Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 10, 12:41)
Turiu klausimą - kokiais būdais kovojate su skolininkais, jų daug ir kaip operatyviai man juos sutvarkyti  doh.gif

Ačiū die tokių dar nepasitaikė

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 10, 12:48)
Labas dienas  4u.gif

smagiai man prasidejo savaite - paryciais mazoji parsikrauste i lova pas mus, ziuriu, kad dega vaikas  doh.gif  tai sergam va ... Jau 1.5 men namie sedi ir sugebejom susirgt.

Sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikatos palinkejimus aciuks.gif Tikiuosi neuzkibs kas baisaus ir kita sav bent sventej darzelyje sudalyvausim.
Atsakyti
Gal ant mumi yra "Agrokoncerne" (pas Karbauckį) dirbančių? unsure.gif
Atsakyti
Ar yra pildančių AKC412?
Atsakyti
Man vel stresas, kad vmi ilgai apdoroja fr0572. Jums greit patvirtina?
Atsakyti
Nepradėk, kur nereikia. Gali ir savaitę apdorot.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 10, 16:47)
Nepradėk, kur nereikia. Gali ir savaitę apdorot.

Nu tryzne biski dabar esu, kad ko neprisidaryt pradzioj biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 10, 15:36)
Man vel stresas, kad vmi ilgai apdoroja fr0572. Jums greit patvirtina?

Prieš pietus pridaviau, vakare patvirtinimą gavau. Tax'e skaičiau, kad kam VMI tik dabar FR0521 patvirtino, tai dar ir skolą priskaičiavo nors ir sumokėta buvo, gal pasižiūrėkit, kad antrą kart sumokėti nepaprašytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 10, 16:49)
Prieš pietus pridaviau, vakare patvirtinimą gavau. Tax'e skaičiau, kad kam VMI tik dabar FR0521 patvirtino, tai dar ir skolą priskaičiavo nors ir sumokėta buvo, gal pasižiūrėkit, kad antrą kart sumokėti nepaprašytų  4u.gif

Uz sita patvirtinima jauciu visi beveik gavo pakartotinai biggrin.gif Gavau ir as, bet buvo jau seniai patvirtinta, tai nekreipiu demesio. Nors, jei ne SM sita temute, tai buciau gal ir sutryzniavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 10, 15:51)
Uz sita patvirtinima jauciu visi beveik gavo pakartotinai biggrin.gif Gavau ir as, bet buvo jau seniai patvirtinta, tai nekreipiu demesio. Nors, jei ne SM sita temute, tai buciau gal ir sutryzniavus biggrin.gif

Tai ne tik pakartotinai patvirtino, bet ir mokestį pakartotinai paskaičiavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 10, 16:54)
Tai ne tik pakartotinai patvirtino, bet ir mokestį pakartotinai paskaičiavo  doh.gif

O čia tai geras drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš irgi gavau, puoliau tikrintis. Na, kad jau buvo priimta. Ir sėdžiu sau ramiakas. O čia pasirodo VMI durnint visus pradėjo... doh.gif Tuoj PVM mokėsime du kartus, babkių juk reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir dienelę turėjau karsta.gif jaučiasi, jog artėja metų galas rolleyes.gif
Atsakyti