Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 12, 14:43)
Ten gražios poto  biggrin.gif

Kaip ir pas mane? laugh.gif
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2012 12 12, 17:56)
norėjau paklausti tokio klausimuko, je balanse gaunasi nuostolis prieš apmokestinimą, tai kaip tada pelno mokestis?

Balansas nebūtinai sutampa su PLN deklaracija. O jei ir deklaracijoj nuostolis, tai PLN mokestis nemokamas, o nuostolis perkeliamas į sekančius metus ir mažina ateinančių laikotarpių pelną.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 20:11)

Balansas nebūtinai sutampa su PLN deklaracija. O jei ir deklaracijoj nuostolis, tai PLN mokestis nemokamas, o nuostolis perkeliamas į sekančius metus ir mažina ateinančių laikotarpių pelną.

man reikia mokslams parašyti apie įmonę, tad iš kreditorizika.lt o ten nurodyta nuostolis, ir jokio pelno mokesčio sumos nėra, tai galvoju ar taip įmanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2012 12 12, 18:36)
tai galvoju ar taip įmanoma  g.gif

Be abejo.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 18:11)

aga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 20:41)

o kaip paaiškini tokį reiškinį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2012 12 12, 18:51)
o kaip paaiškini tokį reiškinį?  biggrin.gif

Tai jei nėra pelno, koks gali būti pelno mokestis? blink.gif Reiktų knygeles daugiau paskaityt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2012 12 12, 18:51)
o kaip paaiškini tokį reiškinį?  biggrin.gif

Pelno mokestis mokamas nuo pelno, o jei pelnas minusinis tai ir pelno mokestis gaunasi su minusu, tai gaunasi kad jau nebe sumokėt, bet gauti turėtum, Nu bet tokių čiūdų tai gal niekur pasaulyje nėra, kad nuostolongai dirbantiems valstybė primokėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Ech o man susisuko noras plaukus nužarinti Sonatuole arba Tepaluota blush2.gif nu labai Jums tinka tokios šukuosenos, net pavydas ima lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal ir tinka, bet va dabar sugalvojau atsiaugint, tai vaikštau nei šioba nei toba plaukuosena doh.gif Gundausi su brazilišku plaukų tiesinimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 12, 19:09)
Gal ir tinka, bet va dabar sugalvojau atsiaugint, tai vaikštau nei šioba nei toba plaukuosena  doh.gif  Gundausi su brazilišku plaukų tiesinimu  g.gif

braziliskas trumpiems plaukams tai pasakojo, kad max 3 mėnesiams ax.gif paskui jau nebe tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 12, 19:03)
Ech o man susisuko noras plaukus nužarinti ... pavydas ima  lotuliukas.gif

Žarink, o nepavydėk, ko lauki? bigsmile.gif
QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 12, 19:09)
Gundausi su brazilišku plaukų tiesinimu  g.gif

Aš dabar kažkokį kondicionierių nusipirkau, tūbeloj, ale tiesinantis. Niekada netikėjau tokiais, milijonus išbandžius jau, ale šitas patiko, visą dieną plaukai lygūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 12, 20:57)
Pelno mokestis mokamas nuo pelno, o jei pelnas minusinis tai ir pelno mokestis gaunasi su minusu, tai gaunasi kad jau nebe sumokėt, bet gauti turėtum, Nu bet tokių čiūdų tai gal niekur pasaulyje nėra, kad nuostolongai dirbantiems valstybė primokėtų  lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti