siuvinukais papuošt bigsmile.gif gal reiks pasiskolint idėją ir dar vieną pasidaryt ax.gif biggrin.gif

tik ta idėja jau skolinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 06, 20:40)
tik ta idėja jau skolinta  ax.gif

Labai norėčiau pažiūrėt, kiek pataikiau bigsmile.gif ...nes dariau ekspromtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 06, 21:42)
Labai norėčiau pažiūrėt, kiek pataikiau bigsmile.gif ...nes dariau ekspromtu ax.gif

http://fotki.yandex....1122096/?page=0
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 12 06, 20:47)

smile.gif ...čia ne idėja...čia schema arkliuko , aš tokių arkliukų begalę mačiau nete, įvairiausių širdučių,(dantistė minėjo, kad ant vainiko kažką panašaus norėtų patalpint)... bet va galvojau, gal jų pritaikymą kur panašų atradai, kaip, kad mano......tie arkliukai visuose pavidaluose yra ir bus gražūs, nes jie tokie...jaukūs, kaip iš vaikystės atklydę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 gruodžio 2012 - 19:51
Sobieska, tavo darbeliai fantastiški user posted image
Atsakyti
Labas vakarėlis,

o gražumas jūsų darbelių, nespėju grožėtis 4u.gif Žinoma paskutinės pagyros Sobieskai biggrin.gif
Aš įdedu ir savo darbelio rezultatą - vestuvinę pagalvėlę žiedams. Tiesa, neseniai mačiau čia tuos pačius paukštelius kitokiu pavidalu ax.gif

Pagalvele
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Gražiai progai, tikrai šauni pagalvėlė wub.gif...užsižiūrėjus į balandėlius netgi žiedus galima primiršt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2012 12 05, 21:57)
O cia parodau smulkmeneles, dovana sesutei, violetines spalvos megejai  biggrin.gif

Sesute turetu apsidžiaukti šiom dovanėlėm 4u.gif puikiai pasidarbavai wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 12 06, 19:10)
Jie ne ant eglutės kabės...vainikas su jais kabės prie židinio

Pasakiški arkliukai wub.gif kaip visada gražiai pateikti darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 07 gruodžio 2012 - 11:32