Čia per išmokų arba įplaukų operacijas? Tada kodėl man liepia pasirinkti pinigų sąskaitą? Per 273 (tarpinė sąskaita sudengimams) neleidžia
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 02, 16:03)
Čia per išmokų arba įplaukų operacijas? Tada kodėl man liepia pasirinkti pinigų sąskaitą? Per 273 (tarpinė sąskaita sudengimams) neleidžia
Aha, per iplaukas ir ismokas reikia vest. Sask 273 pas mane yra "pinigai kelyje", o 278 raso "sudengimas". Tai gal ir pas tave 278, ziurejai? nes su 273 neduos sudengimo daryt.
Pas mane nėra 278
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 02, 16:30)
Pas mane nėra 278
O tai saskaitu plane nera isvis tokios saskaitos kaip sudengimas?
27 Pinigai ir pinigu ekvivalentai
278 Sudengimas (jungianti sask 27)
pas mane sitaip
Papildyta:
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 02, 16:34)
O tai saskaitu plane nera isvis tokios saskaitos kaip sudengimas?
pas mane sitaip
pas mane sitaip
Kodas gali but ir ne 278, svarbu is tos 27 saskaitos jis butu
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 02, 12:53)
Rivilistės, kaip teisingai padaryti sudengimą, kai tiekiama produkcija ir atsiskaitoma ne grynais pinigais, o žaliavomis? Sakykim, UAB "Noriu ėsti" spalio mėn. pirko 3 Naf Nafus, išrašėm sąskaitą, apmokėjimo grynais nebuvo. Lapkričio mėn. iš jų pirkom pašarų Nif Nifams, išrašė sąskaitą, pinigų nemokėjom. Kokia techninė operacijų seka programoje, kad viskas gražiai susidengtų?
Per atsiskaitymus uzbalansineje saskaitoje. Pas mane D raide - sudengimai. Ir sudengi pliusa su minusu As darau ta arba iplaukose arba ismokose, toje pacioje operacijoje. saskaita pasirenku D vietoje 271, o toliau taip pat kaip paprastas apmokejimas eina. Bendras rezultatas yra 0
Dar gali but skirtumas tas, kad gal pas mus skirtingos Riviles versijos. pas mane Rivile gama pilna versija
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 02, 15:36)
Netgi ne 27 gali but, as kaip minejau vedu raide D. Tiesiog ten ta D raide yra aprasyta taip, kad duoda ivesti i saskaitos laukeli
Pas mane taip pat - GAMA
QUOTE(Tučka @ 2012 12 02, 15:38)
Per atsiskaitymus uzbalansineje saskaitoje. Pas mane D raide - sudengimai. Ir sudengi pliusa su minusu As darau ta arba iplaukose arba ismokose, toje pacioje operacijoje. saskaita pasirenku D vietoje 271, o toliau taip pat kaip paprastas apmokejimas eina. Bendras rezultatas yra 0
Pala, pala, detaliau tūndroms prašyčiau
Atsiskaitymai -> Išmokos -> Naujas -> sąskaita - pasirenku D -> ...
Jei taip, tai man neišmeta jokių dokumentų tokiu atveju ir liepia pasirinkti pinigų sąskaitą. Man tk per 272 leidžia
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 02, 15:47)
Pala, pala, detaliau tūndroms prašyčiau
Jei taip, tai man neišmeta jokių dokumentų tokiu atveju ir liepia pasirinkti pinigų sąskaitą. Man tk per 272 leidžia
Viskas taip, kaip ir parasei, o jei neismeta ir reikalauja pinigu saskaitaos, tai arba pas mus riviles skirtingos arba neaprasyta D raide uzbalansine saskaita. dar ten prie tos D saskaitos reikia padaryt ja saskaitu plane pinigine saskaita, tada ir duos ivest i ta laukeli
Rytoj darbe paziuresiu kaip ten nustatymai pas mane D saskaitos ivesti
Sveiki, norėčiau paprašyti pagalbos. Kadangi realiai man su apskaita tenka susidurti pirmą kartą, kyla labai daug kvailokų klausimų, gal atsiras galinčių man padėti
Jeigu, tarkim liepos mėnesį išpuola viena šventinė diena, ar ši diena yra žymima į faktiškai dirbtų dienų skaičių, darbo laiko apskaitos žiniaraštyje?
Ačiū
Jeigu, tarkim liepos mėnesį išpuola viena šventinė diena, ar ši diena yra žymima į faktiškai dirbtų dienų skaičių, darbo laiko apskaitos žiniaraštyje?
Ačiū
QUOTE(Camielle @ 2012 12 02, 17:17)
Sveiki, norėčiau paprašyti pagalbos. Kadangi realiai man su apskaita tenka susidurti pirmą kartą, kyla labai daug kvailokų klausimų, gal atsiras galinčių man padėti
Ačiū
Ačiū
Visos kada nors susiduria pirmą kartą aš jau senokai dirbu šį darbą, bet vistiek kyla daug klausimų, gal dažnai ir kvailokų
Taigi, nebijok klausti.
Jeigu darbuotojas nedirbo tą šventinę dieną, tai darbo laiko apskaitos žiniaraštyje ši diena ir nežymima, kaip dirbta. Žymima S. O jeigu darbuotojas tą šventinę dieną dirbo, tada žymima darbo laiko apskaitos žiniaraštyje kaip darbo ir apmokama atitinkamai.
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 02, 18:25)
Visos kada nors susiduria pirmą kartą aš jau senokai dirbu šį darbą, bet vistiek kyla daug klausimų, gal dažnai ir kvailokų
Taigi, nebijok klausti.
Jeigu darbuotojas nedirbo tą šventinę dieną, tai darbo laiko apskaitos žiniaraštyje ši diena ir nežymima, kaip dirbta. Žymima S. O jeigu darbuotojas tą šventinę dieną dirbo, tada žymima darbo laiko apskaitos žiniaraštyje kaip darbo ir apmokama atitinkamai.
Taigi, nebijok klausti.
Ačiū dar kartą