Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 13, 14:21)
Mums aiškino, kad jei dokumentas ant firminio blanko tada antspaudas nededamas, užtenka parašo.

Hm tada reikia išsiaiškinti kas yra firminis blankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 13, 14:21)
Mums aiškino, kad jei dokumentas ant firminio blanko tada antspaudas nededamas, užtenka parašo.

Visi oficialus dokai pas mane rašomi ant firminio blanko, tai ten dedasi antspaudas, jei raštas bankui ar įgaliojimas, ar pažyma (susijusiu su pinigais). Ant kitų taip užtenka tik parašo. O įsakymai ir visi kiti vidaus dokumentai rašomi ant paprastų lapų.
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2012 12 13, 14:36)
Hm tada reikia išsiaiškinti kas yra firminis blankas biggrin.gif

Pas mane firminis blankas yra su įmonės logotipu, ir visais rekvizitais
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 12 13, 14:38)
Visi oficialus dokai pas mane rašomi ant firminio blanko, tai ten dedasi antspaudas, jei raštas bankui ar įgaliojimas, ar pažyma (susijusiu su pinigais). Ant kitų taip užtenka tik parašo. O įsakymai ir visi kiti vidaus dokumentai rašomi ant paprastų lapų.
Papildyta:
Pas mane firminis blankas yra su įmonės logotipu, ir visais rekvizitais

Ko gero tu teisi 4u.gif Aš sakau, kaip mums aiškino
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Airin @ 2012 12 13, 13:57)
Iš ES gautas sąskaitas nuo šių metų sausio 1d. reikia rodyti gaunamų PVM sąskaitų faktūrų registre.

taip, as ir rodau. Tik nezinau, ar reik tame registre PVM priskaiciuota parodyt, ar rasyt nuliukus pvm vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 13, 12:15)
Kas is siaulieciu turit dar bent kiek laisvo laiko ir uz atitinkama mokesti galetumet su manim perziuret siuos metus?  blush2.gif

Būk rami, iki gegužės savanorių neatsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 13, 17:54)
Būk rami, iki gegužės savanorių neatsiras smile.gif

Jooo, isivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 13, 18:07)
Jooo, isivaizduoju  doh.gif

būt gerai ir man rast kas padeda doh.gif bet klaipėdiečių čia turbūt nei su žiburiu nerasi g.gif

Atsakyti
gelbėkit, padėkit.. keičiasi direktorius. Manęs paprašė paruošti perdavimo aktus. Kokius aktus?? Darbo priemonių, telefono, automobilio nebuvo.
Kokiu popierių aplamai iš manęs reik šiuo atveju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 gruodžio 2012 - 17:20
QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 18:17)
gelbėkit, padėkit.. keičiasi direktorius. Manęs paprašė paruošti perdavimo aktus. Kokius aktus?? Darbo priemonių, telefono, automobilio nebuvo.

na tai turbūt turi perduoti ir dokumentus, kurie buvo direktoriaus žinioje.

žinau tik, kad keičiantis direktoriui, reikia pranešti Registrų centrui:
pateikti JAR-1, JAR-VO-V, sprendimą dėl vadovo, ir turi būti įgaliojimas, jeigu dokumentus pateikia nei vadovas.
Tokius dokumentus ruošiau prieš metus. Gal niekas nepasikeitė.....

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 17:17)

Inventorizacijos aktus, materialiniu vertybiu perdavimo aktus, jei kazkokios vertybes ant direktoriaus prikabintos.
Taip pat reikalingas akcininku protokolas, del direktoriaus pasikeitimo, registru centre uzregistruot nauja direktoriu.
Na visazines gal papildys dar mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 12 13, 17:30)
Inventorizacijos aktus, materialiniu vertybiu perdavimo aktus, jei kazkokios vertybes  ant direktoriaus prikabintos.

įmonėj nėr materialaus turto.. Tik pinigai kasoj. Prekės guli muitinės sandėliuose. Nei telefono, nei kompiuterio, nei automobilio ant direktoriaus pakabintų nėr.
Nebent banko generatoriui ir antspaudui perdavimo aktą?

O ar reikalingi kažkokie buhalteriniai popieriai iš manęs? Balansas, prekių, skolų sąrašai?
Papildyta:
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 13, 17:27)
žinau tik, kad keičiantis direktoriui, reikia pranešti Registrų centrui:
pateikti JAR-1, JAR-VO-V, sprendimą dėl vadovo
Tokius dokumentus ruošiau prieš metus. Gal niekas nepasikeitė.....

o JAR-1, JAR-VO-V buhalteris turi ruošti?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 17:55)
įmonėj nėr materialaus turto.. Tik pinigai kasoj. Prekės guli muitinės sandėliuose. Nei telefono, nei kompiuterio, nei automobilio ant direktoriaus pakabintų nėr.
Nebent banko generatoriui ir antspaudui perdavimo aktą?

O ar reikalingi kažkokie buhalteriniai popieriai iš manęs? Balansas, prekių, skolų sąrašai?
Papildyta:
o JAR-1, JAR-VO-V buhalteris turi ruošti?

Kai pas mane keitėsi (biudžetinėje) tai reikėjo viso turto inventorizacijos, nesvarbu, kad ant direktoriaus niekas "nekabėjo" bet direktorius atsakigas už viską ir skolas reikia suinventorizuot ir pinigus kasoje ir antspauda perduot. Dėl banko generatoriaus, tai ko gero bankas naujam direktoriui naują išduos g.gif , (pas mus pin kortelės, bet bankas visus prisijungimus naujus davė, nes kitas žmogus)
Na tuos visus JAR tai jau nuo įstaigos tvarkos priklauso, kas ruošia
Atsakyti