Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 13, 12:05)
paskutiniu metu man kyla daug kausimų smile.gif bet gal geriau viską išsiaiškinti smile.gif

ar ant įsakymų užtenka tik direktoriaus parašo, ar būtinas ir įmonės antspaudas?

As ant darbo saugos , apskaitos politikos, del saskaitu plano, na tokiu rimtesniu isakymu, tai dedu antspauda, o ant komandiruociu, atleidimu, priemimu dedam tik parasus.

Jus snd galit prisijungt prie seb banko, nes man kazkaip neleidzia, meta kazkokia klaida. Tai galvoju ar cia pas mane su kompu kas negerai ar ten pas juos problemos. Nors siaip jei pas juos problemos, tai mesdavo uzrasa kad del techniniu kliuciu negalima prisijungt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutska2: 13 gruodžio 2012 - 12:58
QUOTE(tutska2 @ 2012 12 13, 13:56)
As ant darbo saugos , apskaitos politikos, del saskaitu plano, na tokiu rimtesniu isakymu,  tai dedu antspauda, o ant komandiruociu, atleidimu, priemimu dedam tik parasus.

o darbuotojai pasiraso "susipazinau...." ?
paskaitau o parašyt nėr kada doh.gif reikia auklės ieškot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 13:53)
gal galit kas pakonsultuot del importo PVM? Ar gautu saskaitu registre reik isirasyt ta 21 proc., ar tik PVM deklaracijoje irasyt? Neturejau anksciau reikalu su importu, neturiu supratimo, kaip reik  blush2.gif

Na impuortuojame mes prekes iš trečiųjų šalių, mokame importo PVM. Tai gaunamų sąskaitų fakturų registre šios sumos nerodau, jis yra importo muitinės deklaracijoje, o PVM deklaracijoje jau parodau, prie importo PVM ir atskaitomas.
Atsakyti
ar ant įsakymų užtenka tik direktoriaus parašo, ar būtinas ir įmonės antspaudas?

QUOTE(MeSsS @ 2012 12 13, 13:01)
paskaitau o parašyt nėr kada  doh.gif reikia auklės ieškot doh.gif

Kadangi įsakymai rašomi ant firminio blanko užtenka parašo. Jei tai liečia darbuotojus jie pasirašo "susipažinau, meistaras Meistrutis Meistrelis, data, parašas " kad paskui neaiškintų, kad nieko nematė nieko negirdėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 13, 13:01)
paskaitau o parašyt nėr kada  doh.gif reikia auklės ieškot doh.gif

Taip
Atsakyti

Jus snd galit prisijungt prie seb banko, nes man kazkaip neleidzia, meta kazkokia klaida. Tai galvoju ar cia pas mane su kompu kas negerai ar ten pas juos problemos. Nors siaip jei pas juos problemos, tai mesdavo uzrasa kad del techniniu kliuciu negalima prisijungt

Ir aš neprisijungiu, skambinau, sakė pas juos kažkokios problemos.
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 12 13, 13:09)
Na impuortuojame mes prekes iš trečiųjų šalių, mokame importo PVM. Tai gaunamų sąskaitų fakturų registre šios sumos nerodau, jis yra importo muitinės deklaracijoje, o PVM deklaracijoje jau parodau, prie importo PVM ir atskaitomas.

pas mane is ES.. tai ir nebezinau, kaip cia tam registre PVM rodyt ar ne.
Atsakyti
As ant darbo saugos , apskaitos politikos, del saskaitu plano, na tokiu rimtesniu isakymu,  tai dedu antspauda, o ant komandiruociu, atleidimu, priemimu dedam tik parasus.

ačiū smile.gif

QUOTE(sunflow @ 2012 12 13, 14:09)

aš irgi taip darau

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 13, 14:09)
Kadangi įsakymai rašomi ant firminio blanko užtenka parašo. Jei tai liečia darbuotojus jie pasirašo "susipažinau, meistaras Meistrutis Meistrelis, data, parašas " kad paskui neaiškintų, kad nieko nematė nieko negirdėjo  biggrin.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 13:20)
pas mane is ES.. tai ir nebezinau, kaip cia tam registre PVM rodyt ar ne.

Iš ES gautas sąskaitas nuo šių metų sausio 1d. reikia rodyti gaunamų PVM sąskaitų faktūrų registre.
Atsakyti

Kažkada teko dalyvauti seminare, tai mums buvo išaiškinta, kad antspaudas ant įsakymų nededamas visai. Užtenka direktoriaus parašo ir jei reikia darbuotojo pašas su data, kad susipažino.

Antspaudas dedamas ant raštų susijusių su pinigais (banko dokumentai, paskolos, sutartys), įgaliojimai, ar aktai, kur direktorius tvirtina.

Ir rekomendavo, taip drąsiai nesišvaistyti su įmonės antspaudais
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 12 13, 15:11)
Kažkada teko dalyvauti  seminare, tai mums buvo išaiškinta, kad antspaudas ant įsakymų nededamas visai. Užtenka direktoriaus parašo ir jei reikia darbuotojo pašas su data, kad susipažino.

Antspaudas dedamas ant raštų susijusių su pinigais (banko dokumentai, paskolos, sutartys), įgaliojimai, ar aktai, kur direktorius tvirtina.

labai ačiū smile.gif žinosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 12 13, 14:11)
Kažkada teko dalyvauti  seminare, tai mums buvo išaiškinta, kad antspaudas ant įsakymų nededamas visai. Užtenka direktoriaus parašo ir jei reikia darbuotojo pašas su data, kad susipažino.

Mums aiškino, kad jei dokumentas ant firminio blanko tada antspaudas nededamas, užtenka parašo.
Atsakyti