Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Tučka @ 2012 12 02, 15:52)
Rytoj darbe paziuresiu kaip ten nustatymai pas mane D saskaitos ivesti  4u.gif

Akėj, lauksiu smile.gif
Atsakyti
Ir vėl miegat? huh.gif
Atsakyti
Sveikos, buhalterės. Esu mokinė, bandau išsirinkti, ką norėčiau studijuoti ir svarstau įvairius variantus : ) Sakykite, ką reikėtų baigti, kad būtų galima dirbti buhaltere? Grynos buhalterinės apskaitos studijos yra tik kolegijoje, o jei norisi į universitetą? Radau, kad vadyboje VU galima pasirinkti apskaitos kryptį, bet nejau vienintelis kelias - stoti į vadybą?..
Ačiū už būsimus atsakymus : )
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 02, 23:27)
Ir vėl miegat?  huh.gif

Nemigam, bet apie Nif Nifus ir Naf Nafus nieko neštuokiu, nebent, kad dešrytė skani gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 02, 23:36)
Nemigam, bet apie Nif Nifus ir Naf Nafus nieko neštuokiu, nebent, kad dešrytė skani gaunasi  biggrin.gif

Jau atkapsčiau, kaip užauginti tuos kiaules mad.gif Ir gerai, kad priminei, einu vakarykščių pietų valgyt dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 03, 00:27)
Ir vėl miegat?  huh.gif

nemiegam smile.gif dirbsim dar ilgai smile.gif o rytoj ilgai miegosim, gal... jei padėjėja leis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Aurora4ever @ 2012 12 03, 00:30)
Sveikos, buhalterės. Esu mokinė, bandau išsirinkti, ką norėčiau studijuoti ir svarstau įvairius variantus : )  Sakykite, ką reikėtų baigti, kad būtų galima dirbti buhaltere? Grynos buhalterinės apskaitos studijos yra tik kolegijoje, o jei norisi į universitetą? Radau, kad vadyboje VU galima pasirinkti apskaitos kryptį, bet nejau vienintelis kelias - stoti į vadybą?..

na aš pvz. baigusi ne Universitetą, o aukštesniąją mokyklą, įgijau buhalterės specialybę ir jau 12 metų dirbu šį darbą.
Atsakyti
Labas rytas koleges. Noriu pasiteirauti keliu klausimu..
1. imone is vadybinino (ir akcininko tuo paciu) perima kompiuteri. ar uztenka sutarties? ar galima nemokamai perimti???
2. vadybininkas dirba 4 val per diena, kaip su komandiruotem ir komandiruotpinigiais??? Isvyksta i Lenkija ir nežinau kaip mokėti ir skaičiuoti..
Atsakyti
Labas rytas...

QUOTE(Aurora4ever @ 2012 12 02, 23:30)
Sveikos, buhalterės. Esu mokinė, bandau išsirinkti, ką norėčiau studijuoti ir svarstau įvairius variantus : )  Sakykite, ką reikėtų baigti, kad būtų galima dirbti buhaltere? Grynos buhalterinės apskaitos studijos yra tik kolegijoje, o jei norisi į universitetą? Radau, kad vadyboje VU galima pasirinkti apskaitos kryptį, bet nejau vienintelis kelias - stoti į vadybą?..

o aš turiu aukštesnijį buhalterinį ir universitetinį ekonomikos....
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 02, 23:27)
Ir vėl miegat?  huh.gif

Pas mane D - tarpine saskaita pazymeta, kaip pinigu saskaita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 02, 15:03)
Čia per išmokų arba įplaukų operacijas? Tada kodėl man liepia pasirinkti pinigų sąskaitą? Per 273 (tarpinė sąskaita sudengimams) neleidžia  unsure.gif

Tepaluota, pasidaryk savo sąskaitą 273 pinigų, t.y. eik į sąskaitų planą ir koreguok, uždėk varnelę ant pinigų sąskaita.
Atsakyti
QUOTE(Aurora4ever @ 2012 12 02, 23:30)

Baigus univera nemokesi kaip dirbt. Univeras paruosia teoretikus, o kolegija praktikus. Galejau tik pabaigus eit dirbt, aisku, buvo sunku. Bet univera pabaigus butu buve dar sunkiau.

QUOTE(dangiski migdolai @ 2012 12 03, 08:54)
Labas rytas koleges. Noriu pasiteirauti keliu klausimu..
1. imone is vadybinino (ir akcininko tuo paciu) perima kompiuteri. ar uztenka sutarties? ar galima nemokamai perimti???
2. vadybininkas dirba 4 val per diena, kaip su komandiruotem ir komandiruotpinigiais??? Isvyksta i Lenkija ir nežinau kaip mokėti ir skaičiuoti..

1.Jei panaudos sutarti galima.
2.Jei atlyginimas yra daugiau nei 1MMA*1.3 ir nesvarbu kiek valandu per diena dirba tai priklauso visi dienpinigiai normaliai. Jei mazesnis DU tai reikia nuo skirtumo moketi GPM ir sodra.
Atsakyti
labas rytas, kreipiuosi pagalbos 4u.gif
imone teikia paslaugas, yra kasos aparatas, kai suteikia paslauga, inesa pinigus i kasa, klientui duoda kvita
kaip dienos pabaigoje? visas kasos operacijas perkelti reikia i kasos knyga? galiu kasos knyga pildyti kompiuteryje?, bet dienos pabaigoje ja reikia ispausdinti? ar galiu spausdinti karta i men?

dekoju blush2.gif
Atsakyti