Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 13:10)
Kodėl? Jei sutartyje sutarta, kad pusiau, tai ta pusė ir bus leidžiami.

Todėl, kad man aiškino jog jei pats ūkininkas tvarko drenažus savo lėšomis, tai neleidžiami atskaitymai, nes tipo tvarko ne savo, o valstybės turtą. (Kas man labai keistai atrodo). unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 12 12, 14:08)
Na, darykit kaip kam atrodo teisingiau  mirksiukas.gif

Na, taip mes ir darome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 12, 13:17)
Todėl, kad man aiškino jog jei pats ūkininkas tvarko drenažus savo lėšomis, tai neleidžiami atskaitymai, nes tipo tvarko ne savo, o valstybės turtą. (Kas man labai keistai atrodo).  unsure.gif

Kas aiškino? Ar žemė ne jo nuosava? Kas parašyta nuomos sutartyje? Jei nuomos sutartyje - pusiau, tai ir skaičiuoji pusiau. Psio.
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 12 12, 12:34)
Aš niekur netraukiu  4u.gif

na, dar paklausiu tada, jei jau turit tokių situacijų smile.gif Turiu invoisą, kuriame prekės vertės neturi, bet yra 10 eurų suma, pavadinta Importo (itališkai). Toje itališkoje sąskaitoje aš nieko nesuprantu, bet direktorius sako, kad šitos sumos jis nemokėjo ir nemokės, nes čia ne prekių kaina. Kur man tuos 10 eurų padėt? Prekes įvertint ta suma ir užpajamuot? Ar niekur netraukt?
Papildyta:
QUOTE(liepsnelee @ 2012 12 12, 13:14)
Pas mane taip pat atsiranda skirtumų tokiais atvejais, tai aš taip pat nurašau po 1 ct. daugiau/mažiau į komisinius  ax.gif

taip ir padariau smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 12 12, 13:21)
na, dar paklausiu tada, jei jau turit tokių situacijų  smile.gif  Turiu invoisą, kuriame prekės vertės neturi, bet yra 10 eurų suma, pavadinta Importo (itališkai). Toje itališkoje sąskaitoje aš nieko nesuprantu, bet direktorius sako, kad šitos sumos jis nemokėjo ir nemokės, nes čia ne prekių kaina. Kur man tuos 10 eurų padėt? Prekes įvertint ta suma ir užpajamuot? Ar niekur netraukt?
Papildyta:
taip ir padariau  smile.gif  Ačiū  4u.gif

Gal cia suma muitinei. Italai visi briediskai saskaitas israso. Pvz., mums dykai duoda pavyzdziu ir israso proforma. Ir su tuo doku mes vezam per siena i uzsieni, muitinei pofik, o man ka daryt? Nes kainos tai yra, muitines dokai yra, tik mes tu sumu nemokam. Liepiau irasyti - kainos tik muitinei. Ir proforma pavadiniti invoisu, o suma apmokejimui irasyti nuli. Lyg ir gerai gaunas.
Atsakyti
Ir apskritai, Džordana dabar ženyjasi, o jūs tik apie popierius... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 13:28)
Ir apskritai, Džordana dabar ženyjasi, o jūs tik apie popierius...  dry.gif

Gal kur tiesioginė transliacija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 14:28)

D einam kalt sampes ant pietu ta proga?

As ta proga savo madamai kepu bulves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 12, 13:24)
Gal cia suma muitinei. Italai visi briediskai saskaitas israso. Pvz., mums dykai duoda pavyzdziu ir israso proforma. Ir su tuo doku mes vezam per siena i uzsieni, muitinei pofik, o man ka daryt? Nes kainos tai yra, muitines dokai yra, tik mes tu sumu nemokam. Liepiau irasyti - kainos tik muitinei. Ir proforma pavadiniti invoisu, o suma apmokejimui irasyti nuli. Lyg ir gerai gaunas.

taip, panašu, kad taip ir yra. Parašyta, kad prekės nemokamos, suma tik 'for customs purposes'. Sumos apmokejimui, aisku, ner. Tai is principo galiu netraukt jos visai į apskaitą? Ar traukt nulinę sumą? (Transporto sąskaita dar yra už tų nemokamų prekių atvežimą 310 lt. Bet cia lietuviskai imonei).
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 12 12, 13:29)
Gal kur tiesioginė transliacija?  biggrin.gif

Galėtumėt paciokint prie "Žalgirio" arenos.
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 12, 13:29)
As ta proga savo madamai kepu bulves  biggrin.gif

Neatsimenu, kada valgiau tokį dalyką bigsmile.gif Užtat vytintą kiaulę ėdu dabar.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 13:10)
O ko nevedi normaliai, dvejybine? Būtų paprasčiau ir greičiau.

Vedu normaliai dvejybinę, nes kai prisireikia balanso čia ir dabar, turi kedenti popierius vėl iš naujo kad info susirinktum.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 13:28)

Tai kad lyg 16 val tiktai...
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 12, 13:29)
D einam kalt sampes ant pietu ta proga?

As ta proga savo madamai kepu bulves  biggrin.gif

As jau girta. Nedirbu, baliavojam darbe biggrin.gif gimtadienis - sampanas, viskis, idarytas karpis, tortai ir t.t. Ir lieknek kad nori biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 12 12, 13:32)
taip, panašu, kad taip ir yra. Parašyta, kad prekės nemokamos, suma tik 'for customs purposes'. Sumos apmokejimui, aisku, ner.  Tai is principo galiu netraukt jos visai į apskaitą? Ar traukt nulinę sumą? (Transporto sąskaita dar yra už tų nemokamų prekių atvežimą 310 lt. Bet cia lietuviskai imonei).

Taip taip, tas pats. As traukiu su simboline kaina 0,01 Lt (kitaip programa neleidzia irasyti prekiu gavimo ir isleidomo, nes mes jas paskui siunciam su lietuviska saskaita toliau), o prekiu kiekis reikalingas analizei, kad zinotume kiek kas ko gavo nachaliavu biggrin.gif
Atsakyti