Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 10, 10:19)
Padėkit,
darbuotojas buvo vaiko slaugoj savaitę, tai už dvi dienas neskaičiuoju, o B6 langelyje įrašau 05 ir priežastis vaiko slauga?

Už vaiko slaugą nereikia skaičiuoti dviejų dienų. Nuo pirmos dienos moka sodra. O priežastis taip - ligonio slauga.
Atsakyti
Ačiū, mergytės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 10, 11:37)
Už vaiko slaugą nereikia skaičiuoti dviejų dienų. Nuo pirmos dienos moka sodra. O priežastis taip - ligonio slauga.

O tabelyje L žymėti?
Atsakyti
Taip.
Atsakyti
Turiu klausimą - kokiais būdais kovojate su skolininkais, jų daug ir kaip operatyviai man juos sutvarkyti doh.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif

smagiai man prasidejo savaite - paryciais mazoji parsikrauste i lova pas mus, ziuriu, kad dega vaikas doh.gif tai sergam va ... Jau 1.5 men namie sedi ir sugebejom susirgt.

QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 10, 13:41)
Turiu klausimą - kokiais būdais kovojate su skolininkais, jų daug ir kaip operatyviai man juos sutvarkyti  doh.gif

As rasydavau ispejancius laiskus, kuriuose siulydavau sudaryti abiems pusems tinkanti skolos mokejimo grafika, ispedavau, kad nesumokejus iki tam tikro termino skola bus perduota teismui ir t.t. Vienus veikdavo, kitu ne biggrin.gif Taip kad cia galiu tik palinket - kantrybes kantrybes ir dar karta kantrybes smile.gif rasliavos daug, pokalbiu telefonais daug, o naudos kada bus nezinia...
Atsakyti
Mes du skolininkus buvom perdavę skolų išieškotojams. Viena įmonė (savininkai lietuviai, bet įmonė užsienyje), atsiskaitė iš karto, o kitą įmonė, kai pagąsdinom, kad perduosim išieškotojams, iš pradžių po 1000 - 2000 Lt vedė kas mėnesį, o vėliau vis tiek perdavėm skolų išieškotojams tai vedžiojo po 300 - 500 lt, kol galų gale dabar jau bankrotas pradėtas, gerai, kad pinigų nedaug liko skolingi. O kantrybės daug reikia turėti.
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2012 12 10, 14:08)
Mes du skolininkus buvom perdavę skolų išieškotojams. Viena įmonė (savininkai lietuviai, bet įmonė užsienyje), atsiskaitė iš karto, o kitą įmonė, kai pagąsdinom, kad perduosim išieškotojams, iš pradžių po 1000 - 2000 Lt vedė kas mėnesį, o vėliau vis tiek perdavėm skolų išieškotojams tai vedžiojo po 300 - 500 lt, kol galų gale dabar jau bankrotas pradėtas, gerai, kad pinigų nedaug liko skolingi. O kantrybės daug reikia turėti.

Taip taip, is zaidzia tokie dazniausiai taip - kad butu skolos mazejimas, tai pervedineja po keliasdesimt lt ir viskas, pagal fakta skaitosi, kad jie dengia skola.
esam mes irgi dave vienus i teisma, tiksliau jungemes prie kitu kreditoriu, nes piktybiskai nemokejo mazos skolos. tai sekancia diena, po doku pridavimo i teisma, gavom pinigus i saskaita biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ner kazkaip snd meiles darbui visai, nu bet dirbu prisivertus, nes reik ir algas pervest ir deklaracijas supildyt.

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 10, 12:48)
Labas dienas  4u.gif

smagiai man prasidejo savaite - paryciais mazoji parsikrauste i lova pas mus, ziuriu, kad dega vaikas  doh.gif  tai sergam va ... Jau 1.5 men namie sedi ir sugebejom susirgt.

Sveikit, maniske ir vakar nakti skundes, kad ausi skauda, bet snd klausiau tai sake jau neskauda. Tai ziuresim kai gris is darziuko kaip jausis, tikiuos neapsirgs. Nes sunku dar ja tiket kartais taip prifantazuoja kad ojojoi. Ypac jei ka nors paprasai padaryti ar susitvarkyti, tai tada viska pradeda skaudet biggrin.gif

Geros ir darbingos dienos visoms.
Atsakyti
sveikutės,

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 10, 13:48)
Labas dienas  4u.gif

smagiai man prasidejo savaite - paryciais mazoji parsikrauste i lova pas mus, ziuriu, kad dega vaikas  doh.gif  tai sergam va ... Jau 1.5 men namie sedi ir sugebejom susirgt.

sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 10, 13:14)
Taip taip, is zaidzia tokie dazniausiai taip - kad butu skolos mazejimas, tai pervedineja po keliasdesimt lt ir viskas, pagal fakta skaitosi, kad jie dengia skola.
esam mes irgi dave vienus i teisma, tiksliau jungemes prie kitu kreditoriu, nes piktybiskai nemokejo mazos skolos. tai sekancia diena, po doku pridavimo i teisma, gavom pinigus i saskaita biggrin.gif

Mane irgi uzknisa tokie nemoketojai, numeta kelis litus ir tipo pervedem. Vaziuosiu ryt su vienais tokiais koliotis, jei nepasius kur toli doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutska2: 10 gruodžio 2012 - 13:21
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 10, 13:41)
Turiu klausimą - kokiais būdais kovojate su skolininkais, jų daug ir kaip operatyviai man juos sutvarkyti  doh.gif

Na ir pas mane tų skolininkų krūva doh.gif Šiaip kas savaitę spausdinu priminimus, administratorė išsiuntinėja, tai faksu, tai paštu, vadybininkus tarkuoju nuolat, kad šnekėtų su savo klientais, pati skambinėju piktybiškiems, o jeigu jau tai nepadeda, tada skolų išieškojimo įmonei. Nors iš jų nelabai tos naudos yra doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 10, 13:48)
Labas dienas  4u.gif

Vargšeliai verysad.gif Sveikite greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet ir mes sergame nuo praeitos savaitės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mairux @ 2012 12 10, 11:59)
O tabelyje L žymėti?

O aš NS žymiu tabelyje g.gif
Atsakyti