Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

Mano gaurai tiesus, bet plaukas koks kur nori, tas ten ziuri smile.gif Irgi sunkiai laikosi sukuosenos. Pora kartu esu garbanavus cheminiu budu, dabar vel buvau sugalvojus, bet vieno seminaro metu apziurejau visas garbanes ir nutariau nesigarbanot biggrin.gif Matyt netinkami pvz pasitaike po akim tada biggrin.gif
As isvis nezinau ka pasidaryt su tais savo plaukais - stori, ju daug ir sunkiai pasiduoda groziams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 12, 20:47)
As isvis nezinau ka pasidaryt su tais savo plaukais - stori, ju daug..

tiesiog džiaugtis smile.gif

Aš pasiguost noriu.. pripratau prie gero, kai programa gyvenimą lengvina. O dabar turiu vieną įmonę, kurią rankytėm kojytėm vedu doh.gif Siaubas kažkoks, kiek aš laiko sugaištu, o balansas, cholera, jei vieną mėnesį eina, tai kitą - niekaip doh.gif doh.gif Jaučiuosi visiška pusprotė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 12, 23:17)
tiesiog džiaugtis  smile.gif

Aš pasiguost noriu.. pripratau prie gero, kai programa gyvenimą lengvina. O dabar turiu vieną įmonę, kurią rankytėm kojytėm vedu  doh.gif  Siaubas kažkoks, kiek aš laiko sugaištu, o balansas, cholera, jei vieną mėnesį eina, tai kitą - niekaip  doh.gif  doh.gif  Jaučiuosi visiška pusprotė  doh.gif

užjaučiu... aš jau neįsivaizduoju, kad galėčiau vesti rankomis... nespėčiau nieko..
prie gero greitai priprantama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 12, 10:29)
Na nezinau, man kartais atrodo net geda klaust kokio klausimo kvailo, nors be atsakymo negaliu uzbaigt darbo.

gėda būna ir man bet kitaip neišmoksi doh.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 12 12, 12:08)
Merginos, o gal dar kuri susidūrėt su situacija, kai įmonė gauna reklamines prekes ar katalogus su nuline verte? Kaip tokiu atveju su apskaita? Traukt kaip ir nėra ko, kai vertė 0. Bet ar galima visai netraukt?

aš nuline traukiu

QUOTE(saintlina @ 2012 12 12, 22:17)
Aš pasiguost noriu.. pripratau prie gero, kai programa gyvenimą lengvina. O dabar turiu vieną įmonę, kurią rankytėm kojytėm vedu  doh.gif  Siaubas kažkoks, kiek aš laiko sugaištu, o balansas, cholera, jei vieną mėnesį eina, tai kitą - niekaip  doh.gif  doh.gif  Jaučiuosi visiška pusprotė  doh.gif

aš dėl to atgailėjau pinigu n ir nusipirkau maža programėle doh.gif nes būdavo atsiranda senu sąskaitu ir reikėdavo taisyti rankytėm doh.gif

tai štai su tokiu klausimu aš ūkininkams nieko nevedu o manes paklausė tokio klausimo doh.gif
žodžiu jeigu mergina yra ūkininkė tiktai ir ji pastoja kokias išmokas ji gauna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hera Bastet: 12 gruodžio 2012 - 23:43
QUOTE(gauruotoji plaukuotoji Renri3 @ 2012 12 12, 20:47)
As isvis nezinau ka pasidaryt su tais savo plaukais - stori, ju daug ir sunkiai pasiduoda groziams smile.gif

Vienintelis patarimas - susirask gerą kirpėją. Maniškiai irgi tokie, o nepasakytum, ar ne? mirksiukas.gif
QUOTE(saintlina su rankytėm ir kojytėm @ 2012 12 12, 23:40)
O dabar turiu vieną įmonę, kurią rankytėm kojytėm vedu

O savo programos neturi? Nusipirk kokią nebrangią ir bus ramu.
QUOTE(šnipų šnipė hera Bastet @ 2012 12 12, 23:42)
jeigu mergina yra ūkininkė tiktai ir ji pastoja kokias išmokas ji gauna  g.gif

Man atrodo, viskas priklauso nuo to, kokias įmokas ir kokio dydžio mokėjo. Čia reiktū Sodroj klaust, tik ten pasakys.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif su nauja gražia diena!
mačiau, kad vakar šventėt Džordanos vestuves, tai įšiandien antroji diena - reikia toliau švęsti smile.gif

aš su klausimėliu.
Kaip jūs darote (ar adarytumėte, jeigu neturite tokių atvejų), jeigu direktorius įmonės kortele vis nuima grynųjų iš sąskaitos - kas svarbiausia nedielėmis sumomis ir dažnai - po 100, 200 lt ir t.t. - klausimėlis būtų, ar rašytumėte kiekvieną kartą KPO šių pinigų įnešimui į kasą, ar pvz. už kelias dienas ar ne t už mėnesį?
Kiekvieną kartą nuimant kortele, tą sumą kabinu ant direktoriaus kaip ant atskaitingo asmens (D 24350 Atskaitingi asmenys, K 27110 bankas) ir tada išrašau KPO (D27 Kasa, K 24350 Atskaitingi asmenys). Atsibodo jau vos ne kasdien išrašinėti KPO. Galvoju gal būtų galima kabinti vien ant atskaitingo asmens tuos nuėmimus ir pvz. į mėn. galą vieną kartą įnešti į kasą... Įdomu, čia labai blogai būtų?
Gal tiesog apsirašytii tai apskaitos politikoje ir būtų gerai? Kaip manot?

