Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Camielle @ 2012 12 08, 23:12)
4u.gif
Na aš dar kartą pas Jus su klausimėliu  blush2.gif
Ar  darbo laiko apskaitos žiniaraštyje ,,faktiškai dirbtos dienos ir valandos'' yra rašomos pakartotinai ir į ,,neatvykimas į darbą'' eilutese? Ar į ,,neatvykimas į darbą'' eilutėse rašomos tik tos dienos (atostogos,komandiruotės ir etc.)? Internete randu vienaip, dėstytojos pvz. faktiškos dienos ir valandos atkartotos ir ,,neatvykimas į darbą''...

Žmogus arba dirbo arba ne, negali vienu metu nedirbt ir dirbt, tai ir rašoma dirbtas laikas į faktiškai dirbta, o į "neatvikimą" tik jei dėl kažkokių priežasčių nedirbo.
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif aš taip pat šiandien dirbu papildomai ax.gif taip, kad visoms greito ir gero darbo smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Gal yra buhalterių, dirbančių švietimo srityje? Norėjau paklausti gal teko susidurti su tarptautinio projekto įgyvendinimo finansiniais dalykais pagal TEMPUS programą? http://www.smpf.lt/lt/programos/tempus

Jaučiuosi įstrigusi, niekur nėra info lietuviškai. Švietimo mainų paramos fondas nieko nekonsultuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte33: 09 gruodžio 2012 - 10:49
Labas, darbinykes ir besiilsincios wink.gif

as siandien pasiryzau cepelinais uzsiimt, nors atsikeliau tingedama smile.gif Einu terliotis bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas darbštuolės, o man laisvas rytas, pirmasis per 9 mėnesius mano vaikiuko, liko nakvot pas močiutę, tai mes parpėm, dabar tik pusryčiaujam su vyru biggrin.gif

O kaip aš norėčiau papildomo darbelio, deja ne taip lengva susirasti schmoll.gif

Dėl tax'o neįtikėtina blink.gif
Atsakyti
prisidirbau sad.gif apsižiūrėjau, kad GPM pora litų permažai sumokėjau, tai kaip dabar FR0572 formoje deklaruoti? tiek kiek sumokėjau, ar tiek ,kiek turėjau sumokėti?
Atsakyti
Tiek kiek turėjot sumokėt. Norit nusukt mokesčių porą litų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 12 09, 13:59)
Tiek kiek turėjot sumokėt. Norit nusukt mokesčių porą litų? biggrin.gif

nu ne, apie tai net košmare nesapnuočiau.. tai man dabar tuos pora Lt sumokėti?įdomu ar delspinigių priskaičiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 12 09, 14:45)
nu ne, apie tai net košmare nesapnuočiau.. tai man dabar tuos pora Lt sumokėti?įdomu ar delspinigių priskaičiuos  blush2.gif

Nesuk galvos, nieks nepuls tų delspinigių taip iškarto skaičiuoti, sumokėsi su kitu mokėjimu tuos 2 Lt.
Atsakyti
Labas rytas, po savaitės vėl darbe, reikės paplušėti kol stalą atsikasiu doh.gif
Ali žiūriu čia daug bitučių, kurios net savaitgaliais pluša blink.gif
Atsakyti
Padėkit,
darbuotojas buvo vaiko slaugoj savaitę, tai už dvi dienas neskaičiuoju, o B6 langelyje įrašau 05 ir priežastis vaiko slauga?
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 10, 11:19)
Padėkit,
darbuotojas buvo vaiko slaugoj savaitę, tai už dvi dienas neskaičiuoju, o B6 langelyje įrašau 05 ir priežastis vaiko slauga?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Visiškai teisingai 4u.gif

Atsakyti