Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 17, 12:53)
atsivezdavom traktoriuka savo imones

Atsiųsk pas mane į kiemą tą traktoriuką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 17, 17:58)
Atsiųsk pas mane į kiemą tą traktoriuką  unsure.gif

Tepaluota, griebk kastuvą wink_3.gif ar čia tik mūsų šeimyna tokia optimistai sniegkasiai wink_3.gif
Atsakyti
na ką, namo kaimynais galiu pasigirt thumbup.gif Vyrukų su kastuvais pilnas kiemas. O aš, kaip organizatorė, tik mašiną nusivaliau ir parėjau namo biggrin.gif Daba kurį laiką galėsiu drąsiai į kiemą įvažinėt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 gruodžio 2012 - 18:38
QUOTE(saintlina @ 2012 12 17, 17:28)
tai nusifotkint gali jau dabar, o padovanosi ateity  biggrin.gif

Nea, ateity turiu vilti biski formas pagerint biggrin.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 17, 18:58)
Atsiųsk pas mane į kiemą tą traktoriuką  unsure.gif

Atsiusciau, tik nemokamai nevaziuoja dedziai biggrin.gif Dabar pats darbymetis jiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 17, 18:58)
Nea, ateity turiu vilti biski formas pagerint biggrin.gif

et, man tai su tokiom viltim atvirkščiai gaunasi irnesakyk.gif Va nupirko vyras kailinius vasarą, kai buvau nemažai formas pagerinusi ir tikėjausi taip pat sėkmingai dar patobulint, kad ir ant šilto megztinio tobulai gulėtų. Tai tobulai kabėjo spintoj tie kailiniai du metus, nes mano formos kažkodėl į kitą pusę patobulėjo mastau.gif
Ale šiemet visgi pagaliau įlindau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 gruodžio 2012 - 19:09
QUOTE(saintlina @ 2012 12 17, 20:07)
et, man tai su tokiom viltim atvirkščiai gaunasi irnesakyk.gif  Va nupirko vyras  kailinius vasarą, kai buvau nemažai formas pagerinusi ir tikėjausi taip pat sėkmingai dar patobulint, kad ir ant šilto megztinio tobulai gulėtų. Tai tobulai kabėjo spintoj tie kailiniai du metus, nes mano formos kažkodėl į kitą pusę patobulėjo  mastau.gif
Ale šiemet visgi pagaliau įlindau  biggrin.gif

Tai as irgi su viltim tik biggrin.gif O kaip cia bus tai biesas zino rolleyes.gif Siaip ner taip jau ir blogai, ale kaip visada, yra tokiu viecikiu, kuriom biski reikia pasigrazint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 17, 18:58)
nemokamai nevaziuoja dedziai biggrin.gif

O gal kur netoli manęs trinasi? Taip "netyčia" pratrintų kiemą, įrašytumėt į kieno nors sąskaitą... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 17, 19:27)
Taip "netyčia" pratrintų kiemą, įrašytumėt į kieno nors sąskaitą...  rolleyes.gif

taigi į Kalėdų Senio bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Tepaluota, nuo pat ryto siūlai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti