Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 19:19)
Žarink, o nepavydėk, ko lauki?  bigsmile.gif

Aš dabar kažkokį kondicionierių nusipirkau, tūbeloj, ale tiesinantis. Niekada netikėjau tokiais, milijonus išbandžius jau, ale šitas patiko, visą dieną plaukai lygūs  thumbup.gif

Prašom pavadinimą pasakyt ir kur rast galima bigsmile.gif
Atsakyti
"Stiff" iš Eurokos. Juoda triūbela, dabar kaip tik akcija.
Atsakyti
o nėr tokio kondicionieriaus, kad atvirkščiai - pasitepei ir visą dieną garbanota? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 19:43)
"Stiff" iš Eurokos. Juoda triūbela, dabar kaip tik akcija.

Ryt reiks palėkt bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 12 12, 19:45)
o nėr tokio kondicionieriaus, kad atvirkščiai - pasitepei ir visą dieną garbanota?  bigsmile.gif

nu čia kengvesnis variantas susukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 12, 19:46)
Ryt reiks palėkt  bigsmile.gif
nu čia kengvesnis variantas susukt  smile.gif

Nieko sau lengvesnis, valanda su žniplėm darbuojies, o po pusvalandžio ir vėl tiesūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 19:19)
Žarink, o nepavydėk, ko lauki?  bigsmile.gif

Aš dabar kažkokį kondicionierių nusipirkau, tūbeloj, ale tiesinantis. Niekada netikėjau tokiais, milijonus išbandžius jau, ale šitas patiko, visą dieną plaukai lygūs  thumbup.gif

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 12, 19:50)
Nieko sau lengvesnis, valanda su žniplėm darbuojies, o po pusvalandžio ir vėl tiesūs  doh.gif

Kaip mano sesės - ten net znyples nepadeda smile.gif o nori buti garbane smile.gif mano priesingai - kutvelas, tai tiesinu iki pirmo vėjo pūstelėjimo doh.gif
Atsakyti
Nieko sau lengvesnis, valanda su žniplėm darbuojies, o po pusvalandžio ir vėl tiesūs  doh.gif

a, nu jei labai nepaslankūs vėl blogai, bnet amžinos bėdos, garbanės nori tiesių, tiesios nori garbanotų... Man dabar paaugo, tai nerviškai veikia tas susisukes kailis ant sprando
Atsakyti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Braziliskas nerekomenduojamas siaip didelem garbanem smile.gif Nes atauges plaukas pusis virsugalvyje, o apacia bus tiesi biggrin.gif
Be to, as bandzius, tai apie 3men laike gal ir plaukai eme slinkt.
Atsakyti

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 12, 19:59)
a, nu jei labai nepaslankūs vėl blogai

mano kad ir labai paslankūs, bet tokiais orais kaip dabar jau net ir nebegarbanoju - plaukų gaila, o rezultatas dingsta vos ne akimirksniu į lauką išėjus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 12, 20:05)
Braziliskas nerekomenduojamas siaip didelem garbanem smile.gif Nes atauges plaukas pusis virsugalvyje, o apacia bus tiesi biggrin.gif
Be to, as bandzius, tai apie 3men laike gal ir plaukai eme slinkt.

Mano tai nuo šaknų tiesūs, o toliau jau raitos. Bet jei slenka, tai nerizikuosiu ir tai dabar munka saujom doh.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 12 12, 20:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
mano kad ir labai paslankūs, bet tokiais orais kaip dabar jau net ir nebegarbanoju - plaukų gaila, o rezultatas dingsta vos ne akimirksniu į lauką išėjus  doh.gif

maniškiai ir įdomūs, atrodo paslankūs baisiai, bet po šukuosenos padarymo praėjus valandai vėl kas kur susisuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 12, 20:45)
o nėr tokio kondicionieriaus, kad atvirkščiai - pasitepei ir visą dieną garbanota?  bigsmile.gif

aš irgi tokio norėčiau smile.gif

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 12, 20:50)

pažįstama situacija....
Atsakyti