QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 17, 13:49)
Gaudyk
gal palengvės
Mano mašinukas tai užsikūrė, tik vos iššliaužiau iš kiemo
Papildyta:
Kalėdinė premija metinė premija ar mėnesio?
Aciu gaudau, nu va paburnojau tai kitoj gatvelej jau sniega stumdo, tikiuos ir pas mus nustumdys. O gal ten ir koks gerietis kaimynas tik savo gatvele prasistumdys
. Nu bet tikiuosi geriausio, ryt isejus bus matyt, snd jau niekur nekisiu nosies is namu
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 17, 14:00)
NAUJA TEMA
Papildyta:
O as siandien darzelio aukletojai pamelavau
Kad nesivest per toki ora vaiko pas gydytoja vien del pazymos, tai nuvedziau i darza ir aukletojai pamelavau, kad pazyma pasiemem penktadieni, bet musu suo sudraske ja
Patikejo
galvoju kam man tempt vaika ligu ieskot, nulekiau ir po valandziukes pazyma buvo pas aukletoja
prajuokinai,nu sugalvok tu man taip
Kovinis tas jusu suo, pazymas tik grauzia
Gal mano termometra suo irgi sugrauze, nes visa diena niekur nerandu, tai negaliu nei temperaturos vaikui pamatuot. Vakar vakare pamatavau, palikau ant stalo, snd ryte jau nerandu. Kur tas vaikas galejo nukist tai neisivaizduoju
Vienu zodziu nesekmingas pirmadienis siandien, einu dirbt, kol vaikas miega gal cia bent seksis
Papildyta:
QUOTE(sunflow @ 2012 12 17, 14:46)
Mano mociutei panasiai tik su saldytuvu toks bairis buvo. Meistras apziurejo sako jau neverta remontuot, nes saldytuvas senas, o remontas brangiai kainuos. Tai mociute susinervino trenke su kirvio kotu ir tas saldytuvas gal dar 3 metus veike