Atsakyti
Labas rytas,

user posted image

Niekur nedingau blush2.gif , tik jau nebeturėjau jėgų tas tris dienas kažką rašyti doh.gif Turėjau skubos tvarka padaryti bandomą balansą už 2012 metus ax.gif, reikėjo biudžetus pasitvirtinti kitiems metams doh.gif Dabar jau lauksiu galvų nuosprendžio g.gif

Rudaake2, turi rašyti kasdien orderius. Ir pakeitimas apskaitos politikoje nepadės, čia galio Kaso darbo taisyklės mirksiukas.gif Labai jau bjaurus reikalas, kai reikia rašinėti tiek popierių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 12 13, 09:06)
Labas rytas,

user posted image

Niekur nedingau blush2.gif , tik jau nebeturėjau jėgų tas tris dienas kažką rašyti doh.gif Turėjau skubos tvarka padaryti bandomą balansą už 2012 metus ax.gif, reikėjo biudžetus pasitvirtinti kitiems metams doh.gif Dabar jau lauksiu galvų nuosprendžio g.gif

Rudaake2, turi rašyti kasdien orderius. Ir pakeitimas apskaitos politikoje nepadės, čia galio Kaso darbo taisyklės mirksiukas.gif Labai jau bjaurus reikalas, kai reikia rašinėti tiek popierių doh.gif

jungiuosi ri aš su kavos puodeliu smile.gif

labai ačiū už atsakymą smile.gif ką gi ruošiu KPO toliau, kas belieka smile.gif
Na bet kai per dieną keli išėmimai, tai į vieną KPO galima rašyti bendrą tos dienos nuėmimų kortele sumą? Ar reikia taip pat atskirus KPO rašyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 13, 07:14)
O savo programos neturi? Nusipirk kokią nebrangią ir bus ramu.

šiaip kelias įmones vedu su Agnumu ir programos raktą galiu nešiotis namo, tai iš principo galėčiau turbūt bandyt viską susivesti namų kompe.. Bet su šita įmone išvis piktumas ima. Kai sutikau apsiimti, mane užgarantavo, kad tebus keli pirkimai ir keli pardavimai per mėnesį, dokumentus pasiimsiu už praėjusį mėnesį ir sutvarkysiu per einamąjį. Dabar gi dokumentus siunčia kasdien, vos tik gauna kokią sąskaitą, kad tuoj pas suvesčiau (vien banko išrašas penkių-šešių lapų). Balanso tikimasi bet kurią dieną. Na, pvz, antradienį pasakė, kad reiks balanso penktadieniui - ir ne 11.30 dienai, o būtent 12.14. Vakar sugalvojo, kad visgi dar bus eilė eksporto šią-kitą savaitę, taigi balanso reiks antradieniui-trečiadieniui. Žinoma, būtent tai dienai kad viskas būtų suvesta.
Va užtat jau pradedu siusti ir galvoju, ar verta man viską susivedinėt į Agnumą, ar padaryt balansą lapkričio pabaigai, atiduot jiems viską ir atsisveikint.
Papildyta:
QUOTE(Daidute @ 2012 12 13, 08:06)

turi rašyti kasdien orderius. Ir pakeitimas apskaitos politikoje nepadės, čia galio Kaso darbo taisyklės mirksiukas.gif Labai jau bjaurus reikalas, kai reikia rašinėti tiek popierių doh.gif

o jei jis neįnešą tų pinigų į kasą iškart? Tik po savaitės, tarkim?
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 13, 08:11)
labai ačiū už atsakymą smile.gif ką gi ruošiu KPO toliau, kas belieka smile.gif
Na bet kai per dieną keli išėmimai, tai į vieną KPO galima rašyti bendrą tos dienos nuėmimų kortele sumą? Ar reikia taip pat atskirus KPO rašyti?  ax.gif

Taip, gali rašyti vieną orderį

QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 08:28)

Bet banko išrašuose matai kasdien pinigų išėmimą, tai ir privalai sutvarkyti viską tą dieną. O ar įneša iškarto, ar po savaitės tai jau čia kitas klausimas. Aš tai tokius išėmimus iškarto kabinu kaip išduoti pinigai atskaitingui asmeniui
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 09:28)

Vat ir man šitas užstrigo g.gif Iš kortelės pinigų paėmimas dar nereiškia, kad pinigai turi įplaukti į kasą. Gal žmogus perkasi ką nors, o faktūras pristato už visą mėnesį... O po to tiesiog mėnesio pabaigoje grąžina nepanaudotą avansą į kasą...
Aš tikrai rašyčiau vieną per mėnesį ir nesukčiau sau galvos...
Kasos taisyklėse yra nuostata, kad su atskaitingais atsiskaitoma ne rėčiau negu per mėnesį. Tai šituo ir vadovaukites.
O KIO ir KPO reikia išrašyti iš karto, kai pinigus paima iš kasos ir priduoda.
O čia kaip supratau ne tas variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 13, 07:43)
Kaip jūs darote, jeigu direktorius įmonės kortele vis nuima grynųjų iš sąskaitos - kas svarbiausia nedielėmis sumomis ir dažnai - po 100, 200 lt ir t.t.

O jis nieko neperka už grynus, jokių sąskaitų nepristato? Kabink ant 2435 ir viskas, o mėnesio gale įnešk su KPO į kasą, jei bus likutis.
QUOTE(saintlina @ 2012 12 13, 08:28)
ar verta man viską susivedinėt į Agnumą, ar padaryt balansą lapkričio pabaigai, atiduot jiems viską ir atsisveikint.

Variantas Nr. 2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 13 gruodžio 2012 - 08:47