Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

Labas rytas,

QUOTE(dangiski migdolai @ 2012 12 03, 09:54)
Labas rytas koleges. Noriu pasiteirauti keliu klausimu..
1. imone is vadybinino (ir akcininko tuo paciu) perima kompiuteri. ar uztenka sutarties? ar galima nemokamai perimti???
2. vadybininkas dirba 4 val per diena, kaip su komandiruotem ir komandiruotpinigiais??? Isvyksta i Lenkija ir nežinau kaip mokėti ir skaičiuoti..

1. reikia panaudos sutarties, jeigu nemokamai perimama.
2. Turėjau atvejį, kai darbuotojas dirbo 1 valandą per dieną ir vyko į komandiruotę. Skambinausi dėl to į VDI pasikonsultuoti.
VDI atsakymas: jeigu darbuotojas ir komandiruotėje per dieną darbo reikalus tvarko tik 1 valandą, tada viskas gerai, nereikia rašyti daugiau valandų.
O dėl apmokėjimo - dienpinigiai kaip ir priklauso pagal normą, tik turbūt žinai, kad jeigu atlyginimas mažesnis nei MMA*1,3 ir dienpinigiai viršys 0,5 priskaičiuoto atlyginimo, tada reiks apmokestinti dienpinigius (viršijančius 0,5 DU)

Papildyta:
QUOTE(dangaus žydryne @ 2012 12 03, 11:54)
labas rytas, kreipiuosi pagalbos 4u.gif
imone teikia paslaugas, yra kasos aparatas, kai suteikia paslauga, inesa pinigus i kasa, klientui duoda kvita
kaip dienos pabaigoje? visas kasos operacijas perkelti reikia i kasos knyga? galiu kasos knyga pildyti kompiuteryje?, bet dienos pabaigoje ja reikia ispausdinti? ar galiu spausdinti karta i men?

dekoju blush2.gif

čia gal turite omenyje kasos aparato žurnalą, ne kasos knygą?
jeigu taip,m tai EKA žurnalą pildyti reikia kasdien (arba pirktą žurnmalą iš blankų parduotuvės, arba kompiuterinį variantą, kurį turite atsispausdinti).
Kasdien turite užpildyti (atsakingas asmuo tai daro), turi būti parašai. Turi būti įsegta Z ataskaita.
O mėnesio pabaigoje suskaičiuojamos ir bendros sumos.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 03, 10:54)
O dėl apmokėjimo - dienpinigiai kaip ir priklauso pagal normą, tik turbūt žinai, kad jeigu atlyginimas mažesnis nei MMA*1,3 ir dienpinigiai viršys 0,5 priskaičiuoto atlyginimo, tada reiks apmokestinti dienpinigius (viršijančius 0,5 DU)

Hm, sito nezinojau. Gal neteisingai atsakiau tada.
Ner pas mus tokiu biggrin.gif visiems geras algas mokam.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 03, 11:58)
Hm, sito nezinojau. Gal neteisingai atsakiau tada.
Ner pas mus tokiu biggrin.gif visiems geras algas mokam.

nelabai supratau, ko nežinojai smile.gif
tu gi taip pat atsakei smile.gif ar aš kažko nesuprantu...
dar gal iš ryto galva nedirba smile.gif
aš ką tik iš lovos, naktį dirbau smile.gif
einu darytis kavos, kas jungiasi? smile.gif

pagaliau atėjo žiema ir į Vilnių smile.gif jeee, kaip gražu!
Atsakyti
Man galva irgi nedirba. Vakar pas mus buvo "Lovos diena", tai biski atsijunge smegenys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 03, 12:14)
Man galva irgi nedirba. Vakar pas mus buvo "Lovos diena", tai biski atsijunge smegenys biggrin.gif

pas mus tokios dienos būdavo tik prieš daugiau nei 2 metus...
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 03, 11:27)
pas mus tokios dienos būdavo tik prieš daugiau nei 2 metus...

Na mes apskritai tik kiek daugiau nei du metus kartu biggrin.gif ir is ju gera pusmeti kankinomes atskirai, kai MB susigalvojo isbandyt save visai kitoje srityje ir Vilniuj tokio darbo nesusirado. Uztat dabar dziaugiames ir negalim atsidziaugti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 03, 12:40)
Na mes apskritai tik kiek daugiau nei du metus kartu biggrin.gif ir is ju gera pusmeti kankinomes atskirai, kai MB susigalvojo isbandyt save visai kitoje srityje ir Vilniuj tokio darbo nesusirado. Uztat dabar dziaugiames ir negalim atsidziaugti smile.gif

aaa, na tai linkiu, kad kartu būtumėte ilgai ir laimingai....
Mes kartu jau 13 metų smile.gif koks skaičius...

