Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 14, 17:56)
Ne mieste, būtų reikėję pavažiuot arčiau manęs, bet verta. Be to, ji naujų klientų nebepriima, bet pa staroj družbie maž būtume įtrynę tave ten  ax.gif

maniske tai Bubiuose kolkas, tai irgi tenka pavazinet. Ale uzimta iki pat svenciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 14, 16:17)
Cod. F.e. Part IVA ir tada skaičiai - čia PVM mokėtojų numeris.

didelis ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,

QUOTE(tutska2 @ 2012 12 14, 15:20)
Koks ramus penktadienis, kur visos prapuole. Dirbat cia taip issijuose ar jau tinginiaujat  biggrin.gif As tai darbuojuos issijuosus  bigsmile.gif

dirbam išsijuosę.. laksčiau šųiandien po miestą, reikalus tvarkiausi.
Tik dabar sugebėjau kavos pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Kaip yra su pardavimais LV imonei? kad rasom su 0 PVM tai kaip ir aisku, esam rase. Bet va klausimas kaip su PVM deklaracija buna, jei tokiu pardavimu butu daugiau? Siulo mums dali LV teritorijos aptarnaut ir moketojas butu LV imone. Tai mb klausia kaip bus su mokesciais, kokia procedura? Mes jiems teiksim paslaugas, ne prekes.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 14, 18:06)
Kaip yra su pardavimais LV imonei? kad rasom su 0 PVM tai kaip ir aisku, esam rase. Bet va klausimas kaip su PVM deklaracija buna, jei tokiu pardavimu butu daugiau? Siulo mums dali LV teritorijos aptarnaut ir moketojas butu LV imone. Tai mb klausia kaip bus su mokesciais, kokia procedura? Mes jiems teiksim paslaugas, ne prekes.

Kiek suprantu, Latvijos įmonė PVM mokėtoja. Tai sąskaitos už paslaugas irgi O PVM. PVM deklaracijoje vesti į 20 eilutę (už Lietuvos ribų įvykę sandoriai) Ir plius pildyti FR0564 (paslaugų teikimas kitoms ES narėms).
Atsakyti
QUOTE(sitara @ 2012 12 15, 15:46)
Kiek suprantu, Latvijos įmonė PVM mokėtoja. Tai sąskaitos už paslaugas irgi O PVM. PVM deklaracijoje vesti į 20 eilutę (už Lietuvos ribų įvykę sandoriai) Ir plius pildyti FR0564 (paslaugų teikimas kitoms ES narėms).

Aciu smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien jau Kalėdinį kromelį atidariau karsta.gif 100 baravykų milžinų nuterliota didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 15, 18:02)
O aš šiandien jau Kalėdinį kromelį atidariau  karsta.gif 100 baravykų milžinų nuterliota  didis.gif

Nu tu auksaranke musu thumbup.gif wub.gif Atsiusk Vilniun kelis greituoju pastu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 12 15, 18:03)
Atsiusk Vilniun kelis greituoju pastu  biggrin.gif

Man negaila, ale manau, kad kokiam larioke pigiau nusipirkt išeis, nei siųst unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 15, 19:02)
O aš šiandien jau Kalėdinį kromelį atidariau  karsta.gif 100 baravykų milžinų nuterliota  didis.gif

šaunuolė smile.gif
o aš šioandien gavau krūvą dokumentų ir iki pirmadienio turiu juos iki pirmadienio susivesti, kad pirmadieniui žinočiau, koks preliminarus metų rezultatas....
Tai dirbsiu išsijuosus... tik eisiu Radži ieško žmonos pažiūrėti smile.gif įsitraukiau kažkaip, dabar įdomu, kaip ten kas bus..
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 15, 18:02)

Laba,

Nieko nebus g.gif Gausi į svečius priimti mirksiukas.gif O gal ir pardavimui darai, labau jau gundantys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 12 15, 20:49)
O gal ir pardavimui darai, labau jau gundantys  ax.gif

Nedarau, bet žinau, kur mūsų kaime yra pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti