Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 17, 15:24)
Aš kiek atsikasu tiek ir turiu, nieks neužstato ir išvažiuot be problemų  thumbup.gif ir gatvė mūsų pastoviai valoma, tik va kai valydami gatvę užstumia kiemą, tai biški pikta, bet gi kaip kitaip gatvę nuvalis  biggrin.gif

Paziuriu per langa - mb stumdo sniega jau atsivares traktoriuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 17, 15:31)
Paziuriu per langa - mb stumdo sniega jau atsivares traktoriuka smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Agi ir šaunuolis thumbup.gif
O man šiandien geriausiai iš visų nutiko doh.gif Išėjau iš ryto, įsėdau į mašiną, šilta, gera (turiu autononinį pečiuką), išvažiavau be didesnių rūpesčių, nors keliai ir kiemas, tai tragedija doh.gif Nuvežiau vyresnėlę į mokyklą, mažąją nuvedžiau į darželį. Grįžtu prie mašinos, ogi pultelio batarkė nusėdo ir neatsirakina doh.gif Seniai jau blogai atsirakina, per kartą, bet vis ai, vėliau pasikeisiu doh.gif
Na, tai va, stovėjau kaip ožka prie mašinos, maigiau, maigiau tą pultelį ir š... Nulekiau namo (apie 15 min. peškom), pasiėmiau kitą raktą, o anas iš vis negyvas doh.gif Vėl stoviu maigau doh.gif Paskambinau dirikui, sakau važiuok gelbėk mirksiukas.gif Sužalau visa, supykusi, kaip spiriau aš tai mašinai į ratą, o ji paėmė ir atsirakino lotuliukas.gif
Tai atlekiau į darbą, 3 puodelius arbatos, vana talino dvi čerkos ir prie darbų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 17, 13:49)
Gaudyk 4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal palengvės  smile.gif
Mano mašinukas tai užsikūrė, tik vos iššliaužiau iš kiemo  doh.gif
Papildyta:
Kalėdinė premija metinė premija ar mėnesio?  g.gif

Aciu gaudau, nu va paburnojau tai kitoj gatvelej jau sniega stumdo, tikiuos ir pas mus nustumdys. O gal ten ir koks gerietis kaimynas tik savo gatvele prasistumdys smile.gif . Nu bet tikiuosi geriausio, ryt isejus bus matyt, snd jau niekur nekisiu nosies is namu
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 17, 14:00)
NAUJA TEMA  smile.gif
Papildyta:
O as siandien darzelio aukletojai pamelavau  blush2.gif  Kad nesivest per toki ora vaiko pas gydytoja vien del pazymos, tai nuvedziau i darza ir aukletojai pamelavau, kad pazyma pasiemem penktadieni, bet musu suo sudraske ja  lotuliukas.gif  Patikejo smile.gif galvoju kam man tempt vaika ligu ieskot, nulekiau ir po valandziukes pazyma buvo pas aukletoja smile.gif

lotuliukas.gif prajuokinai,nu sugalvok tu man taip thumbup.gif thumbup.gif Kovinis tas jusu suo, pazymas tik grauzia smile.gif
Gal mano termometra suo irgi sugrauze, nes visa diena niekur nerandu, tai negaliu nei temperaturos vaikui pamatuot. Vakar vakare pamatavau, palikau ant stalo, snd ryte jau nerandu. Kur tas vaikas galejo nukist tai neisivaizduoju g.gif
Vienu zodziu nesekmingas pirmadienis siandien, einu dirbt, kol vaikas miega gal cia bent seksis
Papildyta:
QUOTE(sunflow @ 2012 12 17, 14:46)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
stoviu maigau  doh.gif Paskambinau dirikui, sakau važiuok gelbėk  mirksiukas.gif  Sužalau visa, supykusi, kaip spiriau aš tai mašinai į ratą, o ji paėmė ir atsirakino  lotuliukas.gif
Tai atlekiau į darbą, 3 puodelius arbatos, vana talino dvi čerkos ir prie darbų  4u.gif

Mano mociutei panasiai tik su saldytuvu toks bairis buvo. Meistras apziurejo sako jau neverta remontuot, nes saldytuvas senas, o remontas brangiai kainuos. Tai mociute susinervino trenke su kirvio kotu ir tas saldytuvas gal dar 3 metus veike biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Agi ir šaunuolis  thumbup.gif
O man šiandien geriausiai iš visų nutiko  doh.gif  Išėjau iš ryto, įsėdau į mašiną, šilta, gera (turiu autononinį pečiuką), išvažiavau be didesnių rūpesčių, nors keliai ir kiemas, tai tragedija  doh.gif  Nuvežiau vyresnėlę į mokyklą, mažąją nuvedžiau į darželį. Grįžtu prie mašinos, ogi pultelio batarkė nusėdo ir neatsirakina  doh.gif  Seniai jau blogai atsirakina, per kartą, bet vis ai, vėliau pasikeisiu  doh.gif
Na, tai va, stovėjau kaip ožka prie mašinos, maigiau, maigiau tą pultelį ir š... Nulekiau namo (apie 15 min. peškom), pasiėmiau kitą raktą, o anas iš vis negyvas  doh.gif  Vėl stoviu maigau   doh.gif Paskambinau dirikui, sakau važiuok gelbėk  mirksiukas.gif  Sužalau visa, supykusi, kaip spiriau aš tai mašinai į ratą, o ji paėmė ir atsirakino  lotuliukas.gif
Tai atlekiau į darbą, 3 puodelius arbatos, vana talino dvi čerkos ir prie darbų  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na va, smurtas prieš techniką veikia biggrin.gif

O man tai nžnau, kažkodėl toks jausmas, kad šiandien penktadienis biggrin.gif Čia gal dėl švenčių.. jau įsivaizduoju kaip švenčiu lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 17 gruodžio 2012 - 14:55
QUOTE(sunflow @ 2012 12 17, 15:46)

biggrin.gif svarbu paskui tinkama kieki antigripino suvartot wink.gif
Ir siaip mb turi firmini recepciuka is Rusijos gludumos senais laikais parsivezes smile.gif Didelis puodukas kavos, saukstas medaus, avieciu uogienes, brendzio sliukstelt nemazai ir kuo karstesni ta marmala isgert ir siltai po kaldra. Nu man baisiai neskanu ir sleiksciai saldziai stipru, bet per nakti ismiegu kaip pirtyje, visa iskaitina is vidaus ir atsikeliu agurkelis smile.gif

QUOTE(tutska2 @ 2012 12 17, 15:49)

lotuliukas.gif  prajuokinai,nu sugalvok tu man taip  thumbup.gif  thumbup.gif Kovinis tas jusu suo, pazymas tik grauzia smile.gif 

zinok griauzikas ji pas mus biggrin.gif Siaip nera dideliu zbitku pridarius, kaip kiti jos veisles atstovai, bet viena vakara pasidarbavo kaip reikalas doh.gif Jau rasiau apie tai, nebesikartosiu smile.gif
O siryt tai teko kurt istorija ir apkaltint suni biggrin.gif
Atsakyti
supykusi, kaip spiriau aš tai mašinai į ratą, o ji paėmė ir atsirakino  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia graži nauja tema smile.gif reikia greičiau šitą pabaigt.
Atsakyti
Nu sakutes, amzina beda - kai reikia kur eit,ner ka rengtis doh.gif varom sivakar su mergina pas fotografe, pasiule atvaziuot keletui nuotrauku nemokamai smile.gif Sakau gal ir mane i koki kadra ipaisys, tai bet nezinau ka apsirengt.
Atsakyti
Sveikutės... šalu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 17, 15:44)
Nu sakutes, amzina beda - kai reikia kur eit,ner ka rengtis  doh.gif varom sivakar su mergina pas fotografe, pasiule atvaziuot keletui nuotrauku nemokamai smile.gif Sakau gal ir mane i koki kadra ipaisys, tai bet nezinau ka apsirengt.

Tai nesirenk, nuoga fotkinkis lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Vyrui nereiks kaledom dovanos pirkt, iteiksi savo foto, bus patenkintas
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 12 17, 16:52)
Tai nesirenk, nuoga fotkinkis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Vyrui nereiks kaledom dovanos pirkt, iteiksi savo foto, bus patenkintas

oi neee biggrin.gif Palieku dar ta dovana rezerve, ateiciai, kai maziau nuodemiu prisidarys per metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 17, 16:07)
oi neee biggrin.gif Palieku dar ta dovana rezerve, ateiciai, kai maziau nuodemiu prisidarys per metus biggrin.gif

tai nusifotkint gali jau dabar, o padovanosi ateity biggrin.gif
Atsakyti