QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 12, 08:44)
Aha, o šnipų tai daugėja!
Metam baigiantis, tuoj visi is pogrindzio islis
QUOTE(saintlina @ 2012 12 12, 08:53)
Ir dar noriu paklausti. Nauja įmonė pateikė DNB banko išrašus. Valiutinės sąskaitos išrašas yra tik eurais. Aš kai suvedžiau banko operacijas, gale mėnesio man dėl apvalinimo verčiant į litus nesutampa likutis. Trim centais, ale ne toks Nekreipt dėmesio? Ar kurioj nors vietoj komisinius bankui pakoreguot?
Ar išvis galima visus komisinius bankui sudėt už mėnesį ir įvest viena eilute?
Kažkaip SEB'e kai visad būdavo ekvivalentas ir litais šalia valiutos, tokių durnų klausimų nekildavo
Ar išvis galima visus komisinius bankui sudėt už mėnesį ir įvest viena eilute?
Kažkaip SEB'e kai visad būdavo ekvivalentas ir litais šalia valiutos, tokių durnų klausimų nekildavo
As tai rasau ne i komisinius, o i neigiama valiutu itaka.
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 12, 10:29)
Na nezinau, man kartais atrodo net geda klaust kokio klausimo kvailo, nors be atsakymo negaliu uzbaigt darbo. Tai sakau gal kursai bent kiek tos naudos duotu..Nesu 100% zalia buhalteriniuose reikaluose, bet buhaltere dirbus nesu ir yra daug dalyku, kurie man nauji ir ne visai aiskus.
Gavau patvirtinima, kad priimta patikslinta ta PVM deklaracija. Dar sakiau reikes perziuret visas papkes, maza kokia klaidele dar islys. O metai baigiasi...
Gavau patvirtinima, kad priimta patikslinta ta PVM deklaracija. Dar sakiau reikes perziuret visas papkes, maza kokia klaidele dar islys. O metai baigiasi...
Mano situacija lygiai tokia pati kaip tavo, atlankiau ir kursus, bet jokios naudos is to, tik pinigai ismesti i bala. Jau geriau susirask kokia buhaltere, kad turetum pasonej,sumokesi kazkiek jai ir daugiau naudos turesi. Pasikviesi i menesi karta, dazniau ar dar reciau, ir paaiskins kas sudetingiau, o lengvesnius dalykus cia forume issiaiskinsi. Taip beklausinedama, kad ir durnu dalyku, su laiku viska ismoksi.