ačiū, taip ir padarysiu
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 01, 10:54)
Buvo ir man tokia mintis taip padaryti, bet nežinau, ar čia taip labai nenusikalsiu
Jua sumokėta
Jua sumokėta
As pati taip dariau, jokio nusikaltimo apart mazesnio pelno 21 proc.
labai ačiū merginos už patarimus
gražaus savaitgalio
gražaus savaitgalio
Su kalendorine ir tikra ziema dar truputis saltuko ir bus tikrai ziemiska ir smagu lauke
Mes fiziniams uzsienio asmenims kolkas nepapuolem rasyt sask., o juridiniams, kurie PVM moketojai, rasom su 0 PVM'u.
Sios dienos planas - namu tvarkymas ir paskui sedejimas prie popieriuku Matysiu ar abi dalys bus ivykdytos.
Mes fiziniams uzsienio asmenims kolkas nepapuolem rasyt sask., o juridiniams, kurie PVM moketojai, rasom su 0 PVM'u.
Sios dienos planas - namu tvarkymas ir paskui sedejimas prie popieriuku Matysiu ar abi dalys bus ivykdytos.
As irgi mazinau prekiu kaina... Buvo kadais tokia situacija. Nors siaip nesu tikra ar gerai padariau mokesciu atzvilgiu. Nes VMI man atrodo pasiulytu deti i neleidziamus pardavejo mokama PVM.
Siandien dirbu. Gera buvo atostogaut... Deja tenka uz viska atidirbt
QUOTE(aggree @ 2012 12 01, 13:13)
As irgi mazinau prekiu kaina... Buvo kadais tokia situacija. Nors siaip nesu tikra ar gerai padariau mokesciu atzvilgiu. Nes VMI man atrodo pasiulytu deti i neleidziamus pardavejo mokama PVM.
O taaaip, atostogu blogis ir yra tame, kad ju ilgai lauki, o jos greit baigiasi ir paskui reikia gryzti prie darbu
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 01, 13:09)
JA mes irgi su PVM rašom, tai direktorius įsismarkavęs ir FA taip išrašė..
tvarkausi namus, gaminu pietus jeigu bus geras oras, lėksim į eglės įžiebimą.
Na o gal kažkiek laiko ir popieriams paskui rasiu
QUOTE(aggree @ 2012 12 01, 13:13)
jo, sunku tau dabar... laikykis
Jei perrašysiu sąskaitą su PVM, tįai VMI net nematys kaip buvo išrašyta anksčiau...
tai ir nelieps dėti PVM į neleidžiamus..,
Nebent padarys priešpriešinį su Latvijos FA
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 01, 13:01)
Nebent padarys priešpriešinį su Latvijos FA
Manau to nebus FA gali ismest saskaitas nebent ten vykdo kokia veikla ir kaupia saskaitas.
QUOTE(aggree @ 2012 12 01, 14:14)
Manau to nebus FA gali ismest saskaitas nebent ten vykdo kokia veikla ir kaupia saskaitas.
na reik manyt, kad nekaupia sąskaitų
QUOTE(aggree @ 2012 11 02, 11:06)
Atsakymas:
Susikuri prekiu korteles, butina nurodyti skiltyje "kalkuliacija" tipa "komplektuojama"
Gamybos modulis - gamybos operacijos - tipas "surinkimas". Komponentese isrenkamos prekes, paslaugos, asmens darbo uzmokestis, t.y. kas uzaugina savikaina.
Susikuri prekiu korteles, butina nurodyti skiltyje "kalkuliacija" tipa "komplektuojama"
Gamybos modulis - gamybos operacijos - tipas "surinkimas". Komponentese isrenkamos prekes, paslaugos, asmens darbo uzmokestis, t.y. kas uzaugina savikaina.
Kas žino, kadėl šitaip auginant Naf Nafą man atsiranda antras Naf Nafas? Kaip "auginti" Rivilėje paršus? Visą dieną sėdžiu, išdurnėsiu jau
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 01, 18:04)
Kas žino, kadėl šitaip auginant Naf Nafą man atsiranda antras Naf Nafas? Kaip "auginti" Rivilėje paršus? Visą dieną sėdžiu, išdurnėsiu jau
O jeigu prekes korteleje ivestum dar viena, kaip paildoma matavimo mata kg. Tada gamyboj turetu leist pasirinkt ar prirasai kg ar vnt. Tik nezinau kaip matysis kiekyje paskui, nes as cia dabar bandau ismastyt Su gamyba esu dirbus, tik ne su tokiais dalykais kaip naf nafiukai
Reikia pasitaisyt iš 1 į 0, tada tiesiog priaugs prie to paties paršo, o ne susikomplektuos antras paršas. Šiaip ne taip