Atsakyti
Labas,
QUOTE(aggree @ 2012 12 03, 11:14)

O kaip jums faina, su mazais vaikais tokiu lovadieniu nebuna. Tik atsikelia, pradeda plest akis ir sako jau pamiegojai, keliames, arba sako as padesiu tau atsikelt, nutraukia kaldra ir liepia lipt is lovos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 12 03, 13:50)
Labas,
O kaip jums faina, su mazais vaikais tokiu lovadieniu nebuna. Tik atsikelia, pradeda  plest akis ir sako jau pamiegojai, keliames, arba sako as padesiu tau atsikelt, nutraukia kaldra ir liepia lipt is lovos  biggrin.gif

na man dar kaldros nenutraukia, bet jei tik pribunda, tai ir mamytę kelia smile.gif
Atsakyti
Labas,

ojetau kokia "super" nakti apturejau doh.gif Tik dabar sedau prie darbu...
Vakar gimtadienyje buvom pas dukrytes drauge, gryztam namo, o mano suo zaraza sugriauzus mano kedus pacius mylimiausius ir silciausius, apdraskius kilima koridoriuj, paleidus visa sintepona is savo guolio doh.gif O mano brangusis parpia ant sofos ramiausiai. Nu kad pakrikau tada, suo gavo i kupra, vyra aprekiau tiek, kad nuvare i kita kambari miegot be zodziu (mate, kad geriau net nebandyt aiskintis). Nu aisku viska susitvarkiau paskui, paguldziau mazaja, isvedziau ta bruda suni i lauka ir atsiguliau pati.
Ir taip sunkiai uzmiegu dabar, nes nervai del senelio infarkto itempti, dar vakar sunervavo tas ivykis, tai kai uzmigau galu gale, girdziu kazkas ne taip su suniu narve uzdarytu... Ateinu, o ta nabage dreba visa, akys stiklines, vemia mano kedu likuciais ir kilimo gumom doh.gif Nu ir ka prasedejau su suniu nuo 3 iki 4val, paskui kai jau jai viskas aprimo, ejau vel gult. Maniau, kad jau padves gyvate.
Tai va tokie mano nuotykiai. Einu dirbt, nors galvoj chaosas visiskas
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 12 03, 10:01)
Pas mane D - tarpine saskaita pazymeta, kaip pinigu saskaita  4u.gif

Dėkui.
QUOTE(liepsnelee @ 2012 12 03, 10:38)
Tepaluota, pasidaryk savo sąskaitą 273 pinigų, t.y. eik į sąskaitų planą ir koreguok, uždėk varnelę ant pinigų sąskaita.

Gal taip paprasčiau? unsure.gif
QUOTE(dangaus žydryne @ 2012 12 03, 10:54)
kaip dienos pabaigoje? visas kasos operacijas perkelti reikia i kasos knyga? galiu kasos knyga pildyti kompiuteryje?, bet dienos pabaigoje ja reikia ispausdinti? ar galiu spausdinti karta i men?

Kasdien pildot EKA žurnalą, kasdien nurašot duomenis nuo Z. Išsirašot inkasuotai sumai KPO, įnešat į kasą (pildot kasos žurnalą). Kasos knygą galima pildyti kompe, atsispausdinti mėnesiui pasibaigus.
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 03, 13:42)
suo gavo i kupra, vyra aprekiau

Normalios moterys daro atvirkščiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 03, 13:42)
Labas,

ojetau kokia "super" nakti apturejau  doh.gif  Tik dabar sedau prie darbu...
Vakar gimtadienyje buvom pas dukrytes drauge, gryztam namo, o mano suo zaraza sugriauzus mano kedus pacius mylimiausius ir silciausius, apdraskius kilima koridoriuj, paleidus visa sintepona is savo guolio  doh.gif O mano brangusis parpia ant sofos ramiausiai. Nu kad pakrikau tada, suo gavo i kupra, vyra aprekiau tiek, kad nuvare i kita kambari miegot be zodziu (mate, kad geriau net nebandyt aiskintis).  Nu aisku viska susitvarkiau paskui, paguldziau mazaja, isvedziau ta bruda suni i lauka ir atsiguliau pati.
Ir taip sunkiai uzmiegu dabar, nes nervai del senelio infarkto itempti, dar vakar sunervavo tas ivykis, tai kai uzmigau galu gale, girdziu kazkas ne taip su suniu narve uzdarytu... Ateinu, o ta nabage dreba visa, akys stiklines, vemia mano kedu likuciais ir kilimo gumom  doh.gif  Nu ir ka prasedejau su suniu nuo 3 iki 4val, paskui kai jau jai viskas aprimo, ejau vel gult. Maniau, kad jau padves gyvate.
Tai va tokie mano nuotykiai. Einu dirbt, nors galvoj chaosas visiskas

labai matytas vaizdelis blink.gif , pas mane irgi kilimėlį prie durų bandė patvarkyt...... prie pora savaiciu, as taip visa nakti nemiegojau su vemianciu šuniu.... ryte i darba neišėjau.... varėm pas veterinoriu vaistu susileist..... dabar visada iseinat uždarau narvan.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 03 gruodžio 2012 - 14:51