Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

Kalbant apie metu gala... Kaip darot su gruodzio men algom paprastai ? Kaip su mokesciais?
Atsakyti
Visiems už viską kas kam dėl darbo užmokesčio sumokam iki metų galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 10, 19:44)
Kaip darot su gruodzio men algom paprastai ? Kaip su mokesciais?

Išmoku NPD dydžio avansus, visa kita - po sausio 1, GPM irgi.
Atsakyti
Kalbant apie metu gala... Kaip darot su gruodzio men algom paprastai ? Kaip su mokesciais?

Darau įprastai
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 10, 20:44)

dažniausiai algas ir GPM sumokam iki metų galo, o sodrą jau iki sausio vidurio.
Atsakyti
O jeigu ispuls naktines valandos budinciam vairuotojui pvz 12.31 nakti? Kaip tada? Alga jau bus ismoketa..jauciu geriau nieko nemoket, moket kaip iprastai ir bus geriausia..
Atsakyti

Pas mus algos niekada nepersoka i kita menesi tai mokam kaip ir kiekviena menesi thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
Oj prajuokinot su tom kabančiom apačioj ir su šnipais biggrin.gif Greičiausiai čia apie mane, tai prisiduodu pioneer.gif
Šnipė nesu lotuliukas.gif esu tik jūsų kolegė, jau du metus sėdinti namie pradžioj su vienu klecku, dabar jau su dviem mažiais ir krūva popierių.
Kol sėdėjau nuo 8 iki 17 ofise, tai dažniau kokį žodį parašydavau. Dabar nebeturiu kada... O ypač dabartiniais jūsų tempais biggrin.gif Tai ir skaityt vos spėju. O palikt temos negaliu, dar kokius pletkus praleisiu, ar naujienas ax.gif tai ir kybau čia lotuliukas.gif Gerai, kad yra išmanieji šiais laikais, tai naktim maitindama mažąją ir paskaitinėju rolleyes.gif O tema visada atidaryta, kad nepamesčiau kur baigiau, nes kai kitą kart atsidarau jau būna +5psl thumbup.gif
Pastebėjau, kad čia ir daugiau yra jaunų mamyčių neatsisveikinusių su popieriais smile.gif Smagu, kad ne viena tokia...
tai tiek apie mane ax.gif Pletkavokit toliau, seksiu naujienas, kai tik spėsiu įsiterpsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2012 12 10, 22:04)
Greičiausiai čia apie mane...

Va ir ne tongue.gif

Kelkitės, kasčiadabaryr? mad.gif Ką jūsų diedams Kalėdų senis atneš? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 11, 08:10)
Va ir ne  tongue.gif

Kelkitės, kasčiadabaryr?  mad.gif Ką jūsų diedams Kalėdų senis atneš? unsure.gif

Šiandien į darbą pusę valandos važiavau blink.gif ir tai mūsų kaime kur per 5 min nuvažiuodavau, bet ko norėt kai keliai nevalyti ir tik vienas kelias likęs patekt iš vieno miesto galo į kitą doh.gif
Kai prieš -nioliką metų gavo mane tai geresnės nesugalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytėė: 11 gruodžio 2012 - 08:25
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 11, 08:10)
Va ir ne  tongue.gif

Kelkitės, kasčiadabaryr?  mad.gif Ką jūsų diedams Kalėdų senis atneš? unsure.gif

jau seniai atsikele tongue.gif biggrin.gif

Diedui krema senis atnes veidui, o tai mano dabar vagia, sake labai geras jam doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 12 11, 08:43)
Diedui krema senis atnes veidui, o tai mano dabar vagia, sake labai geras jam  doh.gif  lotuliukas.gif

wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti