Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(tutska2 @ 2012 11 30, 11:57)
. Nu bet saves nemato, tipo vyras be pilvo, kaip mersas be kapoto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O jau kai pas moteras pilvas, tai gelbejimo ratai matai jiems  biggrin.gif

Nu gal tu jam paaiškink, kad ten ne gelbėjimoso ratai, o meilės rankenėlės 4u.gif

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 30, 12:48)
Klausima turiu. Pagal grafika siandien turi dirbti vienas vairuotojas, bet dirba, tas kuriam dirbt tik rytoj reikejo pradet. Jie seniai jau ziuriu per 1 diena persikeite kazkaip. Noreciau, kad pagal grafika realiai sutaptu man, ar galiu grafike nubraukt ir pazymet, kad jie susikeite dienom? Tada man jau sekanciam menesyje viskas susideliotu i vietas.

Grafiko braukyt negalima, geriau tegul prašymą parašo, kaip tutska2 sakė. Ir pasidomėk kokio velnio jie ten susikeitė, gal galėtų atsikeist g.gif
Atsakyti
reikėtų ir man palankyti baseiną, bet valios tai pas mane 0 blush2.gif

Gal kuri turite tokį atvejį:
Įmonė naudoja panaudos sutartmi patalpas ir už kai kurias komunalines paslaugas (šildymą, kitas paslaugas) išrašomos sąskaitos patalpų savininko vardu. Įmonė apmoka tas sąskaitas.
Jau su VMI išsiaiaškinau, kad bus normalios sąnaudos, tik reikia patalpų savininko prašymų kompensuoti patirtas išlaidas.
Gal turite kas kokį pavyzdį? Gal kam teko susidurti?
Papildyta:
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 30, 13:48)
Klausima turiu. Pagal grafika siandien turi dirbti vienas vairuotojas, bet dirba, tas kuriam dirbt tik rytoj reikejo pradet. Jie seniai jau ziuriu per 1 diena persikeite kazkaip. Noreciau, kad pagal grafika realiai sutaptu man, ar galiu grafike nubraukt ir pazymet, kad jie susikeite dienom? Tada man jau sekanciam menesyje viskas susideliotu i vietas.

grafike braukyti nereikia, tegul rašo prašymą. O realus darbo laikas pasimatys tabelyje.
Atsakyti
taip ir padarysiu tada smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 30, 14:24)
Nu gal tu jam paaiškink, kad ten ne gelbėjimoso ratai, o meilės rankenėlės  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai.
Atsakyti
Merginos, gal kuri man patartų, kaip turi būti su PVM, jeigu Lietuvos įmonė PVM mokėtoja pardavė prekes Latvijos fiziniam asmeniui.
Jeigu yra išvežimo dokumentai, tada PVM -0%?
Ar gerai galvoju?
Ir kokioje FR0600 eilutėje reikia deklaruoti? Kaip ir visus pardavimus į ES?
Atsakyti
0 PVM tarifą galima taikyti tik parduodant Latvijos įmonei PVM mokėtojai ir geriausia turėti įrodymą, kad ji buvo užregistruota Latvijoje, o parduodant fiziniam asmeniui skaičiuojamas PVM, 0 tarifas negalimas.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2012 11 30, 23:46)
0 PVM tarifą galima taikyti tik parduodant Latvijos įmonei PVM mokėtojai ir geriausia turėti įrodymą, kad ji buvo užregistruota Latvijoje, o parduodant fiziniam asmeniui skaičiuojamas PVM, 0 tarifas negalimas.

ačiū, kad atsiliepei smile.gif
na va, o mano vienos imones diektorius israse be PVM.
Kaip tokiu atveju reiketu elgtis? PVM turesim sumoketi, bet kokia bus korespondencija?
Gal D 613 neleidziami atskaitymai
K 44840 moketinas PVM
ar teisingai galvoju?
Atsakyti
Na nereiktų PVM skaičiuot ir mokėt jei ta prekė sakykim būtų automobilis pagal maržos schemą parduotas, bet čia spėju paprastos prekės. O kaip taisyti negaliu dabar patart, galva neveikia, per vėlu biggrin.gif Gal kitos ką protingiau patars, bet spėju tik iš ryto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cashmere: 30 lapkričio 2012 - 23:42
QUOTE(Cashmere @ 2012 12 01, 00:41)
Na nereiktų PVM skaičiuot ir mokėt jei ta prekė sakykim būtų automobilis pagal maržos schemą parduotas, bet čia spėju paprastos prekės. O kaip taisyti negaliu dabar patart, galva neveikia, per vėlu  biggrin.gif Gal kitos ką protingiau patars, bet spėju tik iš ryto

ne, tai ne automobilis, tai paprastos prekes.
Tai jeigu privalejom parduoti su PVM, o pardavem be PVM, tai greiciausiai, kad turim sumoketi PVM.
Mano galva jau irgi nebedirba...
na lauksim daugiau protingu minciu smile.gif Reiks turbut pirmadieni ir i VMI pasukti, kad pasitikslinti.

Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 30, 23:54)
ne, tai ne automobilis, tai paprastos prekes.
Tai jeigu privalejom parduoti su PVM, o pardavem be PVM, tai greiciausiai, kad turim sumoketi PVM.
Mano galva jau irgi nebedirba...
na lauksim daugiau protingu minciu smile.gif Reiks turbut pirmadieni ir i VMI pasukti, kad pasitikslinti.

O nenori pasitaisyti pas save prekiu kainos kad sumoketa suma butu jau su pvm? Na aisku prekes bus parduotos su mazesniu pelnu bet bent jau skolose bus viskas gerai nes kaip supratau pinigai jau sumoketi ir pagal viska turejo sumoketi daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 12 01, 09:58)
O nenori pasitaisyti pas save prekiu kainos kad sumoketa suma butu jau su pvm? Na aisku prekes bus parduotos su mazesniu pelnu bet bent jau skolose bus viskas gerai nes kaip supratau pinigai jau sumoketi ir pagal viska turejo sumoketi daugiau.

Buvo ir man tokia mintis taip padaryti, bet nežinau, ar čia taip labai nenusikalsiu blush2.gif
Jua sumokėta smile.gif
Atsakyti
Aha, aš irgi tavo vietoj pamažinčiau kainą, jokio čia nusikaltimo, gi gavot tai mažiau iš tikrųjų.
Atsakyti