Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 02, 00:08)
Reikia pasitaisyt iš 1 į 0, tada tiesiog priaugs prie to paties paršo, o ne susikomplektuos antras paršas. Šiaip ne taip  karsta.gif

thumbup.gif atvargai, bet dabar zinosi ir nakti pakelta biggrin.gif
Atsakyti
Eik švilpt, nepakeliu galvos nuo popierių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 02, 00:54)
Eik švilpt, nepakeliu galvos nuo popierių  doh.gif

BVarbė devyndarbė smile.gif eik jau ilsėtis smile.gif
Atsakyti
Kas dar nemiega? biggrin.gif AS lotuliukas.gif
Atsakyti
Šūdas, nesigauna vistiek doh.gif Per gamybą imu prekę, pridedu komponentus, viskas ok, kaina kyla, atsargose rodo, kad mėnesio pradžiai buvo Naf Nafas už 200Lt, pabaigai, kad jau už 230Lt. Jei Naf Nafą parduodu, į sąnaudas nusirašo tik 200Lt, 30Lt kaba ore doh.gif Rodo, kad atsargose yra 0 Naf Nafų už 30Lt doh.gif Ir balanse nesąmonės tada gaunasi. Kaip padaryt, kad būtų normaliai?
Atsakyti
*****, miegalės esat dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 12 02, 01:45)
Kas dar nemiega?  biggrin.gif  AS  lotuliukas.gif

aš dar nemiegu smile.gif
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 02, 01:51)
Šūdas, nesigauna vistiek  doh.gif Per gamybą imu prekę, pridedu komponentus, viskas ok, kaina kyla, atsargose rodo, kad mėnesio pradžiai buvo Naf Nafas už 200Lt, pabaigai, kad jau už 230Lt. Jei Naf Nafą parduodu, į sąnaudas nusirašo tik 200Lt, 30Lt kaba ore  doh.gif Rodo, kad atsargose yra 0 Naf Nafų už 30Lt  doh.gif Ir balanse nesąmonės tada gaunasi. Kaip padaryt, kad būtų normaliai?

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 02, 02:46)
*****, miegalės esat  dry.gif

aš esu smile.gif bet aš tau nepatarsiu, nes su Rivile nedirbu.... ax.gif
Atsakyti
Gal ir radau unsure.gif
Atsakyti
Labas,

Tepaluota, o neturi konsultanto kokio Riviles? As su Virgiu tokiu visada tariuos is "Ideju pasaulis". bet gal jau pati radai po tokio naktinejimo, jei is proto neisejai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.... žiuriu į Jus čia vargstančias... ir džiaugiuos..... nei po darbo valandų dirbu... ir visi savaitgaliai... visos šventės laisvos.....
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 12 02, 12:18)
Labas rytas.... žiuriu į Jus čia vargstančias... ir džiaugiuos..... nei po darbo valandų dirbu... ir visi savaitgaliai... visos šventės laisvos.....

Tau gerai smile.gif Geris toks darbas
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 02, 11:14)
o neturi konsultanto kokio Riviles?

Aš Šarūnui iš ten pat skambinu, jei labai jau reikalas. Bet dabar ir savaitgalis, ir kitąkart greičiau ir paprasčiau čia pasiklaust. O čia tokia smulkmena buvo, grynai techninis dalykas, kurį reikėjo išmąstyti tiesiog.
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 02, 11:14)
jei is proto neisejai  4u.gif

Už pusmetį susivedžiau visus galus, dar reiks peržiūrėt, kur kokie galiukai likę ir tiek. O reiktų iki šio vakaro bent iki rugsėjo pabaigos sutvarkyt viską doh.gif Dėl tų pačių reikalų, kur sakiau. Nes už spalį dar veterinaras prilepens visko atgaline data, įtariu, tai net neverta vargt.
QUOTE(Ž.J. @ 2012 12 02, 11:18)
žiuriu į Jus čia vargstančias... ir džiaugiuos...

Mes irgi nedirbam, kai nuosaviems diedams nereikia ČIA, DABAR ir TUOJ cool.gif
Atsakyti