Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 18:55)
o JAR-1, JAR-VO-V buhalteris turi ruošti?

šias formas turi vadovas pristatyti į RC, tai jis turbūt turi ir pasiruošti, bet man vis tenka vietoj vadovų ruošti...
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 13, 19:51)
šias formas turi vadovas pristatyti į RC, tai jis turbūt turi ir pasiruošti, bet man vis tenka vietoj vadovų ruošti...

bandysiu šitų atsipurtyt, vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 21:01)
bandysiu šitų atsipurtyt, vadinasi  smile.gif

šaunuolė thumbup.gif
aš tai nemoku atsisakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 13, 20:19)

aš tai nemoku atsisakyt smile.gif

et, ir aš nemoku.. bet šiuo atveju bandysiu atsilaikyt. Užteks kitų popierių krūvą suruošt. Ir taip jau per juos šviesios dienos nematau. Dar prieš užspirgant ruošiausi Tepaluotos meduolių recepto paieškot ir Kalėdoms išsikept, dabar kaži ar išvis iki Kalėdų prie meduolių prieisiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 gruodžio 2012 - 21:26
QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 22:24)
et, ir aš nemoku.. bet šiuo atveju bandysiu atsilaikyt. Užteks kitų popierių krūvą suruošt. Ir taip jau per juos šviesios dienos nematau. Dar prieš užspirgant ruošiausi Tepaluotos meduolių recepto paieškot ir Kalėdoms išsikept, dabar kaži ar išvis iki Kalėdų prie meduolių prieisiu  doh.gif

linkiu atsilaikyti smile.gif
aš apie kalėdas dar net negalvoju... tik popieriai prieš akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 13, 21:37)
linkiu atsilaikyti smile.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 16:14)
taip, as ir rodau. Tik nezinau, ar reik tame registre PVM priskaiciuota parodyt, ar rasyt nuliukus pvm vietoj.

Registra reikia nuliukus rodyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 12 14, 08:15)
Registra reikia nuliukus rodyti wink.gif

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Koks ramus penktadienis, kur visos prapuole. Dirbat cia taip issijuose ar jau tinginiaujat biggrin.gif As tai darbuojuos issijuosus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas,

prasimaliau po miesta puse dienos ir be naudos doh.gif Neradau to, ko ieskojau kaledinems dovanoms. Teks kita savaite, isvedus mazaja i darziuka, palakstyt.

Sedu prie darbu jau dabar.
Atsakyti
Sveikos
Man reikia jusu pagalbos. Gal zinote kodel man nepavyksta atidaryti issaugotos ABBY programos pranesimo (sodros ar vmi) kad galeciau paziureti? Ismeta lentele kurioj parasyta nerasta katologo pavadimo formos. Suiinstaliavau pagal nurodymus, atidaro, leidzia pildyti, issaugau, bet neatidaro uzpildytos formos. Kame cia reikalas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2012 12 14, 14:42)
Kame cia reikalas?  g.gif

Gal ištrynei ir neužpildytus (parsisiųstus ir išarchyvuotus) failus? Tada neatidaro.
Atsakyti