Mūsų namas šiaip irgi žiauriai nedraugiškas, blogiau nei blogai tikriausiai... Dabar gyvenam tik su vienu liftu - niekaip nesurenkam parašų antrojo didžiojo remontui. Apie traktoriukus nėra nei kalbos... Gerai, kad ilgai ten negyvensim
QUOTE(aggree @ 2012 12 17, 14:05)
Mūsų namas šiaip irgi žiauriai nedraugiškas, blogiau nei blogai tikriausiai... Dabar gyvenam tik su vienu liftu - niekaip nesurenkam parašų antrojo didžiojo remontui. Apie traktoriukus nėra nei kalbos... Gerai, kad ilgai ten negyvensim
Pas mus tai visiems gerai, jei tik kas nors padaro, patiems nereikia. As gyvenu cia nuo 3 metu amziaus, tai man kaip ir sava viskas atrodo, kartais leidziu sau pasireikst
Laba,
Mūsų namas irgi nedraugiškas. Niekam neįdomu valyti prisnigtą kiemą Jei pats nusikasi vietą mašinai , tai grįžęs tikrai rasi pastatytą toje vietoje kitą , ir visiems visai dzin . O jau apie parkavimą tai aš geriau patylėsiu Susistato kas kaip nori, svarbiausia mano mašina stovi ir viskas. Mūsų namas prie darželio, tai saugotis turi važiuojančių į darželį labai labai. O ir kito namo gyventojai sugeba parkuotis mūsų kieme, o va valyti sniegui savanorių nerasta
Mūsų namas irgi nedraugiškas. Niekam neįdomu valyti prisnigtą kiemą Jei pats nusikasi vietą mašinai , tai grįžęs tikrai rasi pastatytą toje vietoje kitą , ir visiems visai dzin . O jau apie parkavimą tai aš geriau patylėsiu Susistato kas kaip nori, svarbiausia mano mašina stovi ir viskas. Mūsų namas prie darželio, tai saugotis turi važiuojančių į darželį labai labai. O ir kito namo gyventojai sugeba parkuotis mūsų kieme, o va valyti sniegui savanorių nerasta
Pridaviau FR0600, moketinas PVM 7Lt Nu sakau gerai gavosi si menesi
o mes turim naują temą
Pas mus kiemas ir labai nedraugiškas, bile mano mašina stovi, o daugiau dzin Kai reikia susimokėti po 5 Lt už automobilį už kiemo valymą, tai patikėkit pusę gyventojų nebeturi mašinų O su tais naglais iš kitų kiemų tai ir pyktis ima, primėto savo banginių ant įvažiavimo ir vark, kad nekliūdytum O dar ant žolynų primėto, sakiau paimsiu užkišiu lapelius, kad taip nesielgtų, o jei nemačys reiks rimtesnių priemonių imtis. Žinau vieną kiemą, kuris ir su tokiais naglais vargo, tai pradėjo nuleidinėt padangas svetimom numestom mašinom, nu žinokit mačyjo
Labas,
O as siandien labai pikta, kvartalo slavejas nuo 4.30 val. pradejo su traktoriuku burzgint ir kiema kast, tai prikele ir vaika ir mane. Po to issiruosem su vaiku pas gyd. vaziuot, masina neuzsikure tai pasiutau visai ir isvis niekur nenuvaziavom. O ir MB isvykes tai beda kai reik paciai su masina vargt. kiemas irgi neisvaziuojamas, nuvalo tik takelius, o gatveles ne. Oi kaip uzknisa tokie orai ir kada bus galas, dar snd ir ryt pranesa sniega, kitas dienas baisus salciai
Nu va issiliejau tai lengviau pasidare
O as siandien labai pikta, kvartalo slavejas nuo 4.30 val. pradejo su traktoriuku burzgint ir kiema kast, tai prikele ir vaika ir mane. Po to issiruosem su vaiku pas gyd. vaziuot, masina neuzsikure tai pasiutau visai ir isvis niekur nenuvaziavom. O ir MB isvykes tai beda kai reik paciai su masina vargt. kiemas irgi neisvaziuojamas, nuvalo tik takelius, o gatveles ne. Oi kaip uzknisa tokie orai ir kada bus galas, dar snd ir ryt pranesa sniega, kitas dienas baisus salciai
Gaudyk gal palengvės
Mano mašinukas tai užsikūrė, tik vos iššliaužiau iš kiemo
Papildyta:
Kalėdinė premija metinė premija ar mėnesio?
Mano mašinukas tai užsikūrė, tik vos iššliaužiau iš kiemo
Papildyta:
NAUJA TEMA
Papildyta:
O as siandien darzelio aukletojai pamelavau Kad nesivest per toki ora vaiko pas gydytoja vien del pazymos, tai nuvedziau i darza ir aukletojai pamelavau, kad pazyma pasiemem penktadieni, bet musu suo sudraske ja Patikejo galvoju kam man tempt vaika ligu ieskot, nulekiau ir po valandziukes pazyma buvo pas aukletoja
Papildyta:
QUOTE(tutska2 @ 2012 12 17, 14:43)
Labas,
O as siandien darzelio aukletojai pamelavau Kad nesivest per toki ora vaiko pas gydytoja vien del pazymos, tai nuvedziau i darza ir aukletojai pamelavau, kad pazyma pasiemem penktadieni, bet musu suo sudraske ja Patikejo galvoju kam man tempt vaika ligu ieskot, nulekiau ir po valandziukes pazyma buvo pas aukletoja
QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 17, 13:49)
Na jei pas jus Klaėdinė, tai gal skaitosi, kaip guodžio mėnesio, nes Kalėdai tai ne kas mėnesį , o kai pas mumi būna a la 13 atlyginimas, tai skaitau kaip metinė
Aš kiek atsikasu tiek ir turiu, nieks neužstato ir išvažiuot be problemų ir gatvė mūsų pastoviai valoma, tik va kai valydami gatvę užstumia kiemą, tai biški pikta, bet gi kaip kitaip gatvę nuvalis